Animparadise بهشت انیمه انیمیشن مانگا

دانلود زیر نویس فارسی انیمه ها تبلیغات در بهشت انیمه

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چرا مانگا ميخونيد؟

رأی دهندگان
33. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • مانگا خوندن رو دوست دارم

27 81.82%
  • مانگا خوندن رو دوست ندارم ولي بخاطر انيمه اش ميخونم

1 3.03%
  • اصلا مانگا نميخونم

5 15.15%

امتیاز : ( امتیاز دهندگان : 0 نفر - میانگین امتیازات از پنج : )

+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 3 1 2 3 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 41

موضوع: آيا خوندن مانگا يعني اتلاف وقت؟؟!!

مدیر بازنشسته Kanda آواتار ها
    نگارشها
    1,765

آيا خوندن مانگا يعني اتلاف وقت؟؟!!

خوب تو اين تاپيك ميخوام در مورد اينكه چرا با وجود اين همه مانگاهاي عالي ، هنوزم بيشتر بچه ها زياد طرف مانگا نميان بحث كنيم نظرتون چيه؟

همكار بازنشسته ZAR آواتار ها
    نگارشها
    323

پاسخ : خوندن مانگا يعني اتلاف وقت؟؟!!

به نظر من دو دلیل عمده داره
    1-اکثر مانگاها به زبان انگلیسی است و خیلیها هم که انگلیس شان ضعیف است (نمونه اش خود من)
    2- اصلا فرهنگ کتاب خوانی در ایران کم است چه برسه به مانگاها

مدیر بازنشسته
    نگارشها
    1,647

من یکی تا حالا تو عمرم یه مانگا رو نخوندم اصلا خوشم نمیاد علتش هم نمیدونم آخه یه انیمه ای که پایش اکشن هست چطور میشه بصورت یه نقاشی
    نگاش کرد و ازش لذت برد؟
    البته من قصد جسارت به هیچکدوم از بچه های گل اینجا که مانگا رو میخونند و دوست دارن ندارم کاکاشی جان و فقط نظرم رو دادم

Registered User END_BOY آواتار ها
    نگارشها
    305

تاپیک جالبیه
    من دوست دارم مانگا بخونم
    واقعا خلق این همه تصاویر با این همه حالت هایی که از خودشون نشون میدند
    کار خیلی بزرگیه به نظر من
    من بیشتر به خاطر خلاصه بودن و درج نکته های اصلی مانگا میخونم
    و همچنین میتونم از قوه تخیلم استفاده کنم و تو ذهنم مجسم کنم که چطور اون صحنای که دارم میبینم در حال اجراست
    ولی به نظر بعضی ها یک سری نقاشی های ساده و مزخرفه که وقت گذاشتن براشون بیهوده است
    در صورتی که این طور نیست
    اون هم شاید به فرهنگ ما ربط داره که همه چی رو در حالت خوبش میخواهیم

Registered User END_BOY آواتار ها
    نگارشها
    305

نقل قول نوشته اصلی توسط ZAR نمایش پست ها
    به نظر من دو دلیل عمده داره
    1-اکثر مانگاها به زبان انگلیسی است و خیلیها هم که انگلیس شان ضعیف است (نمونه اش خود من)
    این بر میگرده به پایه درسی ما که از بچگی تنبل بودیم یا استعداد داشتیم ولی امکانات نبود
    ولی دور از شوخی خوندن یک خط یا دوخط دیگه سواد انگلیسی نمی خواد
    چند کلمه رو الان هر کسی میتونه معنی کنه به راحتی

Registered User nboy آواتار ها
    نگارشها
    71

من خیلی با مانگا و کمیک حال میکنم اما تازگی ها اصلا حوصلم نمیاد بخونم خیلی برام جذاب نیست از طرف دیگه تو موقع مدرسه ها احساس میکنم با خوندنشون خیلی وقتمو طلف میکنم.یه دلیل دیگه ای هم که داره اینه که قبلا به کتاب های اینا دسترسی داشتم اما الان رو کامپیوتر....ه

Registered User MiAD آواتار ها
    نگارشها
    268

كاكاشي !!!! عزيز من اين چه اسميه واسه تاپيك گذاشتي ؟؟؟؟ خوندن مانگا يعني اتلاف وقت ؟؟ شديدا به اين اسم اعتراض دارم . اين اسم تاثير منفي داره و يعني انگار خوندن مانگا اتلاف وقت هست و ما ميخوايم بحث كنيم كه آيا واقعا هست يا نه .
    من خوره مانگام و از خوندن مانگا بيشتر از ديدن انيمه لذت ميبرم . واقعا لذت خوندن يك مانگاي قشنگ همراه با آهنگ هاي Selection خودم غير قابل تصور هست.
    فكر كن داري يه مانگاي عشقي ميخوني و به جاي آهنگ هاي مسخره ي عاشقونه و صداهاي نازك رو اعصاب ( كه روي انيمش گذاشتند ) , آهنگ هاي Burzum يا Mayhem گوش كني .

