Animparadise بهشت انیمه انیمیشن مانگا

دانلود زیر نویس فارسی انیمه ها تبلیغات در بهشت انیمه

امتیاز : ( امتیاز دهندگان : 0 نفر - میانگین امتیازات از پنج : )

+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 24

موضوع: بحث پیرامون فیلم دوم بلیچ

مدیر بازنشسته Kanda آواتار ها
    نگارشها
    1,765

بحث پیرامون فیلم دوم بلیچ

خب بعد از دیدن فیلم دوم بلیچ ، برام خیلی سوالها ایجاد شد و همچنین به بعضی سوالام هم جواب داده شد ، برا همین بر آن شدم که یه تاپیک بزنم و نظر دیگرون رو نیز بدونم

*مثلا که اسپادای 10 تو مبارزه اش با روکیا گفت که کایین بعد از مرگش ( بعنوان شینیگامی) رفته هکوموندو ، اینجا هم گفته میشه که شینیگامی بعد از مرگش ( کوساکا ) رفته اونجا و تبدیل به هولو شده این بدین معنی که شینیگامی ها باید تا ابد با هولو ها بجنگند

* و اینکه مهر شاه از یک دنیای دیگه اومده یعنی اینکه بغیر از 3 دنیایی که میشناسیم ، یه دنیای ( و شایدم بیشتر ) هم وجود داره ( احتمالا شاه شینیگامی ها اونجاست )

* اگه کسی ( آیزن ) که بانکای داشته باشه به مهر شاه دسترسی پیدا کنه ، در واقع بقول مایوری تو یه مقطع میشه "خدا"

نظر بقیه چیه؟ چیز دیگه ای گرفتن؟؟؟

سوتی فیلم رو هم نشونتون بدم ، تو فیلمه ، زانپاکتوی ایچیگو ( بانکایش ) تو یه جا سیاه نیست

مدير بازنشسته Huashan آواتار ها
    نگارشها
    1,245

پاسخ : بحث پیرامون فیلم دوم بلیچ

منکه توفیق نشده که این فیلم رو ببینم ... ولی چندتا amv که ازش دیدم واقعا قشنگ بودن ...البته آهنگ هایی هم که برای این amv ها بکار برده بودن هم قشنگ بودن ...

سوتی فیلم رو هم نشونتون بدم ، تو فیلمه ، زانپاکتوی ایچیگو ( بانکایش ) تو یه جا سیاه نیست
    احتمالا خواستن انعکاس نور رو نشون بدن ...

کاربر فعال بخش بليچ Dead_Man آواتار ها
    نگارشها
    852

*مثلا که اسپادای 10 تو مبارزه اش با روکیا گفت که کایین بعد از مرگش ( بعنوان شینیگامی) رفته هکوموندو ، اینجا هم گفته میشه که شینیگامی بعد از مرگش ( کوساکا ) رفته اونجا و تبدیل به هولو شده این بدین معنی که شینیگامی ها باید تا ابد با هولو ها بجنگند
    اولا که اسپادای 9 نه 10 . بعد کاین یه استثنا بود چون که اون هالو با اون یکی شده بود به هیکوموندو رفت . بقیه شینیگامی ها بعد از مرگ تبدیل به غبار می شن .

* اگه کسی ( آیزن ) که بانکای داشته باشه به مهر شاه دسترسی پیدا کنه ، در واقع بقول مایوری تو یه مقطع میشه "خدا"
    فیلم ها رو باید دید و به این چیز هاش فکر نکرد نویسنده ی فیلم ها با نویسنده داستان فرق داره اصلا تا حالا تو داستان اصلی درباره ی مهرشاهی چیز خاصی نگفته تازه این نکته ی کوچیکی نیست که ایزن از بگذره

اصلا تو بگو این یارو چطور 2 تا آرانکار داشت در حالی که تمام آرانکار ها زیر فرمان آیزن هستن . که البته من هنوز دقیقا نمی دونم چرا ، موقع رفتن آیزن یک لبخند تو هیکوموندو نشون که معلوم نشد برای کی بود . معلوم نیست آیزن با کی متحد شده .

