Animparadise بهشت انیمه انیمیشن مانگا

دانلود زیر نویس فارسی انیمه ها تبلیغات در بهشت انیمه

امتیاز : ( امتیاز دهندگان : 0 نفر - میانگین امتیازات از پنج : )

+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: همه چیز درباره کارتون نتورک و بزرگانش

مدیر بازنشسته animations آواتار ها
    نگارشها
    391

همه چیز درباره کارتون نتورک و بزرگانش

گندی تارتاکووسکی Genndy Tatakovsky در هفدهم ژانویه سال 1970 در شهر مسکو و در یک خانواده یهودی متولد شد. پدرش بوریس Boris دندانپزشک و مادرش میریام Miriam معاون مدرسه بودند. زمانیکه تارتاکووسکی هفت ساله بود خانواده اش به امریکا مهاجرت کردند و نخست در شهر کلمبوس در ایالت اوهایو و سپس در شهر شیکاگو ساکن شدند. گندی تارتاکووسکی در شهر شیکاگو برای نخستین بار با کتابهای کمیک آشنا شد و به شدت تحت تاثیر این کتابها قرار گرفت.البته پیش از مهاجرت به امریکا، خانواده ی تارتاکووسکی مدتی در ایتالیا ساکن شده بودند و تارتاکووسکی کوچک در ایتالیا فرصت اینرا یافته بود که به علاقه اش به هنر پی ببرد. او میگوید که در ایتالیا در همسایگی یک خانواده ی آلمانی زندگی می کردند .دختر این خانواده یک نقاش بوده است و گندی تارتاکووسکی مجذوب نقاشیهای این دختر شده بود : ” من احساس عجز و وحشت میکردم، او نقاشی میکشید و من حتی نمی توانستم یک دایره بکشم!”
    در شیکاگو گندی در کلاس سوم از مدرسه ی ابتدایی یوجین فیلد Eugene Field ثبت نام شد. این دوران برای او آسان نبود چرا که احساس می کرد که همه به او به چشم یک خارجی نگاه می کنند. زمانی که او 16 ساله بود پدرش بر اثر یک حمله ی قلبی درگذشت. گندی و خانواده اش ناچار شدند در یک خانه ی سازمانی که دولت در اختیار آنها قرار داده بود اقامت کنند و او در حالیکه هنوز شاگرد دبیرستان بود ناچار به کار کردن برای تامین هزینه های زندگی خود و خانواده اش شد. خانواده ی گندی همیشه او را تشویق میکردند که در زمینه ی تجارت فعالیت کند. برای تامین نظر خانواده ، او در کلاسهای آموزشی روشهای تبلیغات ثبت نام کرد.او کمی دیر اقدام به ثبت نام در این کلاسها کرده بود و در نتیجه در تعداد محدودی از کلاسهای این دوره میتوانست شرکت کند. یکی از این کلاسها ، کلاس مبانی انیمیشن بود. شرکت در این کلاس باعث شد که تارتاکووسکی به انیمیشن علاقمند شود و ابتدا در کالج کلمبیا Columbia College در شیکاگو و پس از آن در انستیتوی هنرهای کالیفرنیا California Institute of the Arts در لس آنجلس به تحصیل انیمیشن و سینما بپردازد. در انستیتوی هنر کالیفرنیا تارتاکووسکی دو فیلم کوتاه دانشجویی ساخت که یکی از آنها بعدها پایه ای شد برای ساخت مجموعه ی مشهور و موفق آزمایشگاه دکستر Dexter’s Laboratory .

پس از پایان تحصیلات ، تارتاکووسکی شغلی در خارج از امریکا بدست آورد. او برای کار کردن بر روی مجموعه ی انیمیشنی بت من Bat Man به اسپانیا رفت و در زمینه ی تولید انیمیشنهای تلوزیونی کسب دانش و مهارت کرد.او سپس به امریکا بازگشت و در استودیوی هانا-باربرا به طراحی استوری بورد برای سریال انیمیشن سگهای احمق 2 Stupid Dogs مشغول شد و در همان زمان بود که دوران طلایی تارتاکووسکی آغاز شد . او دو مجموعه ی موفق و مشهور آزمایشگاه دکستر و جک سامورایی Samurai Jack را به سبک فلش انیمیشن طراحی ،نویسندگی و کارگردانی کرد. آزمایشگاه دکستر که در ابتدا فقط یک انیمیشن کوتاه دانشجویی بود به چنان محبوبیتی رسید که تارتاکووسکی همزمان با تولید سریال تلوزیونی، به نویسندگی و طراحی کتابهای کمیک استریپ آن تحت عنوان “Stubble Trouble” نیز مشغول شد. بزودی تارتاکووسکی وارد حیطه ی تهیه کنندگی نیز شد و به تهیه کنندگی مجموعه ی مشهور پاورپاف گرلزThe Powerpuff Girls و کارگردانی بخشهایی از این سریال نیز دست زد.