قبول ندارم. من خودم یک خوره ی کتاب ِ درجه ی یکم که هر کتابی با هر موضوعی را میجوم!!
    ولی هیچ وقت که از مانگا خوشم اومده نه کمیک استریپ.
    حتی تلاش هم کردم که بخونم ولی هیچ وقت جذب نشدم.
    به نظرم نوشته خودش فکر رو به بازی میگیره و باعث بر انگیخته شدن تخیلاتته و خودت باید شخصیت ها را توی ذهنت به تصویر بکشی.
    انیمه یا فیلم و کارتون و خلاصه از این قبیل هم لقمه ی آماده هستند و یه سری تصاویر حاضر و آماده جلو مون میزارن و ما باید فقط از دیدنشون لذت ببریم.
    ولی کمیک..یا مانگا...اممم... به نظرم ترکیبی به جالبی ِ انیمه یا کتاب نیستند. نه این که بد باشند ، نه! ولی من دوتای دیگه رو ترجیح میدم. انتهای علاقه و کنجکاوی من در مورد مانگا اینه که برم ویکی پدیا ببینم موضوعی نباشه که تو مانگا مطرح بشه و تو انیمه نه! که چیزی رو از دست نداده باشم! کلا به نظرم ( ببخشید البته) مانگا خوندن، لذت دیدن انیمه رو میبره.
    ( این ها همه نظر های شخصی ِ منه و امیدوارم سوتفاهم نشه!)

Hime Sama Crown Clown آواتار ها
    نگارشها
    3,340

Re: خوندن مانگا يعني اتلاف وقت؟؟!!

من يه پست اينجا دارم که نظرمو ميگه ديگه! دوباره نميگم!

مدیر بازنشسته Kanda آواتار ها
    نگارشها
    1,765

خوب با سلام و ممنون كه به اين تاپيك قدم رنجه فرموديد من از اول كه اين بخش افتتاح شد كلي طرح و نقشه داشتم برا اينجا ولي با گذشت زمان ديدم كه بيشتر بچه ها خيلي كم مانگا ميخونند و اونايي هم كه ميخونند بيشتر بخاطر انيمه اي كه ميبينند هستش ( ناروتو و بليچ رو تقريبا همه مانگاشونو ميخونند) كه واقعا مايوس كننده بود چون من از كساني هستم كه هر چيزي كه ميخونم و يا ميبينم ، اولين الويتي كه برا داره داستان هستش اگه داستانش خوب باشه تا آخرشو ميبينم وگرنه به روش "كليك كن بره" ( يعني چكيده انيمه رو ديدن) ميبينم ولي مانگا قضيه اش فرق ميكنه ، مانگا كتابي هست كه توش نيازي به تعاريف بيخودي از محيط اطراف داستان نداريم و يا نشون دادن احساسات فرد نداره و ميشه گفت خلاصه است ، برا همين مانگا بيشتر ارزشش تو 3 چيز خلاصه ميشه ( برا من البته) سبك طراحي و داستان و كاراكتر اصلي و رابطه اش دوست دختر/پسرش(كاراكتر تنها بعد از يه مدت خسته كننده ميشه ) واقعا من تو اين مانگاهايي كه تا الان خوندم ، داستانهايي بود كه بيشتر از بعضي كتابهاي داستاني معروف منو جلب كرد به نظر من دلايل اينكه مانگاي يه داستان از انيمه اش بهتره ايناست :

1- بعضي جاها به دليل اينكه تيكه تيكه عكس گزاشته شده ، ميتونيد از قوه تخيل خودتون هم استفاده كنيد
    2- خيلي راحتتر از انيمه ميشه گير آوردش ( در واقع ميشه گفت تقريبا 2-3 چپتر يه مانگا ميشه 1 قسمت انيمه همون مانگا كه فرق بين حجمهاش خيلي بالاست و برايه همين خيلي راحت ميشه مانگا رو داون كرد و خوند( البته تو ايران)
    3- طراحي كاراكترها يك دست هستش و از زير دست يه گروه در مياد
    4- براي من خوندن مانگا براي زبان انگليسي هم خوبه (تاثيرش از انيمه بيشتره)
    5- واقعي بودن داستان (البته نه اينكه مثلا جادو توش نباشه) ، بعضي داستانها رو خوندم كه كاراكتر اصلي يه عمر ميجنگه ولي حتي 1 قطره خونم ازش نرفته كه متاسفانه تو انيمه اين زياد بچشم ميخوره
    6- توش خبري از Filler نيست و كلا روي خط داستان هستش

