Animparadise بهشت انیمه انیمیشن مانگا

دانلود زیر نویس فارسی انیمه ها تبلیغات در بهشت انیمه

امتیاز : ( امتیاز دهندگان : 2 نفر - میانگین امتیازات از پنج : 3 )

+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 27

موضوع: Soul Eater

مدیر بخش ترجمه مانگا و کمیک P.o.D آواتار ها
    نگارشها
    374
    P.o.D's: بلو

پاسخ : Soul Eater

[table=head]

[table=head]
    ژانر
    |
    گروه سنى
    |
    خلاصه

action, adventure, comedy, supernatural
    ||در مدرسه فنی شینیگامی (خدای مرگ) برای متخصصان اسلحه آغاز می گردد، سریال در بین سه گروه که هر کدام شامل یک متخصص اسلحه و یک انسان-اسلحه است،سیر می کند.آنها در تلاش اند تا انسان-اسلحه را به "داس مرگ" تبدیل کنند تا بدین شکل برای استفاده توسط شینیگامی مناسب شود، آنها برای این منظور باید روح های 99 انسان اهریمنی و روح یک ساحره را جمع آوری کنند.[/table]
    [table=head]
    طبقه بندى
    |
    تعداد قسمت ها
    |
    توضيحات اضافه
    |
    نقدها

سریال
    |
    51
    ||[/table]
    [/table]

Registered User Elessar آواتار ها
    نگارشها
    15

Murderer

Soul Eater

[IMG]http://******gamer.net/images/souleater.gif[/IMG]

خوب اول از همه بگم من تقریبا 80% کارتون های جدید رو قسمت های اولشونو گرفتم و فقط اون هایی که ارزش دیدن داشتن رو جدا کردم حالا شاید قضاوتم در مورد قسمت اول بعضی ها اشتباه بوده باشه ...

این کارتون با یه شروع عجیب غریب همون اول به بیننده می گه جنسش با خیلی سوژه های تکراری فرق داره و نوید یه کارتون جدید رو می ده
    تو قسمت اول یه دختر نسبتا High School سنی ، به همراه یک پسر (؟) شروع به جنگیدن با یه چیزی می کنن که بعدا مشخص می شه کیشین نام داره در حین جنگ پسره تبدیل به اسلحه ( از این یارو های جناب اقای عزرائیل ) می شه و دختره می زنه باهاش اون یارو رو می کشه بعدا کاشف به عمل می اد که این اقای پسر یگ spiritual weapon هستند

شخصیت های اصلی داستان به نام های Maka و Soul که مشغول کشتن ه کیشین ها هستند که پس از مردنشون یه Orb مانند از خودشون به جا می زارن که حاوی Spiritual Power هستش و Soul اون هارو می خوره ماموریت اون ها کشتن 99 کیشین و یک جادوگر هست تا soul تبدیل به یک Death scythe بشه
    این کارتون تا الان 3 قسمت فقط برای معرفی شخصیت ها داشته و قراره از قسمت 4 داستان اصلی شروع بشه ...
    نکته ی بارز این کارتون صحنه های اکشن هست که خیلی متحرک و خفن طراحی شده از طرفی فضای کارتون کاملا فانتزیه و حتی بیشتر از فانتزی
    جای صحبت داره بازم ولی الان همینا به ذهنم می رسه !
    آها راستی تو این یکی خبری از زن ها و پسر های سوپر خوشگل و سوپر Cool نبوده خدا رو شکر ! ببینیم در آینده چی می شه !
    و اینکه بعضی از رفتار ها صحنه های این کارتون وقعا خنده داره !

امتیاز من به 3 قسمت اول این انیمه 7/10 !