پاورپاف گرل

هرسه این سریالها ( جک سامورایی-پاورپاف گرلز و آزمایشگاه دکستر) به دفعات کاندیدای دریافت جوایز مختلف شدند تا اینکه نهایتا جک سامورایی در سال 2004 جایزه بهترین انیمیشن کوتاه را از جشنواره ی امی Emmy ( اسکار تلوزیونی) دریافت کرد. در سال 2004 جورج لوکاس George Lucas از تارتاکووسکی خواست تا مجموعه انیمیشن تلوزیونی جنگهای ستاره ای Star Wars: Clone Wars را کارگردانی کند. این مجموعه تلوزیونی نیز بسیار موفق و محبوب شد و توانست برنده ی سه جایزه امی بشود: دو جایزه برای بهترین انیمیشن با زمانی کمتر از یک ساعت در سالهای 2004 و 2005 و یک جایزه برای بهترین طراحی بک گراند در سال 2005 . تا کنون تارتاکووسکی مجموعا 12 بار کاندیدای دریافت جایزه امی و برنده ی سه جایزه از این مراسم بوده است. او همچنین چهار بار کاندیدای دریافت جایزه انی International Animated Film Association, ASIFA-Hollywood بوده است که یکبار بخاطر مجموعه جنگهای ستاره ای این جایزه را دریافت کرده است.
    تارتاکووسکی اخیرا با همراهی گروهی از افراد با سابقه ی استودیوی لوکاس فیلم، استودیوی جدیدی را بنام Orphanage Animation Studios بنیان گذاری کرده اند که امیدوارند این استودیو روزی بتواند رقیب عمده ای برای استودیوی پیکسار باشد. نخستین فیلم بلند این استودیو که در سال 2009 اکران خواهد شد فیلمی است بنام Power of the Dark Crystal که دنباله ای است بر فیلم کلاسیک Dark Crystal که در سال 1982 اکران شده بود. گندی تارتاکووسکی همچنین فیلم بلند جک سامورایی Samurai Jack feature film را نیز در دست تهیه دارد.

مترجم: مهبد بذرافشان
    منبع: http://en.wikipedia.org

انیمیشن امروز

مدير کل بخش رسانه کودک و نوجوان Bloo آواتار ها
    نگارشها
    895
    Bloo's: بلو

پاسخ : بیوگرافی Genndy Tartakovsky

ایول ...خیلی عالیه اما من اسم تاپیک رو عوض می کنم و به یک تاپیک جامع تر درباره بیوگرافی تمام کارگردانان مطرح کارتون نتورک تبدیل می کنیم..............

زنده باد همکار عزیزanimations بسیار ایده قشنگی بود....

با وجود یک تاپیک درباره بیوگرافی افراد مطرح کارتون نتورک مثل گندی تارتاکوفسکی بزرگ یا کریگ مک کراگن به نظرم خیلیخ وب میشه همه رو با افراد پشت پرده انیمیشن ها آشنا کرد...

دستت درد نکنه....

زنده باد انیمیشنز
    زنده باد کارتون نتورک
    زنده ابد انیمیشن
    زنده باد گارفیلد
    زنده باد کمیک استریپ

انیمه..................................... خرووووووووپف خرووووووووپف....آقا کانال رو عوض کن بزن یکم سیمپسون ببینیم.....

نگارشها
    391

کارمندان Cartoon Network کجا کار می کنند؟

تا حالا به این فکر کردید که دفاتر کار شبکه هایی مثل Cartoon Network ؛ Super RTL و یا Boomrang چطوریه و کارمنداش در چه محیطی این انیمیشن هارو برای پخش آماده میکنند؟

در یک نمای کلی ؛‌cartoon network اینطوریه:

سالن های دوست داشتنی و پر شده از پوستر انیمیشن ها معروف:

راهرو های زیبا و اتاقک های مختلف و شیک برای کار های مختلف:

و مهم تر از همه دفاتر کار شیک ؛ راحت و لذت بخش طوری که آدم دلش میخواد همه ی روز بمونه و کار کنه!

منبع

مدير بخش کميک Boss Hunter آواتار ها
    نگارشها
    2,671
    Boss Hunter's: batman

پاسخ : بیوگرافی بزرگان و کارگردانان کارتون نتورک

سلام انیمیشن جان
    لطفا این پستت رو جابه جا کن
    این پست رو توی تاپیکی به نام موضوعات متفرقه کارتون نتوورک بزار
    ممنون

نگارشها
    391

پاسخ : بیوگرافی بزرگان و کارگردانان کارتون نتورک

فکر کنم بهتر باشه اسم همین تاپیک عوض بشه. آخه مطلب زیاد براش پیدا نمی شه. مثلا می تونه بشه: "همه چیز درباره محل کار، بزرگان و کارگردانان کارتون نتورک" یا مثلا: "کارتون نتورک در دنیای واقعی: دفتر کار، بیوگرافی، مصاحبه..." (به نظر خودم دومی بهتره)

باید به بلو بگیم. دیگه هر چی اون بگه.

نگارشها
    895

پاسخ : همه چیز درباره کارتون نتورک و بزرگانش

اسم تاپیک رو عوض کردم..حالا اگر انیمیشنز خواست اسم رو به خواسته اون دوباره درستش می کنم..تو این تاپیک هر چیزی که مربوط به مسائل داخلی شبکه کارتون نتورک و حتی کارگردانانش یا حتی پشت صحنه هاش هست رو بزارید...تاپیک اضافی باز نشه که قاطی پاتی بشه..

نگارشها
    895

پاسخ : همه چیز درباره کارتون نتورک و بزرگانش

من ارزو دارم دو جا کار کنم : اول کارتون نتورک بعدش استدیو پیکسار...یعنی اگر یک روز بخوام تو همین رشته انیمیشن و فیلمنامه بمونم این دو جا بهترین جاها هستند....
    اما درم ورد فیلم های سبک مورد علاقم یعنی ترسناک ارزو دارم تو استدیو dimension که مال رابرت رودزگوئز کارگردان فیلم sin city هستش برم کار کنم...

+ پاسخ به موضوع

Tags for this Thread

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

قوانین ارسال