در كل من يكي افرادي هستم كه مانگا رو از انيمه بيشتر دوست دارم
    البته از اينا بيشتر هم هستش ولي منتظرم ببينم ديگرون چه نظرهايي دارند

همکار بخش دانلود انيميشن YuGiOh آواتار ها
    نگارشها
    838
    YuGiOh's: ناراحت

پاسخ : آيا خوندن مانگا يعني اتلاف وقت؟؟!!

به نظر من مانگا خوندن تلف كردن وقت نيست چون برام فايده اي زير رو داره :

1. چون با ديال آپ وصل ميشم و نمي تونم اون انيمه رو دانلود كنم بهتره
    2. زبانم بهتر ميشه چون معني كلمه اي رو كه نمي دونم رو مي رم تو ديكشنري پيدا مي كنم .
    3. چون انمه نيست از قوه تخيلم استفاده مي كنم (البته بعضي جاها نميدونم محيطش چجوريه )

البته فعلا اينا يادم اومد اگه بيشتر يادم اومد بهش اضافه مي كنم . :d

مدير کل بخش انيمه Aurion آواتار ها
    نگارشها
    1,434
    Aurion's: onepiece

من زياد تو اين زمينه نمي تونم اظهار نظر كنم.... ولي مي تونم ايونو بگم:

1: سعي مي كنم مانگاهاي انيمه هايي مثل ناروتو (كه شايد 30-40 قسمتش رو خوندم و ديدم انيمه اش مزه اش از دست ميره)، بليچ (كه تا حالا نخونده ام) و وان پيس (10-20 قسمت خوندم و به همون دليل ناروتو ولش كردم) رو نخونم!
    وقتي مانگاي ناروتو رو خوندم... اين قسمت هاي جديدش (شيپودن) اصلا واسه ام هيجان نداره... همه چيز رو مي دونم!

2: مانگاي انيمه ها رو معمولا بعد از انيمه مي خونم و خيلي حال ميده.... آخه هميشه باعث ميشه آدم بگه: "اااااااا پس اينجوري بود". چون سرعت خوندن رو خودم تنظيم مي كنم و بيشتر مي فهمم! ديالوگ ها رو هر چند بار كه بخوام مي خونم. راحت تر ارتباط برقرار مي كنم.

3: تعداد مانگاهايي كه خوندم زياد نبوده... شايد پنجاه - شصت تا! ولي هميشه مانگا رو به كميك استريپ ترجيح مي دادم (از بچه گي و مجلات مصوري كه فك و فاميل واسه ام مي آوردند) چرا كه احساسات بهتر جلوه داده ميشه توش.

خلاصه اينكه... من نظر ندم بهتره!

كاربر فعال انيميشن Smiley آواتار ها
    نگارشها
    1,176

سلام !! اسم صاحب تاپيك رو ديدم شاخ در آوردم كاش يه اسم نرمال تر ميذاشتي ! مثلا چرا كم مانگا ميخوني ؟! يه همچين چيزي
    راستش من يه سري نشستم مانگاي بليچ و ناروتورو خوندم بعدش ديدم انيمه ديدن اصلا نميچسبه !! اين بود كه ولش كردم بقيه مانگاهايي كه معرفي ميشه رو اكثرا ميخونم ولي بيشتر كميك خوشم مياد ... ساده ترين دليلش هم اينه كه اولا با شخصيتهاشون آشنايي بيشتر دارم و ثانيا اينكه رنگيه

Registered User Shinigami آواتار ها
    نگارشها
    630

من دوست دارم مانگا بخونم ولي حيف كه مانگا ندارم قرار بود يه اشتراك مانگا بگذاريم چي شد ؟

کاربر فعال بخش بليچ Dead_Man آواتار ها
    نگارشها
    852

خوب خيلي دوست دارم بخونم ولي فعلا كه ما دايل آپ هستيم و نمي تونيم چيز زيادي بگيريم بخونيم كاش يه بخش توضيع مانگا هم داشتيم

+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 3 1 2 3 آخرینآخرین