با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستای گل و ناروتویی و غیر ناروتویی ...![]()
![]()
یه ایده جدید دیگه ... البته جدید نبیده... شونصد سال پیش مطرح کردم کسی قبول نوکرد دوباره مطرحیدم ...
![]()
( خیلی خشنگ بیده جون خودم ...)
وخوایم یه تاپیک وزنیم که دوتا وباشه ...( جمله رو داشته بیدین ؟؟؟ خیلی پر مغز بید !!!
) ...
خلاصه وخوایم ترافیک ناروتویی و غیر ناروتویی درست وکنیم ...![]()
بازی بازی... دعوا دعوا
... وَزَن وَزَن
، کتک کاری
... جنگ و تهاجم
![]()
... ( اُه ... چقدر خشن
)
چقدر من به فکر شما بیدم... یالله من جایزه وخوام ...
![]()
برای این پروژه بسیار عالی و محشر و فوق العاده و استثنایی و ... ( شونصد صفت خشنگ دیگه ) نیاز به :![]()
10 نفر عضو آکاتسوکی ...بعداً همین جا وگوئم که کیا بیدن!!!![]()
10 نفر همکار آکاتسوکی ... بعداً همین جا وگوئم که کیا بیدن !!!![]()
1 نفر بازرس کل : که بعداً همین جا وگوئم که کی بیدن !!! [IMG]http://my.****************************/images/smilies/costum/145fs63704.gif[/IMG]
1 نفر پدرخوانده : که بعداً نه همین الآن وگوئم که خودم بیدم ...![]()
naruto_341
2 نفر اِسپای خبره : بعداً همین جا نوگوئم که کیا بیدن ، محرمانه بیده ... همینی که بید ... دهه... [IMG]http://my.****************************/images/smilies/costum/155fs287522.gif[/IMG]
================================================== =========
اعضای آکاتسوکی از بچه های قدیمی و فعال بخش ناروتو بیدن ...
1- یک نفر طراح : مسؤول جمع آوری طرح های ناروتویی بیده ...طرح هایی که در عین سادگی خشنگ هم بیده و وتونیم در مناسبت های مختلف ازشون استفاده وکنیم ...![]()
2- دو نفر گرافیست : باید وتونن در کارهای گرافیکی گلیم بخش رو از آب در ویارن که خیس نوشد ... باید کار با برنامه های پرقدرت گرافیکی از جمله فتوشاپ رو تا حد خوبی بلد وباشن ... آخه خودم اصلاً هیشی از گلافیک سر دل نویالم ...![]()
3- یک نفر ادبیات چی : باید وتونه متون خشنگ خشنگ در ویاره اعم از طنز ، جدی ، عشقولانه ، وحشتناکانه ، خشنانه و ......![]()
4- یک نفر ترمیناتور : مسؤول تخریب بیدن ... از تاپیک وگیرین تا بخش های دیگه ( کمکککککک میدیرا به همراه فریدا دارم دنبالم میکنن... مسؤولیت شما از همن الآن آغاز وشد ... ویاین به کمک من ... )![]()
![]()
5- یک نفر بررسی کننده : که باید پست های تاپیک هایی که درخواست داده میشه رو بررسی وکنه و خوب و بدش رو در ویاره و به سیاهی لشکر اعلام وکنه ...![]()
6- اِسپای : هر اتفاقی که ممکن بیده به ضرر بخش و ناروتو باشه رو باید گزارش وده ، باید در بخش های دیگه وول وخوره و خبر گیر ویاره ...![]()
![]()
7- منشی : باید در هر زمینه ای با پدرخوانده همکاری وکنه ... جذب نیرو ، اعلام وضعیت یوزرهای جدید ، میزان فعالیت یوزرهای جدید و ...![]()
8- مترجم : خیلی واضح بیده ... باید متونی که مربوط به ناروتو بیده رو گیر ویاره و ترجمه وکنه از طنز وگیر تا اخبار![]()
9- رایزن : برای مشاوره با بخش هایی که نوخوان منهدم وشن یا کمک های مالی پایه بیده ...![]()
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
بازرس کل : مسؤول رسیدگی به کارهای اعضای آکاتسوکی رو داشته بیده و طرح حسابش هم من بیدم ...![]()
![]()
سوپر اِسپای :دو نفر بیدن که جز پدر خوانده هیشکی نوشناسدشون ، اونا هم قسم وخورن که به هیشکی نوگوئن مسؤولیتشون حیاتی ، پذیرایی آشپزخونه ای بیده ... مامااااااااااااااااان ،
![]()
تفنگ چی : یه ذاغه مهمات بیده، هر وقت کم ویاوردیم وریم سراغش...کلاً وتونه جنگ رو به نفع ما تموم وکنه![]()
سیاهی لشکر : با اجازه شما ، خودم رو انتخاب وکردم ، آخه خیلی بچه خوبی بیدم ، خیلی با کمالات بیدم ، از همه بهتر بیدم ... در کل عالی بیدم ...( آی...آخ ... دماغم خورد به دیوار ...
)
قصاب:وقتی نبیدم اون کارها رو انجام وده ، وقتی اون نبیده هم هیشی دیگه ، تا دلتون وخواد آتیش وسوزونین![]()
اعضای آکاتسوکی بر حسب میزان فعالیتشون امتیاز وگیرن ... و اگر ناموفق باشن بازنشسته وشن ...و یکی از زیر دست های 10 گانه جای ایشون رو وگیره و برا خودش یه زیر دست انتخاب وکنه ...![]()
اعضای آکاتسوکی هیچ برتری نسبت به بقیه نداشته بیدن و فقط برتری داشته بیدن ... همین ...![]()
دو تا تاپیک وزنیم و در صفحه اصلی قرار ودیم تحت عناوین Akatsuki ( اعضا ) ، Akatsuki ( همه) ...
Akatsuki( اعضا ) : مخصوص اعضای آکاتسوکی ، بازرس کل ، سیاهی لشکر بیده ... 10 همکار آکاتسوکی هم در صورت هماهنگی با عضو آکاتسوکی مربوطه وتونن اونجا مطلبشون رو ونویسن ...![]()
پست های دیگه تحت هر شرایطی پاک وشد پس ناراحت نوشید ...جان جدتون پستای دیگه اونجا نوذارین ... من گناه داشته بیدم ... دلتون ویاد منو اذیت وکنین ...![]()
Akatsuki ( همه ) : مخصوص همه بیده ...وتونیم درخواستاتون رو از آکاتسوکی بیان وکنین ،،، مثل درخواست یک چیز و در قبالش یه جایزه وذارین ، بعدش اعضای آکاتسوکی ویان و اون درخواست رو انجام ودن اگر 2 تا عضو یا بیشتر وخواستن که اون کار رو انجام ودن با رای گیری و با حضور من،قصاب یا بازرس کل یکی انتخاب وشد و در صورت عدم موفقیت امتیاز ازش کسر وشد ...،،، دیگه ... وتونین اونجا باهم وجنگین ... جنگ با همدیگه نه جنگ شخصیتی البته با رعایت ادب که دوستیمون همیشه پایدار ومونه ...
راستی کارهای آکاتسوکی وارانه هم انجام ودیم ... مثلاً حمله به H3 ، ( شوخی وکردم) ... مثلاً انتخاب چند عضو آکاتسوکی برای کمک به بخش دیگه یا حمله به بخشی که وخواد ویاد جلوی ما قد علم وکنه
... ( توجه : کلیه مدیرهای دیگه ، ناصر تا اطلاع ثانوی از تکنیک نامرئی نو جوتسو استفاده وکرده
... دنبالش نوگردین ... )
یک نفر هم درخواست ها رو لیست وکنه ( احتمالاً خودم بیدم ) یعنی یه ایندکس درست وکنه و وذاره در پست دوم ...![]()
: دوستانی که در گرافیک تبحر داشته بیدن یه تماسی با من وگیرن ...
![]()
![]()

... شونصد سال پیش مطرح کردم کسی قبول نوکرد دوباره مطرحیدم ...
)
( جمله رو داشته بیدین ؟؟؟ خیلی پر مغز بید !!!
) ...
... دعوا دعوا
... وَزَن وَزَن
، کتک کاری
... جنگ و تهاجم
... ( اُه ... چقدر خشن
)
... یالله من جایزه وخوام ...
دو نفر بیدن که جز پدر خوانده هیشکی نوشناسدشون ، اونا هم قسم وخورن که به هیشکی نوگوئن مسؤولیتشون حیاتی ، پذیرایی آشپزخونه ای بیده ... مامااااااااااااااااان ،
( آی...آخ ... دماغم خورد به دیوار ...
)

) ... مثلاً انتخاب چند عضو آکاتسوکی برای کمک به بخش دیگه یا حمله به بخشی که وخواد ویاد جلوی ما قد علم وکنه
... ( توجه : کلیه مدیرهای دیگه ، ناصر تا اطلاع ثانوی از تکنیک نامرئی نو جوتسو استفاده وکرده

علاقه مندی ها (Bookmarks)