Animparadise بهشت انیمه انیمیشن مانگا

دانلود زیر نویس فارسی انیمه ها تبلیغات در بهشت انیمه

امتیاز : ( امتیاز دهندگان : 0 نفر - میانگین امتیازات از پنج : )

+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 13 , از مجموع 13

موضوع: Death Note vs. Code Geass

Hime Sama Crown Clown آواتار ها
    نگارشها
    3,340

Death Note vs. Code Geass

خوب خانوما و آقايون

به نظرتون اين 2 تا کارتون چقدر شبيه هم هستن؟؟؟

من الان چند وقته که دارم در مورد اصل و مضمون اين 2 تا کارتون فکر ميکنم!

نظرتون چيه؟! تو يکی از death note استفاده ميشه تو يکی از code geass!!!

و از اون مهمتر 2 تا شخصيت داريم که به نظر من خيلی به هم شبيهن! کيرا و لولوچ به نظر من آيينه هم هستن! هر 2 از قدرتی که به طور تصادفی بدست آوردن ، دارن به طرز فجيعی استفاده میکنن! از کشتن کسی ، از به بازی گرفتن احساسات کسی هيچ ابايی ندارن!

نظرتون در مورد اين 2 تا کارتون و شباهت شون چيه؟! و بيشتر از همه شخصيت کيرا و لولو؟؟؟

Hime Sama Crown Clown آواتار ها
    نگارشها
    3,340

Re: Death Note vs. Code Geass

کاربر افتخاری alitopol آواتار ها
    نگارشها
    4,386

پاسخ : Death Note vs. Code Geass

راحت بگم دوتا آدم پدر سوخته که هممون رو گذاشتن سر کار

از من بیننده گرفته تا خود کارگردان و نویسنده

Tears and rainbow
    نگارشها
    1,065

فريدا لولوچ رو با كيرا مقايسه ميكني؟ واقعا لولوچ خيلي بچهگانه فكر ميكنه و اصلا نقشه هاي خاصي نميكشه. قبلا هم گفتم Code geas تلاشي براي ادغام دفترچه مرگ با Gundam seeds هست در حالي كه از هيچ جنبه اين به هيچ كدوم نميرسه. نه روبات هاي انچناني و جنگ هاي به اون قشنگي و نه نقشه هاي بكر و زيباي كيرايي . نه رقيباني مثل ال و ان.
    لولوچ واقعا از ديد من سالها با كيرا تفاوت داره و بايد بسيار بيشتر تجربه و هوش به خرج بده و بسيار بيشتر احساسات در خودش كنترل كنه و خيلي ايتم هاي ديگه كه براي كساني كه واقعا كيرا يا ال هستند يا مثل اونا فكر ميكنند قابل دركه.

Registered User dreamsboy آواتار ها
    نگارشها
    13

Re: Death Note vs. Code Geass

فکر کنم قبلا در یک فروم یا سایت در این رابطه بحث کرده بودیم ولی به هر حال شباهتهای زیادی در شخصیت پردازی و روند داستانی این دو انیمه وجود داره: بی تفاوتی دو کاراکتر اصلی به محیط اطرافشون قبل از بدست آوردن قدرت،استفاده از قدرتشون برای نیل! به جهانی بهتر حتی به قیمت کشته شدن انسانها،یک قدرت دهنده یا یه جورایی حامی مشترک در هر دو انیمه،یک قدرت مافوق طبیعی،اسامی ساختگی،ذکاوت و هوش قهرمانان،وجود بخشی تاریک در شخصیت هر دو قهرمان،هدف متعالی! و ابزار و روش نامناسب و خیلی چیزهای دیگه ولی میشه گفت از لحاط فضا و فرم تفاوتهایی وجود داره.یکی با فضای گوتیک وار! و انتزاعی و یکی با فضای وحشی ! و تاریک .هرچند ،گاهی در فضا هم شباهتهایی به هم پیدا میکنند.

Registered User neOO آواتار ها
    نگارشها
    476

به نظر من لولوچ خیلی بچست . تمام کارهاش فل بداهه و بدون نقشست و انگار مغزی تو کلش نداره . بر عکس کیرا نقشه هاشو با حداکثر قدرت اجرا میکنه .
    قدرتی که در لولوچ داره به هدر میره . لولوچ خیلی کار داره تا به کیرا برسه . این نظر منه

مدیر بخش ناروتو و مانگاکا Itachi Uchiha آواتار ها
    Hidden village . درجه:S-Class Missing-nin ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙
    نگارشها
    2,130
    Itachi Uchiha's: oochihaiee

هردو خصوصیات منحصر به فرد خودشونو دارند مقایسشون کار خوبی نیست

مدير کل بخش انيمه Aurion آواتار ها
    نگارشها
    1,434
    Aurion's: onepiece

اگه از من بپرسید می گم این دو نفر اصلا قابل مقایسه با هم نیستند.

