Animparadise بهشت انیمه انیمیشن مانگا

دانلود زیر نویس فارسی انیمه ها تبلیغات در بهشت انیمه

امتیاز : ( امتیاز دهندگان : 2 نفر - میانگین امتیازات از پنج : 5 )

+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: Kyou Kara Maou

مدیر باز نشسته kimiya آواتار ها
    نگارشها
    268

Kyou Kara Maou

[table=head]

[table=head]
    ژانر
    |
    گروه سنى
    |
    خلاصه

adventure, comedy, fantasy
    |
    Teenagers (May contain bloody violence, bad language, ************)
    |يوري شيبويا يك زندگي بسيار معمولي داشت كه البته روزي بعد از اينكه سعي كرد يك همكلاسي را از دست يك گروه قلدر نجات بدهد و در متعاقب اون توي يك توالت غوطه ور شد،زندگيش عوض شد!!.به جاي اينكه حسابي خيس شود به داخل كشيده ميشود .بعد از آن تنها چيزي كه متوجه ميشود اينست كه در دنيائيست كه بطور مبهمي يادآور اروپاي قرون وسطي است وفقط انگار اين به اندازه كافي عجيب نبود،به او گفته شد كه چون مو ها و چشمان سياه دارد مائوي جديد است! مائو شاه مازوكو هاست كه همزيستي نه چندان مسالمت آميزي با انسانها در اين دنيا دارند.علي رغم ترس زير دستانش ، او با ساير حكومتگراني كه آنها بهشان خو گرفته بودند فرق دارد.او مهربان ،با ملاحظه و يك معتقد به عدالت است و قصد ندارد كه مسائل را با خشونت حل كند.آنها كسي را نميخواهند كه كشور را با جنگ جدال اداره كند.حالا يوري سعي ميكند كه مائوي خوبي باشد و در عين حال تلاش ميكند خود را با رسوم و فرهنگ اين سرزمين مطابقت دهد آن هم در سرزميني كه تنش بين انسان ها و مازوكو ها به اوج خود رسيده است.
    [/table]
    [table=head]
    طبقه بندى
    |
    تعداد قسمت ها
    |
    توضيحات اضافه
    |
    نقدها

سريال
    |
    78
    |
    other names:king from now on!-Maou from now on!_God?save our king!
    |
    [/table]
    [/table]
    ویرایش توسط Animationworld : 04-18-2008 در ساعت 06:41 PM دلیل: Bringing the introduction to first

2. 2 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :

Hime Sama Crown Clown آواتار ها
    نگارشها
    3,340

Re: Kyou Kara Maou

Kyo Kara Maoh

God, Save Our King

سلام مجدد

خوب الان داشتم قسمت 76 اين سريال رو ميديدم, ديدم بحث shoujo ai و shounen ai هم بوده، گفتم بد نيست منم يه سريال shounen ai معرفی کنم. راستی اون سريال kasimasi که فرستادم shoujo ai هست اگه خواستين يه نمونشو ببينين. راستش نميشه روی اين دسته بندی ها حساب کرد. مسلن اگه بگين gravitation يه سريال shounen ai هست خوب راست گفتين چون اصل داستان کارتون هم روی همين مسئله تمرکز ميکنه ولی اين کارتونی که امروز دارم معرفی ميکنم کاملن متفاوته! يعنی يه داستان مجزا برای خودش داره و برای اينکه حسابی بخندونتتون يه مسائلی رو هم اضافه کرده که به خاطر همون چند چيز به اين کارتون ميگن shounen ai!

خوب بگزريم، و اما داستن اين کارتون مثل inuyasha يا fushigi yuugi توی 2 تا دنيا اتفاق ميافته، فقط به جای اينکه قهرمان داستان يه دختر باشه اينبار يه پسره به اسمه يوری yuri.

و به جای اينکه يوری از راه يه چاه يا کتاب از اين دنيا به اون دنيا بره از طريق آب ميتونه اين کارو بکنه حالا فرقی نميکنه که اين آب دستشويی خونه و مدرسه باشه يا حوض يا دريا!

داستان از اينجاا شروع ميشه که روز طی اتفاقاتی يوری توی دستشويی مدرسه کشيده ميشه و چيز بعدی ديگه اي که ميدونه يا ميبينه يه داشت باز و پهن کنار يه دهکده هست. وقتی يوری شروع به صحبت با مردم ميکنه هيچ کس نميفهمه که يوری چی داره ميگه وکلی سنگ و ميوه و ... به سمتش پرتاب ميشه! تنها چيزی که يوری ميتونه بفهمه اينه که تو ژاپن نيست و اهتمالن تو يکی از کشور های اوروپايی هست در همين حال يه مرد سوار بر اسب ميآد و طی يه ماجرای ديگه يوری قادر ميشه به زبان اين سرزمين حرف بزنه.

