با کدوم یکی از این خوشگلا می خواین برین بیرون!؟؟
به شصت نهمین دوه مسابقات دختر شایسته خوش امدید!هدف این رای گیری اینه که معلوم بشه از دید کسانی که بلیچ رو دیدن کدام یکی از این عزیزان جالبترن!؟
اینم لینک تخصصیش!
![]()
![]()
![]()
امتیاز : ( امتیاز دهندگان : 0 نفر - میانگین امتیازات از پنج : )
با کدوم یکی از این خوشگلا می خواین برین بیرون!؟؟
به شصت نهمین دوه مسابقات دختر شایسته خوش امدید!هدف این رای گیری اینه که معلوم بشه از دید کسانی که بلیچ رو دیدن کدام یکی از این عزیزان جالبترن!؟
اینم لینک تخصصیش!
![]()
![]()
![]()
ویرایش توسط BRADER SHIAN : 10-11-2007 در ساعت 11:34 AM
شیان جانو حالا که ما دیدیم نباید رای بدیم؟![]()
درسش کردم با اینجا قاطی شده بود!
جالبه همه به پرنسس يه راي دادن
بعد به بقيه ي روياهاشون راي دادن
شیان چی شده که مدتی به بلیچ گیر دادی ؟ ... اعتراف کن که کیف کردی از دیدنش !( منظورم دختراش نبودا ! ) ... حالا هی پشت سرش بد بگو ! ...
راستي عجب مچي گرفتي ها اين سوال جواب لازمه
نچ !با قهرمان اولش مشکل دارم!ولی از لحاظ کاراکترای دختر خیلی مورد تاییده! اگه من کارگردان بودم ایچکو رو حذف می کرد و بااین سه عزیز دل برادر شیان یه کار مثل سه تفنگ دار می ساختم!(در داستان تاکید زیادی به شباهت های این عزیزان شده!)
خیال دارم برا همه انیمه ها کاکترای دخترشونو برسی کنم دوتا رای گیری برا هرکدوم یکی تو گفتگوی ازاد برا اینکه نظر اونایی که ندیدن چیه و یک تو اینجا برا درک نظر اونایی که دیدن بزنم!(یر بلیچ خیلی برام جالب بود کسایی که دیدن بلیچو اینوئه رو دوست دارن ولی کسایی که ندیدن و از رو عکس و مشخصات انتخاب می کنن هوادار ماتسیموتون!)راستي عجب مچي گرفتي ها اين سوال جواب لازمه
ویرایش توسط BRADER SHIAN : 04-14-2008 در ساعت 03:17 PM
من فقط دلم براي Ururu Tsumugiya مي سوزه كه نمي دونم بنده ي خدا اين وسط چي كار مي كنه
واقعا معلومه كه راي نمي آره
راستي من بيشتر به جاي Rangiku Matsumoto كه بي چاره فقط اين جا 2 راي اورده Yoruichi Shihouin جز 3 تفنگ دار پيشنهاد مي دهم
حداقل بین ماتسیموتو و اینوئه شباهت و ارتباط زیاد(منظورم فقط ظاهری نیست چون ظاهریش سمبلیکه!هردوشون مبدائ اومدنشون نامعلومه(ماتسیموتو رو یه شنیکامی پیدا کرده این اینوئه هم معلوم نیست اسلحش از کجا اومده یا نیروش چیه!)... عجب ! ...
خوب مال گروه شیطانی رو دخترا کار مهندسی می کنیم !دیگه کلی کار کردیم ین ینمون شنگو شد!![]()
من که به اریهیمه چاااااااااااااااااااااااا اان رای دادم از لحاظ اخلاقی البته![]()
![]() |
علاقه مندی ها (Bookmarks)