توی دث نوت، کیرا از قدرتش به عنوان یک خدا استفاده می کنه. توی کود جیاس، للوچ از قدرتش برای انقلاب استفاده می کنه

توی دث نوت، کیرا دشمنی نداره الا خودش، توی کود جیاس، للوچ دشمن داره.

دث نوت بر اساس داستان موش و گربه نوشته شده، کود جیاس بر اساس ساختار یک انقلاب پایه ریزی شده.

در واقع کود جیاس، دو تا راه برای دگرگونی یک نظام رو نشون میده و تقابل اونها رو. وقتی راه للوچ انتخاب میشه، قربانی کردن یک جزو لا ینفک قضیه است. اشتباه هم به همچنین، و.... قتل ها یکی بعد از دیگری صورت می گیره.

در حالی که توی دث نوت، نظامی قرار نیست عوض بشه. یک آدم می خواد نقش خدا رو بازی کنه. می خواد یک چیزی شبیه به فرعون بشه که زندگی و مرگ آدم ها رو توی دستش بگیره. مرگ رو توی دستش داره با اون دفترچه، حالا داره تلاش می کنه که زندگی رو هم با موجه کردن مرگ ها در اختیار خودش بگیره و برای خودش طرفدار پیدا کنه.

واسه همین هم من فکر می کنم که مقایسه این دو تا اصلا درست نیست.

ولی از لحاظ ساختار فکری، ساختار فکری هر دو، مال یک انسان هست و هر دو با یک قدرت ما فوق انسان، قصد رهبری دیگران رو دارند

مدیر ارشد انجمن Raha آواتار ها
    نگارشها
    2,519
    Blog Entries
    1
    Raha's: Animparadise

از اونجا که این انیمه مشابه انیمه دفترچه مرگ محسوب می شه شاید بهتره نکاتی رو با توجه به هر دو انیمه بگم
    دو شخصیت کیرا و زرو شخصیت های اصلی این دو انیمه بودند که دارای قدرت فوق بشری می شن و از اون برای رسیدن به هدفشون که ایجاد یک دنیای ایده ال هستش استفاده می کنند شاید بشه گفت یکی از معدود شباهت های این دو شخصیت همین هستش و در خیلی از قسمت ها متفاوتند
    شخصیت کیرا یک شخصیت کامل یعنی بعد از به دست اوردن قدرت یک هدف رو برای خودش مشخص می کنه و شما هر اپیزود که کیرا رو ببینید همینه و تا آخر داستان هیچ وقت تغییر نمی کنه البته درسته که شاید بعضی ها اعتقاد داشته باشند هدفش خیلی ارمانی هستش و یک انسان نمی تونه این کارو انجام بده ولی چیزی که این شخصیت رو بزرگ می کنه همون هدفی هستش که برای رسیدن به اون از اول تصمیم میگیره و تا اخر روی طرز فکر و روش کار خودش می مونه و به شخصه اعتقاد دارم با توجه به هوشی که داره هیچ اشتباهی در کل ماجرا انجام نمیده و هر حرکت اون حساب شده هستش به جز اخرین کاری می کنه و اون اعتماد به یک شخص دومه
    بر عکس اون شخصیت زرو شخصیتی است که یک جورایی همون هدف و داره ولی نمی تونه قاطع عمل کنه یعنی از لحاظ فکری و قدرت با کیرا خیلی متفاوته و در سطح پایین تری قرار داره
    تفاوت دیگر دو انیمه در وجود نداشتن شخصیتی مثل ال هستش در واقع زرو هیچ رقیبی نداره توی این انیمه و شاید تنها کسی توی این انیمه از مغزش کار می کشه خودش هستش و به نظر من استفاده از تم مکا و مبارزات پر زد و خورد برای ایجاد هیجان ناشی از نبودن چنین شخصیتی هستش چون وجود دو شخصیت کیرا و ال خودش به تنهایی یک داستان و تا هر جا که می خواست میتونست پیش ببره بدون اینکه داستان افت کنه حتی برای یک لحظه ولی وارد شدن شخصیت هایی مثل mao که بیشتر به یک روان پریش شباهت داشت به هیچ عنوان قابل مقایسه با ال نمی تونند باشند به همین دلیل به سرعت از داستان اصلی حذف می شند و بیشتر برای شناساندن بقیه شخصیت های اصلی استفاده می شه
    در مورد شخصیت زرو شاید بشه گفت خیلی بیشتر از کیرا روحیات انسان دوستانه داره و شاید یکی از دلایلی که اون و از رسیدن به اوج نگه میداره همین خصوصیت هستش البته همون طور که گفتم این شخصیت مثل کیرا ثابت نمی مونه و دچار تحول می شه و شاید بشه گفت اواخر داستان از لحاظ روحی به کیرا نزدیک تر می شه با این حال با دیالوگ های قسمت پایانی به شدت مشکل دارم چون به راحتی کنترل خودش و از دست میده و برای توجیه کارهای در مقابل دوستش نمی تونه یک دلیلی درست و توجیه کننده بیاره و همه حرفهاش از روی فشار عصبی هستش و در واقع من انتظار داشتم اپیزود اخر توی چنین صحنه ای طور دیگری اجرا بشه
    این تغییر شخصیت زرو احتمالا دوست دارانش و هم دچار مشکل می کنه چون که کیرا از همون اول به همین شکل هستش و همه قبولش می کنند ولی تغییر فرم از یک ادم صلح طلب و انسان دوست به یک قاتل و انجام دادن اشتباه به این بزرگی از یک شخصیت ارمانی بعیده به همین دلیلی فاصله این دو شخصیت و زیاد می دونم
    خوب منظورم از مقایسه ای که کردم پایین آوردن ارزش های این انیمه نبود بلکه به دلیل بالاتر بودن انیمه دت نت احتمالا این برداشت صورت می گیره

Registered User DemonEyes آواتار ها
    نگارشها
    127

به نظرم تفاوت بین Light و Lelouch مثل تفاوت بین خدا و بنده می مونه.
    یادمون نباید بره که Lord کسی هست که L رو شکست داد. یکی نیست به این کارگردان احمق بگه Lord Light تونست L رو شکست بده بعد میای تو 11 قسمت کاری می کنی که N مچ Lord رو بگیره.

Registered User Rukia-chan آواتار ها
    نگارشها
    197
    Rukia-chan's: Girl division

شايد هر دوشون مي خواستن كاري براي جامعه و مردم انجام بدن ولي به نظر من لولو موفق تر بود!
    و من پايان كد گياس رو واقعا بيشتر خوشم اومد!!!!!!

12. سپاس

APTA Translator Enpatsu آواتار ها
    نگارشها
    355
    Enpatsu's: Girl division

نقل قول نوشته اصلی توسط DemonEyes نمایش پست ها
    به نظرم تفاوت بین Light و Lelouch مثل تفاوت بین خدا و بنده می مونه.
    یادمون نباید بره که Lord کسی هست که L رو شکست داد. یکی نیست به این کارگردان احمق بگه Lord Light تونست L رو شکست بده بعد میای تو 11 قسمت کاری می کنی که N مچ Lord رو بگیره.
    واقعا!!! من كلي راجع به اين تو يه تاپيك ديگه بحث كردم!!! كارگردان ...

نقل قول نوشته اصلی توسط Rukia-chan نمایش پست ها
    شايد هر دوشون مي خواستن كاري براي جامعه و مردم انجام بدن ولي به نظر من لولو موفق تر بود!
    و من پايان كد گياس رو واقعا بيشتر خوشم اومد!!!!!!
    آره در مقايسه با Death Note آخر Code Geass شاهكار بود...
    ولي داستان Death Note خيلي قوي تر بود منظورم جزئياتشه!!!!

14. سپاس

Registered User kasras آواتار ها
    نگارشها
    71

توی Code Geass زرو برای ساخت دنیایی که همه یکسانن ،دنیای آرمانی خواهرش نانالی می جنگه و از قدرتش استفاده می کنه در حالی که کیرا دنیایی رو می خواد که خودش خدای اون باشه.زرو داره با یه کشور عظیم و قوی می جنگه،دقت کنید که زرو برای تاسیس Black Knights از قدرتش استفاده نکرد در حالی که کیرا بدون دفترچه همون شاگرد عادی بود.
    توی اعمال کیرا خودخواهی موج می زد ولی للوچ حتی حاضر شد جنگی که تقریبا پیروز شده بود رو برای حفاظت از خواهرش ، نانالی شکست بخوره.
    در مورد پایان کار کیرا و زرو هم ،زرو از اواسط فصل 2 دیگه خودش برای خودش بی اهمیت می شه.نمی تونم بگم زرو خیلی احمق بود یا خیلی شریف چون از اون جا به بعد هر دفعه ازش سوال شد ، گناهاش رو بدون هیچ درنگی پذیرفت حتی اتفاقایی هم که از قصد نبوده رو یجوری نشون داد که انگار عمدا انجام داده در حالی که کیرا حتی توی آخرین لحظات هم دنبال فرار بود.
    من به هوش این دو نفر کاری ندارم ولی Lelouch رو بخاطر شرف و انسانیتش و همچنین گذشته تلخش ترجیح می دم به لایت!

16. سپاس

+ پاسخ به موضوع