سلام به تمامی دوستای گلم.
این یک اطلاعیه فراخوان برای تمامی هواداران انیمه ناروتو و همچنین بخش ناروتو و تمام کسانی که در این بخش فعالیت می کنند برای اعلام آمادگی برای همکاری با بخش گرافیکی انجمن هواداران و بخش ناروتو می باشد.
این بخش در نظر دارد که با همکاری بقیه بخش ها و زیر مجموعه ها و مدیران اون دست به انجام پروژه هایی ( که در آینده ای نه چندان دور اعلام خواهد شد ) برای هدفمند تر شدن انجمن هواداران و همچنین بخش ناروتو بزنه تا بتونیم چیزی رو بیش از یک تفریح ساده و گشت زنی در میان تاپیک های این بخش برای خودمون فراهم کنیم.
لذا از مدیران تمامی زیر مجموعه های بخش ناروتو ( انیمه – ادبی – مانگا – و ترجمه و زیر نویس ناروتو و همچنین بخش های دیگر بهشت ) و تمامی دوستانی که در زمینه ای تبهر و تمایل به همکاری دارند، تقاضا دارم آمادگی خودشون رو اعلام کنند.
همچنین به خاطر مدت زمانی که در این جا حضور نداشتم از تمامی عزیزانی که در بخش گرافیکی مشغول به فعالیت هستند تقاضا دارم که برای هماهنگی بیشتر اعضا و بخش خودشون رو به من معرفی کنند و بگن که در چه زمینه ای می تونن فعالیت داشته باشن و دوست دارن که همکاری کنن و چه کار هایی می تونن انجام بدن تا بتونیم یک گروه هماهنگ و هدفمند در اینجا داشته باشیم.
به امید این که با کمک شما دوستان عزیز و همچنین حمایت های مدیران و همچنین مدیر بخش خودمون یعنی آقا ناصر عزیز در آینده ای نزدیک بتونیم شاهد نتایج خوبی باشیم. نتایجی که بتونه باعث خوشحالی همه ما بشه.
مرسی.
علاقه مندی ها (Bookmarks)