Registered User choji آواتار ها
    نگارشها
    103

خوب خوب خوب ایول فریدا ساما من چند وقت پیش یه سری زدم دنبال نقد و تعریف این انیمه بودم ولی نبود حالا شما زدید.
    ولی تو نقدتون چند تا اشکال وجود داره اول اینکه چند تا شخصیت اصلی وجود دارن که به گفته ی شما در سه قسمت اول در هر قسمت به تعریف از هر یک از شخصیت های اصلی می پردازند و من بیشتر از black star خوشم میاد . اگه شما و دوستان اجازه بدید ساعت 6 بعد از ظهر نقد براتون
    مینویسم پس خواهشا کسی نقد این انیمه رو ننویسه و کار من بی نتیجه نمونه با تشکر .موفق باشی.
    ویرایش توسط choji : 06-25-2008 در ساعت 08:48 PM

Hime Sama Crown Clown آواتار ها
    نگارشها
    3,340

Re: پاسخ : Soul Eater

نقل قول نوشته اصلی توسط choji نمایش پست ها
    خوب خوب خوب ایول فریدا ساما من چند وقت پیش یه سری زدم دنبال نقد و تعریف این انیمه بودم ولی نبود حالا شما زدید...
    ممنون

ولی اين پست مال من نبود. ماله سپهر ملقب به قاتل بزرگ بود که من داشتم از PT منتقل ميکردم ولی هنوز نرسيده بودم ID رو تغيير بدم! به هر جهت ممنون

نگارشها
    103

Post پاسخ : Soul Eater

در این انیمه 3 شخصیت اصلی وجود دارند به نام های mika و black star و kid of death که به انها meister می گویند و هر از انها سلاحی دارند که انسان هستند ولی تبدیل به سلاح میشوند که سلاح mika به نام soul به داس بزرگی تبدیل میشه و سلاح black star به نام tsubake به چند چیز تبدیل میشه که معمولا به دو خنجر داس مانند که انتهای انها به یک زنجیر بلند وصل می باشد تبدیل می شود و سلاح kid of death به نام های liz و patty هستند که به دو کلت یا همون pistol تبدیل میشوند که این شخصیت ها به دانشگاهی که سرپرستی شینیگامی ساما می باشند meister های زیادی در این دانشگاه وجود دارند که ماهر ترین و بهترین انها همین شخصیت های اصلی انیمه هستند هر meister که به ای دانشگاه وارد میشود بعد از کسب کمی تجربه سلاح خود را انتخاب میکند و به ماموریت هایی می روند که باید کیشین یا همان شیاطین را بکشند. کیشین ها کسانی هستند که روح بد در انها نفوذ کرده اندو تبدیل به نیمه هیولا میشوند و به قتل انسان ها می پردازند تا روح تخم شکل انسانها که بعد از مردن به جا می ماند که به رنگ ابی اسمانی می باشند را میخورند تا قدرت به دست بیارند وظیفه ی meister محافظت از مردم میباشد که به دست کیشین ها یا جادوگران کشته نشوند. وقتی کیشینی کشته شود روح تخم مانند قرمزی بهد مرگ او به جای میماند که سلاح های meister ها انها را می خورند تا قدرت بگیرند و که وقتی سلاح ها 99 روح کیشین ها رو بخورند به یه ماموریت برای کشتن جادوگر میروند تا به قدرت نهایی خود برسند در پابان من عکس کاراکتر ها رو میزارم.
    1.maka :
    2.soul:
    3.balck star:

4:tsubake:
    5:kid of death (پسر شینیگامی ساما):
    6atty & liz :
    7:shinigami sama :
    8:death scythe (پدر maka ):
    9:دکتر فرانکشتاین:
    10:و این هم عکسی از شخصیت های اصلی همراه سلاحشون:[]
    و این هم عکس هایی از محیط و گرافیک جالب این انیمه:
    1:
    2:
    3:
    ویرایش توسط Animationworld : 01-21-2009 در ساعت 11:03 AM دلیل: deleting some pics

مدیر بازنشسته Kanda آواتار ها
    نگارشها
    1,765

خب بعنوان کسی که کل ماجرا را رو تا الان میدونی ( مانگاشو کامل خوندیم ) یه نظر میدم و اول از تصحیح اشتباهات بالا شروع میکنم البته شرمنده و با اجازه ، یا الله ...

... بعدا کاشف به عمل می اد که این اقای پسر یگ spiritual weapon هستند

...

شخصیت های اصلی داستان به نام های Maka و Soul که مشغول کشتن ه کیشین ها هستند که پس از مردنشون یه Orb مانند از خودشون به جا می زارن که حاوی Spiritual Power هستش و Soul اون هارو می خوره ماموریت اون ها کشتن 99 کیشین و یک جادوگر هست تا soul تبدیل به یک Death scythe بشه
    این کارتون تا الان 3 قسمت فقط برای معرفی شخصیت ها داشته و قراره از قسمت 4 داستان اصلی شروع بشه ...
    نکته ی بارز این کارتون صحنه های اکشن هست که خیلی متحرک و خفن طراحی شده از طرفی فضای کارتون کاملا فانتزیه و حتی بیشتر از فانتزی
    جای صحبت داره بازم ولی الان همینا به ذهنم می رسه !
    آها راستی تو این یکی خبری از زن ها و پسر های سوپر خوشگل و سوپر Cool نبوده خدا رو شکر ! ببینیم در آینده چی می شه !
    و اینکه بعضی از رفتار ها صحنه های این کارتون وقعا خنده داره !

امتیاز من به 3 قسمت اول این انیمه 7/10 !
    اولا که سول ایتر یه Deamon Scythe هستش تا حالا تو کل داستان فقط یه کیشین دیده شده ( اونم تو مانگا با نام آسورا که قبلا هم دست شینیگامی و شاگردش بوده) و همه موجودات تو داستان تحم کیشین ( Kishin Egg) هستن اون Orb هم که میگی درواقع روح اونها هستش که تبدیل به تخم کیشین شده

در این انیمه 3 شخصیت اصلی وجود دارند به نام های mika و black star و kid of death که به انها meister می گویند و هر از انها سلاحی دارند که انسان هستند ولی تبدیل به سلاح میشوند که سلاح mika به نام soul به داس بزرگی تبدیل میشه و سلاح black star به نام tsubake به چند چیز تبدیل میشه که معمولا به دو خنجر داس مانند که انتهای انها به یک زنجیر بلند وصل می باشد تبدیل می شود و سلاح kid of death به نام های liz و patty هستند که به دو کلت یا همون pistol تبدیل میشوند که این شخصیت ها به دانشگاهی که سرپرستی شینیگامی ساما می باشند meister های زیادی در این دانشگاه وجود دارند که ماهر ترین و بهترین انها همین شخصیت های اصلی انیمه هستند هر meister که به ای دانشگاه وارد میشود بعد از کسب کمی تجربه سلاح خود را انتخاب میکند و به ماموریت هایی می روند که باید کیشین یا همان شیاطین را بکشند. کیشین ها کسانی هستند که روح بد در انها نفوذ کرده اندو تبدیل به نیمه هیولا میشوند و به قتل انسان ها می پردازند تا روح تخم شکل انسانها که بعد از مردن به جا می ماند که به رنگ ابی اسمانی می باشند را میخورند تا قدرت به دست بیارند وظیفه ی meister محافظت از مردم میباشد که به دست کیشین ها یا جادوگران کشته نشوند. وقتی کیشینی کشته شود روح تخم مانند قرمزی بهد مرگ او به جای میماند که سلاح های meister ها انها را می خورند تا قدرت بگیرند و که وقتی سلاح ها 99 روح کیشین ها رو بخورند به یه ماموریت برای کشتن جادوگر میروند تا به قدرت نهایی خود برسند در پابان من عکس کاراکتر ها رو میزارم.
    خوب اول با اسم شخصیت اصلی داستان ماکا ( نه میکا ) آغاز میکنیم و بعد هم با اسم پسر شینیگامی به نام Death The Kid ادامه میدیم و این که هر یکی از از اون سلاح ها در واقع یه Deamon Weapon ساخته شده توسط دوست قدیمی شینیگامی به نام ایبون (Eibon) هستش که میتونن به حالت انسان در بیان خوب فک کنم در مورد کیشین ، اون بالا صحبت کردم و حالا :

خب اول اینکه کاراکترها هر کدوم ظاهرا از یه کشور خاصی هستش و از طبقات اجتماعی متفاوت ، برای مثال سول ظاهرا از یه خانواده با کلاس پولدار بوده :

و اینکه دلیل بوجود اومدن شیبوسن ( مدرسه شینیگامی) بعلت این بوده که شینیگامی
    Anime Spoilerبازگويى نکاتى از واقعیت:
    برای اینکه اولین و تنها کیشین داستان ( آسورا) رو از بین ببره ( که نتونست و فقط اونو سیل (مهر) کرد- زنده زنده پوستشو کند و آسورا رو تو پوست خودش زندانی کرد ) روح خودشو رو یه نقطه ( محل سیل شدن آسورا) متمرکز کرده که بعدا این منطقه شده شهر مرگ ( Death City ) که روح شینیگامی رو میتونید اینگونه ببینید :

و اینکه چون دیگه نمیتونسته که با قاتلان در حال تبدیل به کیشین مبارزه کنه برای همین مدرسه شیبوسن رو دایر کرد که این کارو به جای شینیگامی انجام بدن
    اینم یکی 2 تا عکس از کیشین آسورا در حالت زندانی تو پوست خودش و قیافه اصلیش :

بقیه به زودی
    ویرایش توسط Kanda : 06-26-2008 در ساعت 12:34 AM

نگارشها
    103

Thumbs up پاسخ : Soul Eater

اه اره بابک جان راست میگی من اشتباه کردم هم اسم ماکا هم اسم کید رو یه اشتباه لپی کردم شما ببخشید گفتم که انگلیسیم افتضاحه برای همین بیشتر گفته های نقدم اشتباه بود ب هر حال ما بی صبرانه منتظر ادامه ی نقد شما هستیم
    اه اه اه این شینیگامی ساما عجب روحی داره پس باید قدرتش فوق الاده باشه تا حالا من فکر میکردم دکتر اشتاین روحش از همه بزرگتره.
    ویرایش توسط choji : 06-26-2008 در ساعت 04:00 PM

کاربرفعال دانلود Zaraki Kenpachi آواتار ها
    نگارشها
    309

من تازه 4 قسمت ازش ديدم و تنها نكته اي كه نظر من رو جلب كرد BlackStar بود. به شدت من رو ياد ناروتو ميندازه. رفتارش و صداش خيلي شبه ناروتوه (رفتم تحقيقات ولي گويندهاشون يكي نبودن) بعد از اون از Tsubaki Nakatsukasa خيلي خوشم اومد, فعلا از همه نرمال تره. Death the Kid هم روانيه ها وسواس بيخودي داره... كركر خنده بود

نگارشها
    103

زاراکی جان کاملا باهات موافقم همون اول که black star رو دیدم هم از استیل و هم رفتارش خوشم میومد یه صحنه خنده دار داشت که نزدیک بود خودمو خیس کنم
    در قسمت 6 اونجا که بعد از کمی بگو مگو بین soul و black star میدوند اسم همو صدا میکنند و همدیگرو بقل میکنند خیلی خداست حال کردم با اون صحنه.

