|
| |||||||
|
به انجمن بهشت انيمه و انيميشن و مانگا خوش آمديد. در حال حاضر شما به صورت مهمان هستيد كه دسترسى محدودى را در نمايش مباحث و دسترسى به امكانات انجمن در اختيار شما قرار مى دهد. با ثبت نام در انجمن آزاد و مجانى شما به تمامى پست ها، ارسال پيام خصوصى به اعضا، شركت در نظرسنجى ها، آپلود مطالب دلخواه و هر چيزى كه انجمن براى اعضاى خود تهيه ديده است دسترسى كامل خواهيد داشت. ثبت نام سهل و آسان ميباشد لطفا براى عضويت از ثبت نام در انجمن بهشت انيمه انيميشن و مانگا!استفاده نماييد. در صورت بروز هر گونه مشكلى در فرآيند ثبت نام لطفا از طريق تماس با ماموضوع را به ما اطلاع دهيد. با تشكر بهشت انیمه انيميشن و مانگا |
معرفی ، بحث و بررسی ، ارائه کامیک استريپهمكارى براى گردآورى و توزيع كميك استريپ;طی تصمیمی که با دوستان گرامی ، AliMH و همچنین مدیر انجمن انیمیشن و کمیک استریپ lucky15000 گرفته شد ، قرار بر این شد که با هماهنگی و نظارت این دوستان (از نظر وضع قوانین) و همکاری و کمک دوستانی که در دانلود این مجموعه ها اعلام آمادگی می کنند |
![]() |
| | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 |
| همكار بخش كميك استريپ | همكارى براى گردآورى و توزيع كميك استريپ طی تصمیمی که با دوستان گرامی ، AliMH و همچنین مدیر انجمن انیمیشن و کمیک استریپ lucky15000 گرفته شد ، قرار بر این شد که با هماهنگی و نظارت این دوستان (از نظر وضع قوانین) و همکاری و کمک دوستانی که در دانلود این مجموعه ها اعلام آمادگی می کنند ، بنده لینک های دانلود کمیک ها را در اختیار این دوستان بزارم و پس از اینکه حجم کمیک ها به حد مطلوبی رسید این کمیک ها بصورت مشارکتی در اختیار علاقمندان به کمیک استریپ قرار داده شود. حال دوستانی که علاقمند به همکاری در جمع آوری و دانلود کمیک استریپ ها هستند یک پیغام خصوصی به من بزنند تا کار شروع بشه. دوستانی هم که بعضی از کمیک استریپ ها را دارند به بنده یک پیغام خصوصی بزنند تا دیگه اون کمیک ها دانلود نشه. ضمنا دوستانی که مایل به همکاری هستند در متن پیغامشون بنویسن که با چی راحتترند. با تورنت راحتند ، با رپید راحتند ، با مگاآپلود راحتند یا .... و بگن تا چه حجمی میتونند دانلود کنند.(1گیگ ، 2 گیگ ، ... یا نامحدود) با تشکر cuauhtemoc ویرایش توسط cuauhtemoc : 01-31-2008 در ساعت 10:40 AM. |
| | |
| 5 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما cuauhtemoc تشكر كرده اند |
| | #2 |
| همكار بخش كميك استريپ | کمیک های در حال دانلود لیست کمیک های در حال دانلود AliMH (کل مجموعه) Ultimate Marvel Smiley Conan Savage Sword #106 to #120 and #166 to #235 Conan the king #1 to #50 Conan Comics from dark Horse #1 to #18 - full colour (کل مجموعه) Conan the Barbarian Tomb of Dracula Batman - #1 to #670 ghost of wind (کل مجموعه) Asterix yusagi yojimbo Warcraft - The Sunwell Trilogy v1 Dragon Hunt Kakashi Marvel Max Comics Asura Marvel mystery cuauhtemoc Army Love - #1 to #8 Fables - #1 to #69 The SANDMAN - Lucifer - #1 to #75 alitopol (کل مجموعه) Excalibur - Volume 1 - #1 to #125 (کل مجموعه) Excalibur - Volume 2 - #1 to #4 (کل مجموعه) Excalibur - Volume 3 - #1 to #14 (کل مجموعه) Marvel Comics Presents - #1 to #175 (کل مجموعه) D.P.7 - #1 to #32 & Annual #001 (کل مجموعه) Justice - #1 to #32 (کل مجموعه) Kickers, Inc. - #1 to #12 (کل مجموعه) Mark Hazzard, Merc - #1 to #12 & Annual #01 (فقط یک شماره از 25 شماره چاپ شده) Gambit - Volume 3 - #19 (فقط 14 شماره از 60 شماره چاپ شده) Quasar - #31-36-37-43-44-45-46-54-55-56-57-58-59-60 (کل مجموعه) Starblast - #1 to #4 (چاپش هنوز ادامه دارد) Newuniversal - #1 to #6 (کل مجموعه) Nightmask - #1 to #12 (کل مجموعه) PSI-Force - #1 to #32 & Annual #1 (کل مجموعه) Spitfire and the Troubleshooters - #1 to #9 (کل مجموعه) Codename Spitfire - #10 to #13 (کل مجموعه) Star Brand - #1 to #19 & Annual #01 (کل مجموعه) Captain Marvel Adventures - #1 to #25 Firefox (کل مجموعه) Adventure into Fear #10 to #31 (کل مجموعه) Marvel Adventure #1 to #6 (چاپش هنوز ادامه دارد) Marvel Adventures Fantastic Four #1 to #31 (چاپش هنوز ادامه دارد) Marvel Adventures The Avengers #1 to #19 (شامل همه 125 شماره نیست) Marvel Age #1 to #125 (کل مجموعه) Marvel Age Fantastic Four #1 to #12 (کل مجموعه) Marvel Age Hulk #1 to #4 (کل مجموعه) Marvel Age Spider Man Team-Up #1 to #5 (کل مجموعه) Marvel Boy Volume 2 #1 to #6 (کل مجموعه) Marvel Classics Comics #1 to #36 (کل مجموعه) Marvel Double Shot #1 to #4 (کل مجموعه) The Avengers Volume 2 #1 to #13 (کل مجموعه) The Avengers Volume 3 #1 to #84 (کل مجموعه) Marvel Team-Up Volume 1 #1 to #150 (کل مجموعه) Marvel Team-Up Annual #1 to #7 rick (کل مجموعه) Akira - #1 to #38 vergil kakashitoon Daredevil amir21 لیست کمیک های در حال دانلود توسط amir21 بعدا قرار داده می شود mnsharif paradise x universe x Earth backstreetboys لیست کمیک های در حال دانلود توسط backstreetboys بعدا قرار داده می شود
__________________ همه از خدائیم و به سوی او می رویم. دوستان گرامی از دردی رنج می برم ، شاهد ضیایی ، یکی از دوستان خوبم پر کشید. براش دعا کنید. ویرایش توسط ghost of wind : 04-21-2008 در ساعت 03:32 PM. |
| | |
| 3 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما cuauhtemoc تشكر كرده اند |
| | #3 |
| همكار بخش كميك استريپ | کمیک های دانلود شده لیست کمیک های دانلود شده Smiley (حدودا 45 شماره از این شخصیت) Superman mnsharif (کل مجموعه) Iron Man #1 to #10 Truth - Red, White and Black X-Factor V2 The Thing 4th horseman rick (چاپش هنوز ادامه دارد) The Irredeemable Ant-Man - #1 to #12 (کل مجموعه) Jack of Hearts - #1 to #6 Avengers All-New Exiles kakashitoon Sin City 300 ghost of wind soul fire tin tin ( full) street fighter(full) super mario spawn( 1volume) hell boy ( full) iron maiden drax alimh Hellblazer vergil Robocop the walking dead ویرایش توسط ghost of wind : 04-24-2008 در ساعت 03:54 PM. |
| | |
| cuauhtemoc ،اين كاربران از شما تشكر كرده اند |
| | #4 |
| Sama ![]() | پاسخ : همكارى براى گردآورى و توزيع كميك استريپ خب یکم توضیح بدید که حجمشون چقدره (من ترانسفر ماهیانه ام 1گیگا بایت بیشتر ندارم) از کجا باید دانلود کرد و هر چیزیکه میتونه مهم باشه. منم دوست دارم کمک کنم ![]()
__________________ من برای تفریح ( پیرامون موضوع مورد علاقه ام "انیمه") اینجا میام . |
| | |
