Animparadise بهشت انیمه انیمیشن مانگا

دانلود زیر نویس فارسی انیمه ها تبلیغات در بهشت انیمه

امتیاز : ( امتیاز دهندگان : 0 نفر - میانگین امتیازات از پنج : )

+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 6 1 2 3 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 80

موضوع: مسائل پیرامون بخش مانگا

مدير بازنشسته Huashan آواتار ها
    نگارشها
    1,245

مسائل پیرامون بخش مانگا

سلام به دوستان عزیز

این تاپیک رو برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل این بخش زدم .. که دوستان قبل از هر تغییری نظرشون رو بدن.. و هرکاری به توافق اکثریت برسه

این بخش به نظر من یه تقریبا خونه تکونی می خواد ... اصلا شبیه به یه بخش مانگا نیست ... حالا چه از نظر اسم تاپیک ها و چه از نظر موضوع تاپیک ها ...

پس لطفا دوستان همکاری کنن !

پ.ن : شروع کار ما مصادف شده با شب های قدر و خسته شدن علی ( ادمین ) ... من همیشه به علی می گفتم که ....

2. سپاس

نگارشها
    1,245
    از بخش فن فیکشن و فن آرت شروع می کنم ...

فکر می کنم یه سوء تفاهمی تو این بخش وجود داره که من یه تاپیک اونجا می زنم و توضیح می دم ....

در مورد اسم این بخش ... من اسم
    fanac که مختصر fan activity هست رو پیشنهاد می دم ... که یه اصطلاح تقریبا رایجه ...
    حالا دلیلش رو می گم ...

یکی اینکه این بخش رو تبدیل کنیم به کلیه ی فعالیت های طرفداران انیمه و مانگا ... برای همین هم می تونیم
    cosplay رو هم توی این بخش داشته باشیم ( نمی دونم دقت کردین یا نه , فروم ما بخش مربوط به cosplay نداره ...) ...

از طرفی برای اینکه ظاهر بخش اصلی بیشتر شبیه به یه بخش مانگا باشه ... و برای اینکه بخش
    fanac جنبه ی کلی تری داشته باشه ... پیشنهاد می دم که تاپیک های طراحی هم به این بخش منتقل بشن ...

4. سپاس

Tears and rainbow
    نگارشها
    1,065
    نقل قول نوشته اصلی توسط Huashan نمایش پست ها
    پ.ن : شروع کار ما مصادف شده با شب های قدر و خسته شدن علی ( ادمین ) ... من همیشه به علی می گفتم که ....
    تاپيك خيلي خوبيه، هر كمكي از دست من برمياد تا زماني كه مسئوليت دارم در خدمتم، بد نيست مهمش كني اون بالا بمونه

نگارشها
    1,245
    خب من نظرم رو در مورد تاپيک هاي بخش فن آرت و فن فيکشن گفتم اينجا

و اما ... نظرم اينه که تاپيک هاي زير به اون بخش انتقال داده بشن ... دوستان اگه مخالفتي ندارن ... کم کم اينکار رو مي کنم ...

آموزش گرافيك طراحي كامپيوتري
    آموزش طراحی کاراکترهای انیمه
    آموزش طراحی شخصیتهای کارتونی
    هنر تازدن کاغذ (折り紙 origami)
    آموزش گام به گام طراحی مانگا

خودمونيم ولي اينها ربطي به يه بخش مانگا ندارن ....

نقل قول نوشته اصلی توسط AliMH نمایش پست ها
    تاپيك خيلي خوبيه، هر كمكي از دست من برمياد تا زماني كه مسئوليت دارم در خدمتم، بد نيست مهمش كني اون بالا بمونه
    ممنون علي جان

7. سپاس

Tears and rainbow
    نگارشها
    1,065
    سلام خواشن جان؛ من اسم بخش رو عوض كردم، اگه يه توضيح هم براش آماده كني خيلي خوب ميشه.
    در مورد انتقالم به صاحباي تاپيكا بگو بعد خودت مي توني با ابزارهای مدیریت انتقال بدي

نگارشها
    1,245
    سلام خواشن جان؛ من اسم بخش رو عوض كردم، اگه يه توضيح هم براش آماده كني خيلي خوب ميشه.
    در مورد انتقالم به صاحباي تاپيكا بگو بعد خودت مي توني با ابزارهای مدیریت انتقال بدي
    ممنون ... منکه به صورت پابلیک اعلام کردم ... بازم به صورت خصوصی هم اعلام می کنم ... اگر نتیجه ای نداد ... تغییرات رو با نظر خودم انجام می دم !

كاربر فعال دانلود RoOozbeh آواتار ها
    نگارشها
    607
    سلام
    میگم یه پیشنهاد دارم
    چرا مثل حرکتی که واسه زیر نویس دار کردن انیمه به فارسی زدیم
    برای مانگا نزنیم البته این کار زحمتش از زیرنویس دار کردن انیمه به مراتب راحت تره
    فقط کافیه با ابزار ادیت عکس کمی آشنایی داشته باشیم
    من زبانم در حد بالایی نیست ولی تو ادیت عکسها میتونم کمکتون کنم

11. سپاس

نگارشها
    1,245
    اتفاقا , نظر خوبیه ... قبلا کمی در موردش فکر کردم ... یه برنامه هایی هم تو ذهنم هست ... کم کم ! ...