کاربر فعال بخش بليچ Dead_Man آواتار ها
    نگارشها
    852

نقل قول نوشته اصلی توسط Zaraki Kenpachi نمایش پست ها
    من تازه 4 قسمت ازش ديدم و تنها نكته اي كه نظر من رو جلب كرد BlackStar بود. به شدت من رو ياد ناروتو ميندازه. رفتارش و صداش خيلي شبه ناروتوه (رفتم تحقيقات ولي گويندهاشون يكي نبودن) بعد از اون از Tsubaki Nakatsukasa خيلي خوشم اومد, فعلا از همه نرمال تره. Death the Kid هم روانيه ها وسواس بيخودي داره... كركر خنده بود
    کاملا نظر های من رو داری
    فقط اینکه من اول فکر کردم اسم Blackstar باید kid می بود چون خیلی غیرطبیعی عمل می کنه کلا به همه متفاوت هست بعد یاد یهو اسم Kid یه زنگی رو به صدا در اورد یاد Billy The Kid افتادم اونم یه کابوی هفتیر کش بود گفتم شاید به خاطر همین اسمش کید هست

مدير بخش کميک Boss Hunter آواتار ها
    نگارشها
    2,671
    Boss Hunter's: batman

زیرنویس پارسی انیمه سول ایتر
    ---------------------------
    Soul Eater 01

---------------------------
    Soul Eater 03

مدیر بخش دانلود و معرفی و نقد انيمه و روابط عمومی انجمن Kaveh آواتار ها
    نگارشها
    1,652
    Kaveh's: akateski

Title .........................Soul Eater
    Japanese Title ...........ソウルイーター
    Official Site............... http://www.souleater.tv
    Category ....................TV
    Total Episodes ............25 / go on
    Genres .......................Action, Fantasy
    Year Published .............2008
    Release Date ...........2008-04-07
    Broadcaster ................TV Tokyo (Mon 18:00)
    User Rating N/A

به انیمه امتیاز 9 می دم . از همون قسمت اول من جذب انیمه شدم الان هم منتظرم تا قسمت جدید بیاد . یه انیمه خنده دار و فوق العاده ، تاحال 24 قسمت تاداشی ساب کرده ، قسمت 25 هم sef subs امده ولی منتظر می مونم تا تاداشی ساب کنه برای اینمه کیفیت بهتری داره .
    یه نمایش خنده دار با یه سری کاراکتر که همه خنده دار هستن به عناون مثال :
    پدر ماکا خیلی باحاله به خصوص وقتی که می خواد عشق خود به دخترش ثابت کنه ! پسر شینگامی بزرگ هم کاراکتر جالبیه و اینکه به شدت دوست داره همه چیز مقارن باشه ! بعضی وقت ها منو دیونه میکنه به خصوص وقتی که می خواست ابرو یکی از دخترا برداره ! یه نقشه مهندسی کشید در حد دکترای معماری
    انیمه آهنگ های قشنگی داره ، بخصوص opening انیمه من خیلی دوست دارم

کاراکتر مورد علاقه من ، خیلی بی خیاله از همین خوشم میاد

Registered User Obito آواتار ها
    نگارشها
    123

اون death the kid هست نا kid of death، درسته؟
    اسم اصلی بابای ماکا هم spirit هست.

مدیر بازنشسته Kanda آواتار ها
    نگارشها
    1,765

نقل قول نوشته اصلی توسط Obito نمایش پست ها
    اون death the kid هست نا kid of death، درسته؟
    اسم اصلی بابای ماکا هم spirit هست.
    درسه : Death The Kid و Spirit

مانگاکا mrockm آواتار ها
    نگارشها
    425

هر کی این تایپ رو زده دمش گرم من خیلی وقته این انیمه رو میدیدم (تقریبا از همون روز اولی که امد)..میدونستم اینده داره به نظر من بره جزو انیمه های در حال بحث سایت بشه بهتره...
    نکات مثبتش :
    1-شخصیت های جذاب
    2- موسیقی متن عالی
    3- آغازین وپایان عالی ...
    4- داستانی خاص و درگیر کننده با حال هوایی که به داستانش میخوره
    5- تر و تمیز بودن کار گرافیکیه انیمیشنش
    الان تا قسمت 49 امده که واقعا بیننده هاشو نگر داشته!!

+ پاسخ به موضوع