فیلم که به نظر من فقط یه نمایش از قدرت های افراد بود . مثلا زاراکی تو حرکت اول خیلی ساده افتاد یا ایکاکو بانکایی کرد . یامیچیکا هم فقط حظور داشت . سوی فونگ هم که اصلا از خودش اراده نداشت یا تحت فرمان بود یا اینکه به خاطر یوروایچی عمل می کرد . راستی این چه صدایی بود رو یوروایچی گذاشته بودن . حالا از همه ی این ها بگذریم تو یه قسمت فلش بک نشون داد کارین گریه کرد چیزی که ایچگو گفته بود اتفاق نیافته بود . راستی اول فیلم ایچیگو و ایشیدا اصلا برای چی به از اون جا رد می شدن ؟ و اون هایی که مورد حمله قرار گرفته بودن اگه شینیگامی بودن که نباید جسد می داشتن ، ولی چرا جسد داشتن ؟
    اصلا اینکه دو نفر یه شمشیر داشته باشن خیلی ایده ی مسخره ای هست . شمشیر یه جورایی شخصیت درونی خود شخص هست .

Registered User Shinigami آواتار ها
    نگارشها
    630

فیلم دارای باگ های زیادی بود مثلا نشون داد کارین گریه کرد در صورتی که گفت شده که کارین اصلا گریه نکرده

نگارشها
    1,765

نقل قول نوشته اصلی توسط Shinigami نمایش پست ها
    فیلم دارای باگ های زیادی بود مثلا نشون داد کارین گریه کرد در صورتی که گفت شده که کارین اصلا گریه نکرده

باگهای بزرگتر از اون داشت ، برا مثال تو فیلمه ، توشیرو بانکایش محدودیت نداشت ( اون 3 تا شمارش معکوس بانکایشو میگم) :

نگارشها
    1,765

نقل قول نوشته اصلی توسط Dead_Man نمایش پست ها
    اولا که اسپادای 9 نه 10 . بعد کاین یه استثنا بود چون که اون هالو با اون یکی شده بود به هیکوموندو رفت . بقیه شینیگامی ها بعد از مرگ تبدیل به غبار می شن .
    شمارش دیگه فرق نمیکنه ، چون دار فانی را ودا گفت ولی من یادم نمیاد جایی گفته باشه که شینیگامی ها بعد مرگ پوچ میشن!!!! تو فیلمه که میگه کوساکا توسط هوکومونده بزرگ شده ( اون آرانکار ها رو هم از اونجا آورده ) و بعدا با استفاده از قدرت مهر شاه ، به زندگی قبلیش برگشته

فیلم ها رو باید دید و به این چیز هاش فکر نکرد نویسنده ی فیلم ها با نویسنده داستان فرق داره اصلا تا حالا تو داستان اصلی درباره ی مهرشاهی چیز خاصی نگفته تازه این نکته ی کوچیکی نیست که ایزن از بگذره

اصلا تو بگو این یارو چطور 2 تا آرانکار داشت در حالی که تمام آرانکار ها زیر فرمان آیزن هستن . که البته من هنوز دقیقا نمی دونم چرا ، موقع رفتن آیزن یک لبخند تو هیکوموندو نشون که معلوم نشد برای کی بود . معلوم نیست آیزن با کی متحد شده .

