واتو واتو هم هست خیلی دوست داشتنی بود هر چند معلوم نبود کجا زندگی میکنن و اصلا ایده اش از کجا بوده دیگه بعد از اون هم چیزی که شبیههش باشه ساخته نشد . [img]http://******************/image-F416_4A898F04.jpg[/img]
امتیاز : ( امتیاز دهندگان : 5 نفر - میانگین امتیازات از پنج : 5 )
واتو واتو هم هست خیلی دوست داشتنی بود هر چند معلوم نبود کجا زندگی میکنن و اصلا ایده اش از کجا بوده دیگه بعد از اون هم چیزی که شبیههش باشه ساخته نشد . [img]http://******************/image-F416_4A898F04.jpg[/img]
اینو یادتون میاد ؟
اسمش پیمپا بود من همش از خودم میپرسیدم چرا زبونش همش بیرونه ؟ !!![]()
![]()
ویرایش توسط ariangirl : 08-22-2009 در ساعت 04:57 PM
البته جا داره در اینجا یادی کنیم از دوبلورها و صدا پیشگان ایرانی که هر چی خاطره خوب داریم به خاطر دوبله های زیبای اوناست چون خیلی از کارتونها رو وقتی به زبان اصلی نگاه میکنیم میبینیم که اصلا اون گیرایی دوبله فارسی رو ندارن
اونها خیلی فداکارن تمام وقت تو اتاق دوبله هستند و کارتونها و فیلمها رو دوبله میکنند اصلا خیلی از کارتونها مثل ممول و فوتبالیستها به خاطر دوبله شون اینقدر برای ما عزیز شدن من وقتی بچه بودم خیلی از دختر مهربون خوشم می اومد و این خیلی به صداش ربط داشت چون صدای اصلیش به این مهربونی نیست اصلا .![]()
اینو یادتون میاد ؟
میومیو عوض میشه
![]()
آیا شما با این کارتون هم خاطره دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
اين كارتون فكر مي كنم اسمش گانبا بود يعني اسم موشه!
خب حالا كسي اين كارتون رو يادش مي آد؟
![]()
ویرایش توسط soshian : 08-27-2009 در ساعت 02:45 PM
تقديم به دوست عزيزمariangirl
![]()
من اينجا تصوير چند كارتون به يادماندني رو كهخيلي دوستشون دارم مي ذارم
![]()
ویرایش توسط soshian : 08-27-2009 در ساعت 04:32 PM
خب حالا كسي اين كارتون رو يادش مي آد؟
این کارتون آگاباتو بود که در ایران به نام تیک تاک جونز نشون میدادند!!!
دوست عزیز مرسی از عکسی که گذاشتی حالا اینو یادتونه ؟ خیلی بدشانس بود ولی برای بچه ها پخشش نمیکردند نمیدونم چرا ؟!!!
![]()
نـــــــــــودنیـــــــــ ــــــــــک !!
ویرایش توسط ariangirl : 08-29-2009 در ساعت 09:40 PM
Enigmatic جان من هر چی میگردم اصلا خبری از قاصدک نیست به خاطر اینکه این کارتون نتونسته رای لازم رو بیاره و از درجه محبوبیت پایینی برخورداره !! من هم وقتی اولین بار میذاشتش خیلی دوستش نداشتم و لجم میگرفت از تلویزیون که یه همچین کارتون بی مزه ای میذاشت بعد که بزرگتر شدم عاشقش شدم آهنگشم که نگو چند از آهنگهای آهنگسازشم دانلود کردم ولی اون توش نبود حالا بازم میگردم امیدوارم به نتیجه برسیم
![]()
![]()
این هم پل کوچولو است خیلی دوست داشتنی بود و آدم دلش واسه اش میسوخت
عکسهای زیادی ازش تو نت نیست ولی ما بازم سرچ میکنیم
بازیگر نقش پدر فلورانتین
پل کوچولوی ناز حالاخیلی خوش تیپ شده البته کاملا طبیعی بودو حدس میزدیم که در آینده هم خیلی خوشمل میشه !!!
![]()
ویرایش توسط ariangirl : 08-29-2009 در ساعت 10:06 PM
باد در شاخه های بید که خیلی هم قشنگ بود ولی تلویزیون ایران طبق معمول کاتش کرد !!
![]()
این قورباغه که اسمش تاد هست تو ایران یادم نیست چی بود ولی تو انیمیشن اسمش گیلی بود !!
اسم گورکن عاقله باجت هست که خیلی هم جدی بود
موشه : رتی
موش کور : مول !![]()
![]() |
علاقه مندی ها (Bookmarks)