سلام مجدد
خوب الان داشتم قسمت 76 اين سريال رو ميديدم, ديدم بحث shoujo ai و shounen ai هم بوده، گفتم بد نيست منم يه سريال shounen ai معرفی کنم

. راستی اون سريال kasimasi که فرستادم shoujo ai هست اگه خواستين يه نمونشو ببينين. راستش نميشه روی اين دسته بندی ها حساب کرد. مسلن اگه بگين gravitation يه سريال shounen ai هست خوب راست گفتين چون اصل داستان کارتون هم روی همين مسئله تمرکز ميکنه ولی اين کارتونی که امروز دارم معرفی ميکنم کاملن متفاوته!

يعنی يه داستان مجزا برای خودش داره و برای اينکه حسابی بخندونتتون يه مسائلی رو هم اضافه کرده که به خاطر همون چند چيز به اين کارتون ميگن shounen ai!
خوب بگزريم، و اما داستن اين کارتون مثل inuyasha يا fushigi yuugi توی 2 تا دنيا اتفاق ميافته، فقط به جای اينکه قهرمان داستان يه دختر باشه اينبار يه پسره به اسمه يوری yuri.
و به جای اينکه يوری از راه يه چاه يا کتاب از اين دنيا به اون دنيا بره از طريق آب ميتونه اين کارو بکنه حالا فرقی نميکنه که اين آب دستشويی خونه و مدرسه باشه

يا حوض يا دريا!
داستان از اينجاا شروع ميشه که روز طی اتفاقاتی يوری توی دستشويی مدرسه کشيده ميشه و چيز بعدی ديگه اي که ميدونه يا ميبينه يه داشت باز و پهن کنار يه دهکده هست. وقتی يوری شروع به صحبت با مردم ميکنه هيچ کس نميفهمه که يوری چی داره ميگه وکلی سنگ و ميوه و ... به سمتش پرتاب ميشه! تنها چيزی که يوری ميتونه بفهمه اينه که تو ژاپن نيست و اهتمالن تو يکی از کشور های اوروپايی هست در همين حال يه مرد سوار بر اسب ميآد و طی يه ماجرای ديگه يوری قادر ميشه به زبان اين سرزمين حرف بزنه.
ولی وقتی به اسب سوار ميگه که نميدونه و نميتونه که به دنيای خودش برگرده مرد اسب سوار بر سدد کشتن يوری بر ميياد

که در همين حال يه عده ديگه ميآن و يوری رو نجات ميدن!
اين گروه تازه از راه رسيده به يوری ميگن که يوری maoh يا پادشاه جديد اين سرزمين هست

و تنها دليلشون هم اينه که رنگ مو و چشم يوری سياه هست و اينکه ميتونه به زبون شون صحبت کنه!

خلاصه به يوری ميگن که اون يه مازوکو هست يعنی آدم هايی که دارای قدرت های خاسی هستن و در حال حاضر مازوکو ها بر اين سرزمين حکومت ميکنن و انسان ها هم دل خوشی از مازوکو ها ندارن و به خاطر همين بوده که ميخواستن اون اول يوری رو بکشن!
حالا بيچاره مونده که جوری همه اين چيزا رو هضم کنه؟ از يه طرف ميگن پادشاه هست از يه طرف ديگه وقتی به قصر ميرسن با رفتار سرد و خصومت آميز دو نفر ديگه روبرو ميشه و نميدونه که چه عکس العملی بايد نشون بده!

يوری سعی ميکنه که از روابط يه کم سر در بياره و ميفهمه که کسايی که نجاتش دادن گونتر و کنراد بودن. گونتر تقريباً نقش وزير رو بازی ميکنه و شخصيت بسيار خنده داری داره:
علاقه مندی ها (Bookmarks)