فیلم که به نظر من فقط یه نمایش از قدرت های افراد بود . مثلا زاراکی تو حرکت اول خیلی ساده افتاد یا ایکاکو بانکایی کرد . یامیچیکا هم فقط حظور داشت . سوی فونگ هم که اصلا از خودش اراده نداشت یا تحت فرمان بود یا اینکه به خاطر یوروایچی عمل می کرد . راستی این چه صدایی بود رو یوروایچی گذاشته بودن . حالا از همه ی این ها بگذریم تو یه قسمت فلش بک نشون داد کارین گریه کرد چیزی که ایچگو گفته بود اتفاق نیافته بود . راستی اول فیلم ایچیگو و ایشیدا اصلا برای چی به از اون جا رد می شدن ؟ و اون هایی که مورد حمله قرار گرفته بودن اگه شینیگامی بودن که نباید جسد می داشتن ، ولی چرا جسد داشتن ؟
    اصلا اینکه دو نفر یه شمشیر داشته باشن خیلی ایده ی مسخره ای هست . شمشیر یه جورایی شخصیت درونی خود شخص هست .
    مهر شاه نگفته بودن ولی کلید شاه گفته بودن این 2 تا هر دو از دنیای دیگه هستن ( فک کنم یه جا به گشمم خرد که دنیای دیگه رو بهشت واقعی لقب داده بودن ) ایچیگو و ایشیدا هر دو میتونن قدرت روحانی رو حس کنن و بخاطر مبارزه قبلی و وجود حصار ، اونو احساس کرده بودن و اومده بودن سر و گوشی آب بدن فک کنم دلیل اینکه تو سول سوسایتی پودر میشدن و اینجا نه ، بخاطر اینه که فقط موجودات روحانی ( با قدرت روحانی) میتونن اونجا بمونن و وقتی شینیگامی میمیره ( قدرت روحانیشو از دست میده ) کلا از سول سوسایتی بیرون میره ولی دنیای واقعی این مشکل رو نداره تا اونجایی که میدونم زانپاکتوی توشیرو و حتی خود توشیرو منحصر به فرد هستن ، همون بحثهای اینکه توشیرو نگهبان بهشت هستش که هر 1000 سال یکبار میاد؟

جالب بود که برای مهار کردن ریاتسوی مهر شاه که داشت کل سیریته رو فرا میگرفت تمام کاپیتانها بانکای هاشونو استفاده میردن ولی این کاپیتان فرمانده ( کاپیتان گروهان 1) فقط شیکای کرده بود بابا قدرت

یه تناقضی که این فیلم با فیلم قبلی داشت این بود که تو فیلم قبلی برای دستگیری بایشین ( که فک کنم معاون کاپیتان بود ) 4 تا کاپیتان فرستاده شده بود ، ولی اینجا برای دستگیری یه کاپیتان ، 2 تا معاون فرستاده شده بودند خیلی ضایع بود و اینکه برای یه چیز با ارزش مثل مهر شاه فقط یه گروهان مامور حفاظتش بود

مدير بخش کميک Boss Hunter آواتار ها
    نگارشها
    2,672
    Boss Hunter's: batman

تو فیلمش فکر کنم بعد از قضیه ایزن و گین باشه چون اینو هم بود و با ایچیکو اینا داشت نبال توشیرو میکشت

كاربر فعال دانلود RoOozbeh آواتار ها
    نگارشها
    607

واسم جالب بود که ایچیگو از فرم هالو استفاده کرد....
    در حالی که وایزاردها نباید تو سول سوسایتی بیان
    توشیرو هم وقتی ایچیگو از ماسک استفاده کرد هیچ عکس العملی نشون نداد

نگارشها
    852

دقیقا الان یادم نمی یاد ولی می گه که شینیگامی بعد از مرگ پودر میشه یه جور خاکستر می شه
    بعد هم ایچیگو مهارت تو رد گیری و پیدا کردن ریتسو نداره ولی ایشیدا چرا ، در حالی که ایچیگو زود تر از ایشیدا می رسه
    ولی راجب محدودیت زمانی برای بانکایی هیتسوگایا هم می تونیم بگیم اونجا آب و یخ زیاد بوده ( تو که این قدر حواست جمع هست چرا دقت نکردی وقتی هیتسوگایا با آرانکار 6 روبی یا لوبی و جانشین گریم جو مبارزه می کرد محدودیت نداشت )

نگارشها
    1,765

نقل قول نوشته اصلی توسط Dead_Man نمایش پست ها
    دقیقا الان یادم نمی یاد ولی می گه که شینیگامی بعد از مرگ پودر میشه یه جور خاکستر می شه
    بعد هم ایچیگو مهارت تو رد گیری و پیدا کردن ریتسو نداره ولی ایشیدا چرا ، در حالی که ایچیگو زود تر از ایشیدا می رسه
    ولی راجب محدودیت زمانی برای بانکایی هیتسوگایا هم می تونیم بگیم اونجا آب و یخ زیاد بوده ( تو که این قدر حواست جمع هست چرا دقت نکردی وقتی هیتسوگایا با آرانکار 6 روبی یا لوبی و جانشین گریم جو مبارزه می کرد محدودیت نداشت )

ایچیگو که فک کنم اول داستان بود که رد ریاتسوی سادو رو گرفت و روکیا کف کرد

والا وقتی اون قسمتهای بلیچ رو میدیدم ، کنارش یه کتاب مقاومت مصالح هم میخوندم برا همین الان در آرامش کامل فیلمشو نگاه کردم

Hime Sama Crown Clown آواتار ها
    نگارشها
    3,341
    Crown Clown's: mood

Re: بحث پیرامون فیلم دوم بلیچ

محض سرگرمی، بد فيلمی نبود ولی به قول همه شماها کلی اما و اگه و شايد توش بود! و پر باگ!

فقط 2 چيزش برای من بيشتر جلب توجه کرد!

اينکه توشيرو با اون زخم بدی که داشت چطور آخر فيلم رو 2 تا پاش وايساده بود!؟؟؟

و اينکه اين رييس کل قوا چرا تا در به تخته ميخوره، بدون هيچ تاملی دستور قتل يکی از کاپيتان هاش رو ميده!؟؟؟

خدايی دلم لک زده برای يه مبارزه درست و حسابی! به جای اين همه شيکای و بانکای به درد نخور اگه يه دونه باحالش رو نشون ميدادن خيلی بيشتر ميچسبيد!

Registered User Shinigami آواتار ها
    نگارشها
    630

دیگه جنگ هایی مثل جنگ 15 با زاراکی پیش نمی یاد
    (البته به جز مانگا که الان داره می ترکونه)

Registered User yachiro_sama آواتار ها
    نگارشها
    74

خیلی بد نبود. ولی فکر کنم کاپیتان گروه 8 Kyoraku رو خیلی ضعیف نشون داد!!!
    خیلی دلم سوخت وقتی nanao chan اون طوری گریه کرد.

نگارشها
    852

اينکه توشيرو با اون زخم بدی که داشت چطور آخر فيلم رو 2 تا پاش وايساده بود!؟؟؟
    احتمالا در آینده باید این رو هم بگه ، یا اینکه فکر کرده که تو گذشته گفته که تغییر حالت شمشیر به کسی که اون رو نگه می داره قدرت فیزیکی هم می ده و باعث بیشتر شدن مقاومتش و حتی بند اوردن خون از زخم هاش می شه . مثل اولین مبارزه ی ایچیگو و زاراکی یا مبارزه ی مادارا با یکی از آرانکار ها وقتی بانکایی می کنه انگار انرژی دوباره گرفته .

کاربر فعال بخش انیمیشن Fandogh آواتار ها
    نگارشها
    732
    Fandogh's: mood

قبول نیست من هنو ندیدمش [IMG]http://img.****************************/154fs759111.gif[/IMG] اینجا هم که نصفش اسپویل شد برام!!

نامردا
    دوستان کسی مایله یک خلاصه ای ازش بذاره من لینکش رو با اجازه ی Kanda البته می ذارم تو پست اول

+ پاسخ به موضوع

Tags for this Thread

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

قوانین ارسال