| | #5 | |
| همكار بخش كميك استريپ | پاسخ : همكارى براى گردآورى و توزيع كميك استريپ
سیستم ما همونجوری که تو پست اول توضیح دادم اینه که شما اعلام آمادگی می کنید ، بعد میگید با چی راحت ترید(با تورنت ، رپیدشیر ، مگاآپلود ، ...) ، بعدش میگید تا چه حجمی میتونید دانلود کنید ، بعد من بهتون لینک میدم و شما دانلود می کنید. با این شرایطی که شما گفتید امکان این رو ندارید که دانلود کنید. فقط کمکی که میتونید بکنید اینه که دوستانی رو که میشناسید که میتونن به ما کمک کنند رو به من معرفی کنید. سبز باشین | |
| | |
| | #6 |
| Kyoshi ![]() | پاسخ : همكارى براى گردآورى و توزيع كميك استريپ خيلي خيلي دوست دارم كمك كنم خيلي هم مايل هستم ولي متاسفانه متاسفانه نمي تونم چون Adsl ندارم نه كه نخوام بگيرم اين منتطقه نداره به خاطر همين امكان دانلود ندارم ولي اگه راه هايي ديگه مي تونيد معرفي كنيد اعلام كنيد تا بتونيم با هم يه همكاري اي داشته باشيم
__________________ While my heart is a shield, and I won’t let it down While I am so afraid, to fail, so I won’t even try Well how can I say, I’m alive ![]() モルテザ |
| | |
| | #7 | |
همین توجهتون برای من کافیه اگر بتونید دوستان دانلودر رو به من معرفی کنید خیلی خوب میشه. در کل ممنون سبز باشین ویرایش توسط cuauhtemoc : 02-05-2008 در ساعت 12:02 PM. | |
| | |
| | #9 |
| همكار بخش كميك استريپ | پاسخ : همكارى براى گردآورى و توزيع كميك استريپ تا به حال با همکاری دوستان عزیز و گرامی ، چیزی حول و حوش 30 گیگابایت کمیک در حال دانلود شدنه. دوستانی که مشغول به دانلود کردن هستند ، هر موقع دانلود مجموعه کمیکی تموم شد ، به من بگن تا در پست کمیک های دانلود شده ذکر بشن و از پست کمیک های در حال دانلود برداشته بشن. |
| | |
| cuauhtemoc ،اين كاربران از شما تشكر كرده اند |
| | #10 |
| Sama ![]() | پاسخ : همكارى براى گردآورى و توزيع كميك استريپ من در گرفتنش نمي تونم كمك كنم (adsl ندارم ) ولي در خوندش چرا ![]()
__________________ لیست من (2008-06-13) Follow your heart Your intuition It will lead you in the right direction Let go of your mind Your Intuition It's easy to find Just follow your heart baby |
| | |
| | #11 |
| همكار بخش كميك استريپ | پاسخ : همكارى براى گردآورى و توزيع كميك استريپ |
| | |
| | #12 |
![]() | پاسخ : همكارى براى گردآورى و توزيع كميك استريپ سلام دوستان داونلود Sin City و 300 از کارهای Frank Miller تموم شد. در حال داونلود Daredevil هستم ولی فردا باید برگردم پادگان وقتی اومدم مرخصی بقیه اش رو هم داونلود میکنم.
__________________ ![]() You don't have the right to be disappointed میرم خدمت یه مدتی نیستم موقعیت فعلی : کرمانشاه ![]() |
| | |
| 2 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما kakashitoon تشكر كرده اند |
| | #13 |
| Sempai ![]() | پاسخ : همكارى براى گردآورى و توزيع كميك استريپ بچه ها برای خرید اکانت rapidshare می توانید از سایت زیر استفاده کنید من خودم قبلا گرفتم خیلی خوب کار می کنه: |
| | |
| | #14 | |
ولی مشکل ما اکانت رپیدشیر نیست بلکه کمبود دانلودر هستش. در کل ممنون | |
| | |
| | #15 |
| San ![]() | پاسخ : همكارى براى گردآورى و توزيع كميك استريپ |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |