سلام دوستان
اين آيتم ، آيتم ترس هست نگيد كه از چيزي نمي ترسيد
شما بايد بگيد كه از چه شخصيتي ميترسيد يا كجاي انيمه احساس ترس كرديد؟
موفق باشيد
امتیاز : ( امتیاز دهندگان : 0 نفر - میانگین امتیازات از پنج : )
سلام دوستان
اين آيتم ، آيتم ترس هست نگيد كه از چيزي نمي ترسيد
شما بايد بگيد كه از چه شخصيتي ميترسيد يا كجاي انيمه احساس ترس كرديد؟
موفق باشيد
من ازقسمتی که گارا ساما مرد ترسیدم داشتم سکته میزدم![]()
![]()
ن از اون خواب ناروتو ترسيدم.اخه ساعت1 شب بود تنهام بودم.
مگه بچه ایم که بترسیم ؟؟؟
ولی خوب جاییی که ساسکه رو اوروچیمارو گاز گرفت یه حسی بهم دست داد که ساسکه میمیره و ناراحت شدم اگر نه ترس که بره جهنم
تقريبا بدترين جا كه ترسيدم جايي بود كه جيرايا با سوناده خداحافظي كرد و خواست بره سراغ پين. داشتم مانگا كه ميخوندم براي اولين بار دلهره گرفتم. جيرايا چرا رفتي؟؟؟![]()
دقیقا من هم اونجا که جیرایا از پیش سوناده رفت عرق سرد نشست رو پیشونیم.....................وای وای وای از خودتون زاری در وکنید
انجا که کله زشت یکی از بدن های پیین پشت جیرایا ظاهر شد یخ کردم
اونجا هم که در مورد گذشته کاکاشی نشون داد دلشوره گرفتم (چون سویگتسو هم پیله کرده بود که چه کسی زابوزا رو کشته)
ویرایش توسط jiraiya kabir : 05-05-2010 در ساعت 12:25 PM
موقعی که دست چپ جیرایا ..... ، اونجا بود که مطمئن شدم جنگ خیلی جدیه و احتمال زیاد جیرایا ............![]()
یکی هم موقعی که ایتاچی داشت چشمای ساسکه رو در میاورد![]()
خدایی نبرد بین پین و جیرایا خلیی دلهره آور بود
ویرایش توسط dj dariush : 05-02-2010 در ساعت 12:32 AM
من تو سری اول از اون جنگله خیلی می ترسیدم و اونجایی که ایتاچی ناروتو پیدا کرد ساسکه اشتباهی سراغ یکی دیگه رفته بود هم ترسیدم تو شیپودن هم تا مدته می ترسیدم ساسکه کشته بشه سر مرگ گارا و مبارزه ساسکه با لیتاچی هم حسابی خوف ورم داشته بود
اونجایی که ایتاچی داد زد ساسکه تو نور جدید منی خدایی وقتی تو اون حالت دیدمش واقعا ترسیدم.
من موقعی که گارا مرد اشکم دراومد.
موقعی ام که تو مانگا دیدم کابوتو پررو () ایتاچی رو از تو تابوت در اورد خیلی ناراحت شدم........
![]()
به نظره من هیچ جای انیمه ناروتو واسم ترس نداشت .فقط اینکه تنها سکانس های مخوف و دلهره آور ماله اروچیمارو بود با اون آهنگاش!! واقعا شخصیت خفن و با حالیه!!!!!![]()
![]() |
علاقه مندی ها (Bookmarks)