ولی وقتی به اسب سوار ميگه که نميدونه و نميتونه که به دنيای خودش برگرده مرد اسب سوار بر سدد کشتن يوری بر ميياد که در همين حال يه عده ديگه ميآن و يوری رو نجات ميدن!

اين گروه تازه از راه رسيده به يوری ميگن که يوری maoh يا پادشاه جديد اين سرزمين هست و تنها دليلشون هم اينه که رنگ مو و چشم يوری سياه هست و اينکه ميتونه به زبون شون صحبت کنه! خلاصه به يوری ميگن که اون يه مازوکو هست يعنی آدم هايی که دارای قدرت های خاسی هستن و در حال حاضر مازوکو ها بر اين سرزمين حکومت ميکنن و انسان ها هم دل خوشی از مازوکو ها ندارن و به خاطر همين بوده که ميخواستن اون اول يوری رو بکشن!

حالا بيچاره مونده که جوری همه اين چيزا رو هضم کنه؟ از يه طرف ميگن پادشاه هست از يه طرف ديگه وقتی به قصر ميرسن با رفتار سرد و خصومت آميز دو نفر ديگه روبرو ميشه و نميدونه که چه عکس العملی بايد نشون بده!

يوری سعی ميکنه که از روابط يه کم سر در بياره و ميفهمه که کسايی که نجاتش دادن گونتر و کنراد بودن. گونتر تقريباً نقش وزير رو بازی ميکنه و شخصيت بسيار خنده داری داره:

کنراد يکی از سه پسر مائوی قبلی بوده که در واقع پسر وسط هست و چون پدرش انسان عادی بوده ، مازوکو نيست و 2 تا برادر ديگش رفتار خوبی باهاش ندارن! کنراد خيلی شخصيت آروم و مهربونی داره و هميشه مراقب و مواظب يوری هست:

4. سپاس

نگارشها
    3,340

برادر بزرگتر کنراد، گوئندل هست که قيافه ترسناکی داره و خيلی جدی هست ولی زير اين ماسک شخصيت بامزه و مهربونی داره! مخصوصاً موقعی که بافتنی ميبافه!

برادر کوچيکتر ولفرم هست که تقريباً هم سن خوده يوری هست، خيلی از خود راضی و لوس هست و معتقده که گوئندل بايد پادشاه بشه نه يوری!

و lما مادر اين سه برادر مائو قديمی بوده که الان يوری به جاش اومده، جالبه که بدونين اين سه برادر هر کدوم از يه پدر هستن!!! شری شخصيت س ک س ی - کمدی اي داره و در عين حال مهربون:

شخصيت های خيلی زياد و جالبه ديگه اي تو اين کارتون هستن که اگه من بخوام بگم بايد تا فردا براتون بنويسم. اينم بگم که مادر يوری انسان عادی و پدرش اهل شينماکوکو يا همون سرزمينی که يوری الان رفته، هست و هر دو شخصيت های خيلی خيلی بانمکی دارن مخصوصاً مامانش! صحنه خواستگاری باباش از مامانش واقعاً ديدنی هست.

چيزه ديگه اي که يادم رفت بگم اينه که يوری بعد از يه مدت که تو شينماکوکو ميمونه ، اون قدرت های غير آوميزاديش کمکم ميآن بيرون. يوری خيلی ناخوداگاه از اين قدرت استفاده ميکنه و وقتی در اين حال هست تغيير قيافه ميده (عکس پايين) و قدرتش هم اينه که ميتونه با آب هر کاری که دوست داره بکنه و سلاهش در واقع آب هست:

در واقع تا قابل از اينکه يوری به اين هالت بالا در بياد کسی زياد قبولش نداشت و خودش هم باورش نميشد که مائو هست. خلاسه که برعکس بقيه مائو ها يوری پادشاه مهربونی هست و با خشونت مخالفه که باعث ميشه درباری ها اولش باهاش خوب نباشن و اينکه يوری چه جوری بايد يواش يواش نظر انسان ها رو نسبت به مازوکو ها عوض کنه ، اين کارتون رو خيلی جالب ميکنه و اينکه اصلاً يوری کی بوده چه جوری سر از ژاپن در آورده بوده و ...

در مورد اسکلت های پرنده يادم رفت بگم، برای خودشون چيزين:

6. سپاس

نگارشها
    3,340

و اما چرا اين کارتون جز گروه shounen ai دسته بندی شده؟؟؟ چون تا اينجای قضيه هر چی براتون گفتم عادی بود. خوب ماجرا از قسمت دوم اين کارتون شروع ميشه که من اينقدر خنديدم دل درد گرفتم. همون طور که گفتم ولفورم از يوری هيچ خوشش نميآمد و ميگفت که برادر بزرگترش بايد مائو بشه. وقتی که همگی سر ميز شام بودن ولفورم شروع ميکنه از بد گفتن از يوری که يوری در جواب فقط ميخنده ولی وقتی ولفرم شروع ميکنه از بد گفتن در مورد مامان يوری و اينکه اون فقط يه انسان به درد نخوره، يوری بلند ميشه و يه سيلی محکم ميزنه به گونه چپ ولفرم!

مامان و برادر های ولفرم همه سراسيمه به يوری ميگن که کاری که کرده رو پس بگيره و بگه که اشتباه کرده ولی يوری خيلی محکم سر جاش ميمونه و ميگه که کار اشتباهی نکرده و عذر خواهی هم نميکنه!

در اين حال شری توضيح ميده که سيلی زدن به گونه چپ تو اين سرزمين به معنی خواستگاری کردن از شخص مقابل هست که يوری دهنش باز ميمونه و ميگه ولی ما هر 2 پسريم و جوابش اينه که تو اين سرزمين اين امر خيلی معمولی هست!!! خلاصه اين ميشه که ولفم و يوری نامزد هم ميشن و fun هم شروع ميشه!

صحنه های بيشماری تو اين کارتون هست که مسلن يوری ميخواد با يه دختر حرف بزنه و ولفرم مثل دختر های حصود ميآد و جلوی يوری رو ميگيره يا يه نکته خيلی خيلی خنده دار اينه که ولفرم هميشه سر از رختخواب يوری در ميآره و يوری بيچاره مجبور به خوابيدن روی کاناپه يا يه جای ديگه ميشه يا وقتی که به ژاپن بر ميگردان وقتی ولفرم به مامان يوری ميکه که نامزدشه و ...

اين کارتون هيچ موردی نداره، سوپر کمدی و سر گرم کننده هست. اصلاً مقزه تون رو به کار نميگيره و اصولاً اگه خواستين relax بشين چند قسمت از اين سريال کمک بزرگی بهتون ميکنه! (اين کليپ رو حتماً ببينين)
    اين کارتون محصول 2004-2006 هست در 78 قسمت که فعلاً 75 قسمت در اومده و باز هم خدا anime kraze رو چی کار کنه که اينجور مردم رو سره کار ميزاره! البته من قسمت های 65 اينجور ها بود که ديگه نتونستم تحمل کنم و raw اين سريال رو دانلود کردم و ديدم. دليل اينکه اينقدر هم دير داره در ميآد اين بود که خيلی زود لايسنس شد و تنها گروهی که sub ش رو داره ادامه ميده همين anime kraze هست که اصلاً کلاً برای همه کارتون ها همين کارو ميکنه , نمونه واضحش karas هست و ...

اينم چند تا از صحنه های جالب کارتون:

آهنگ opening و ending ) ending فقط آديو هست. mp3 ش رو يه جايی داشتم ولی هر چی مگردم پيدا نميکنم! ):

Attached Thumbnails

8. سپاس

پاسخ : Kyou Kara Maou

قراره یک سیزن دیگه ازش بیاد فریدا!! یوهو!!
    انگار آخرای ایپریل میاد.

ادیت: منبع موثق هست. تو ویکیپدیا بیدش
    ویرایش توسط Senbonzakura : 04-18-2008 در ساعت 01:18 PM دلیل: Correction Pen :P

10. 2 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :

مدير بخش عمومی انيمه Samurai X آواتار ها
    نگارشها
    645

امتیاز من به انیمه DECENT است. ولی خوب در هر صورت من تا قسمت دهم بیشتر دوام نیاوردم و دیگه ادامه ندادم!

خوب لینکهای فریدا را تکمیل کنم:

آهنگ ابتدایی

آهنگ انتهایی اول

آهنگ انتهایی دوم
    ویرایش توسط Samurai X : 04-20-2008 در ساعت 02:13 PM دلیل: corrected

12. 3 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :

همکار بخش Yu Gi Oh KAKASHI_LOVER آواتار ها
    نگارشها
    2,589

قسمت اولش که جالب بود امروز دانلودش کردم..ولی بهتر نبود از جای دیگه وارد دنیای خودش میشد !!
    عزیزم اینوئه کازوهیرو دوبله کرده

14. 2 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :

+ پاسخ به موضوع

Tags for this Thread

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

قوانین ارسال