Tears and rainbow
    نگارشها
    1,065
    نقل قول نوشته اصلی توسط RoOozbeh نمایش پست ها
    سلام
    میگم یه پیشنهاد دارم
    چرا مثل حرکتی که واسه زیر نویس دار کردن انیمه به فارسی زدیم
    برای مانگا نزنیم البته این کار زحمتش از زیرنویس دار کردن انیمه به مراتب راحت تره
    فقط کافیه با ابزار ادیت عکس کمی آشنایی داشته باشیم
    من زبانم در حد بالایی نیست ولی تو ادیت عکسها میتونم کمکتون کنم
    نقل قول نوشته اصلی توسط Huashan نمایش پست ها
    اتفاقا , نظر خوبیه ... قبلا کمی در موردش فکر کردم ... یه برنامه هایی هم تو ذهنم هست ... کم کم ! ...
    آره كم كم خوبه، به نظر من بايد يه سري از بچه ها رو كه علاقه به ترجمه دارند رو جمع آوري كنيم، كلا براي همه كاراي فروم، حالا چه ترجمه مانگا، زيرنويس كردن، ترجمه كردن معرفي انيمه هاو ... و اين كارم كم كم بايد صورت بگيره.

نگارشها
    1,245
    آره كم كم خوبه، به نظر من بايد يه سري از بچه ها رو كه علاقه به ترجمه دارند رو جمع آوري كنيم، كلا براي همه كاراي فروم، حالا چه ترجمه مانگا، زيرنويس كردن، ترجمه كردن معرفي انيمه هاو ... و اين كارم كم كم بايد صورت بگيره.
    درسته .. همونطور که تو این تاپیک هم گفتم ...کدوم مانگا رو ترجمه کنم؟

خوبه که از مانگاهای One-shot استفاده کنیم... چون حجم کمی دارن و برای ترجمه و همچنین شروع خوندن مانگا مناسب هستن ... انشاالله در آینده یه تاپیک در مورد مانگاهای One-shot می زنم ... معرفی و در ادامه سعی می کنیم که به سمت ترجمه هم بریم ... چطوره ؟ ! ...

15. سپاس

کاربر فعال بخش بليچ Dead_Man آواتار ها
    نگارشها
    852
    ترجمه ي مانگا كه كاري نداره تميز كردنش مهمه كه اون رو مي شه گفت نصفش راحته حرف هاي تو حباب رو به راحتي مي شه تميز كرد ولي حرف هايي كه خارج از حباب هستند و جزيي از تصوير اون ها كار رو سخت مي كنه مثلا الان دارم دث نوت رو مي خونم خوب اون البته كارش به مراتب بيشتره چون خيلي از حرف ها خارج از حباب هست اول مانگا تو كريديتش اسم 3 نفر براي تميز كردن مانگا هست فقط ولي مثلا مانگاي بليچ رو هم دارم مي خونم اون خيلي راحت تره چون اصلا حرف كم داره بيشتر تصويره

17. سپاس

مدیر بازنشسته Kanda آواتار ها
    نگارشها
    1,765
    من میتونم تو تمام قسمتهای این کار کمک کنم ، اعم از تمیزکاری ، ترجمه ، تایپ و ... ولی جان من از کارهای خوب انتخاب کنید

كاربر فعال انيميشن Smiley آواتار ها
    نگارشها
    1,176
    نقل قول نوشته اصلی توسط Kakashi نمایش پست ها
    من میتونم تو تمام قسمتهای این کار کمک کنم ، اعم از تمیزکاری ، ترجمه ، تایپ و ... ولی جان من از کارهای خوب انتخاب کنید
    كاش گروه ها كه صحبتش شد رو جمع و جور ميكرديم ! منم قبلا كميك استريپ كار كردم ... هم ترجمه هم تميزكاري

نگارشها
    1,245
    نقل قول نوشته اصلی توسط Dead_Man نمایش پست ها
    ترجمه ي مانگا كه كاري نداره تميز كردنش مهمه كه اون رو مي شه گفت نصفش راحته حرف هاي تو حباب رو به راحتي مي شه تميز كرد ولي حرف هايي كه خارج از حباب هستند و جزيي از تصوير اون ها كار رو سخت مي كنه مثلا الان دارم دث نوت رو مي خونم خوب اون البته كارش به مراتب بيشتره چون خيلي از حرف ها خارج از حباب هست اول مانگا تو كريديتش اسم 3 نفر براي تميز كردن مانگا هست فقط ولي مثلا مانگاي بليچ رو هم دارم مي خونم اون خيلي راحت تره چون اصلا حرف كم داره بيشتر تصويره
    آره همینطوره ... اینم یه مشکلیه که باید حل کنیم ...

نقل قول نوشته اصلی توسط Kakashi نمایش پست ها
    آخه برای شروع اگر بخوایم از کارهای خوب شروع کنیم یه مشکلی هست ! ... یک حجم مانگا بالاست و طبیعتا برای اول کار , ممکنه که حرکت رو سخت کنه ... یه جورایی ممکنه طول بکشه و بعد هم نیمه کاره رها بشه ... از طرفی با توجه به اینکه کار اول هست , احتمال این هم هست که کار خوبی از آب درنیاد ... که حیفه یه مانگای خوب رو با بی تجربگیمون از دست بدیم ! ... به نظر من برای شروع از مانگاهای کم حجم و کوتاه شروع کنیم .. یکی دو کار در این زمینه انجام بدیم , بعد مانگاهای معروف رو انتخاب کنیم ! ... ( البته این نظر شخصیه ... )

كاربر افتخارى seymour آواتار ها
    نگارشها
    102
    خوآشان عزیز یا دوستان مدیر دیگه، یه زحمت بکشید 5 تا پست مربوط به اسپویل Berserk رو منتقل کنید به این تاپیک جدید ...

مرسی ...

+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 6 1 2 3 ... آخرینآخرین

Tags for this Thread

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

قوانین ارسال