|
| |||||||
|
به انجمن بهشت انيمه و انيميشن و مانگا خوش آمديد. در حال حاضر شما به صورت مهمان هستيد كه دسترسى محدودى را در نمايش مباحث و دسترسى به امكانات انجمن در اختيار شما قرار مى دهد. با ثبت نام در انجمن آزاد و مجانى شما به تمامى پست ها، ارسال پيام خصوصى به اعضا، شركت در نظرسنجى ها، آپلود مطالب دلخواه و هر چيزى كه انجمن براى اعضاى خود تهيه ديده است دسترسى كامل خواهيد داشت. ثبت نام سهل و آسان ميباشد لطفا براى عضويت از ثبت نام در انجمن بهشت انيمه انيميشن و مانگا!استفاده نماييد. در صورت بروز هر گونه مشكلى در فرآيند ثبت نام لطفا از طريق تماس با ماموضوع را به ما اطلاع دهيد. با تشكر بهشت انیمه انيميشن و مانگا |
![]() |
| | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 |
| كاربر فعال انيميشن ![]() | مشاوره براي ديدن سريال با اجازه اساتيد فن ( !! ) اين تاپيك رو براي مشاوره باز ميكنم / باشد كه مورد عنايت اساتيد قرار بگيرد ![]()
__________________ دانلود فيلمها و سريالهاي انيميشن با همكاري دوستان گل بهشتي مركز دانلود انيميشنهاي شادي بخش - همكاري براي گرد آوري كميك استريپ موسيقي متن انيميشن - مشاوره ديدن سريالهاي آسيايي Cool Smileys # 1 # 2 |
| | |
| | #3 |
| كاربر فعال انيميشن ![]() | پاسخ : مشاوره براي ديدن سريال نه عزيز اينجارو زير بخش سريالهاي آسيايي زدم كه هم بحثش حسابي داغه و خواهراي گلمون دارند تند تند معرفي ميكنند هم پخشش شروع شده ![]() براي شروع دوست عزيزمون alef يه سري سريال كمدي خوب خواسته ! يكي بياد چراغ اولو روشن كنه ![]() |
| | |
| | #4 |
| chan ![]() | پاسخ : مشاوره براي ديدن سريال سلام با اجازه بزرگان سریال کمدی که زیاده کره ای یا ژاپنی؟ کمدی رمانتیک یا کمدی غیر رمانتیک؟( این یکی فکرکنم فقط یکی باشه) کره ای اگر کره ای دوست داشته باشید Full house به فاصله کمی ازش ( بعضی ها هم می گن بالاتر) My Girl نکته کنکوری: سریال کمدی غیر رمانتیک کره ای تا کنون یافت نشده است! در واقع سریالهای کره ای همیشه حداقل حداقل مربع عشقی دارن ( گویا مثال نقضش پست بعدی امده تحقیقات جدید لازم شد )(بعدا یه توضیح مفصل از خصوصیات فوق العاده!! و منحصر به فرد!! سریالهای کره ای می نویسم ژاپنی اگر تاکیدتان روی کمدی بودن باشه بخواید رمانتیک هم باشه Densha Otoko بد نیست ( البته الان که نگاه می کردم یاد این آمار گیری جناب سیمور افتادم ژاپنی ها از یه جا به بعد خیلی احساسی می کنن ماجرا را ) لزوما بهترین شان نیست ولی من این به نظرم رسید مگر اینکه یه خصوصیت دیگه هم بخواید داشته باشه ژاپنی غیر رماتیک فکر کنم از Kisarazu Cats Eye خوشتان بیاد ( طرفدار V6 یا Arashi هستید؟ دو تا بازیگر اصلی و محبوبش از این گروه ها هستند) حالا نمی دانم خوشتان بیاد یا نه ارشیو بزرگ تر و اطلاعات شخصی بیشتر نیاز است ویرایش توسط Yen Yen : 02-24-2008 در ساعت 12:17 AM. |
| | |
| | #5 | |
| مدير بخش سينما و سريال ![]() | پاسخ : مشاوره براي ديدن سريال
از بابت توضیحات ![]() در مورد سریالهای کره ای که همشون ژانرشون کمدی رمنس هستند ، منم دقیقا مدتها بود که به این موضوع توجه میکردم و برام جالب بود که اصلا به سریالی برنخورده بودم که داستان عشقی نداشته باشه . ولی چند وقت پیش به این سریال برخوردم که تو توضحیاتش یکی از مشخصه هاش این بود که این داستان فاقد لاو استوریه و کسایی هم که تو چند تا فروم دیدم راجع به این سریال نوشته بودند و سریال رو دیده بودند گفته بودند که داستان عشقی نداره و برای اونا هم خیلی جالب بود .من البته خودم ندیدیم ولی برام جالبه که سریال رو ببینم . اینم یکسری مشخصات از سریال : ![]() Title: 얼렁뚱땅 흥신소 / Evasive Inquiry Agency Also known as: A Sloppy Inquiry Office Year : 2007 Genre : Comedy Cast Lee Min Ki as Moo Yeol Lee Eun Song as Eun Jae Ye Ji Won as Hee Kyung Ryu Seung Soo as Yong Soo
__________________ . ![]() در صورت مشاهده هرگونه پست توهین آمیز و خلاف قوانین سایت ؛ با کلیک روی این آیکن موضوع را به مدیران ارشد اطلاع دهید . ![]() ![]() ![]() . | |
| | |
| | #6 | |
![]() | پاسخ : مشاوره براي ديدن سريال
در مورد این سریال باید بگم که این سریالم مثل بقه سریالهای کره ای داستان عشقی توش هست .ولی کلن من وقت کذاشتن برای این سریالو توصیه نمی کنم (در کل چیز جالبی نیست نه واقعآ طنزه نه عاشقانه) در مورد سریال طنزم بیشترین طنزو سریال GTO داره البته تو قسمتای اول این طنز بیشتره و تو قسمتای اخر سریال به سمت پاستوریزه شدن میره و طنزشم از بین میره در مورد بقیه سریالها باید بگم با توجه به سلیقه ما ایرانیا زیاد نمیشه بهشون کمدی گفت طنزی توش نیست . | |
| | |
| | #7 |
| Sempai ![]() | پاسخ : مشاوره براي ديدن سريال خیلی خوبه، من چند روز پیش خواستم یه تاپیک مشاوره بزنم یادم رفت! خوب اساتید راهنمایی کنن. کدوم رو ببینم All Aboute Eve baKu no iKiro michi danesha otoKo Forbidden Love Full House GTO + Movie hana yori dango Hana yori dango II hana zaKari no Kimi tachi Kim san soon Kimi wa petto My Girl Nobuta wo Produce The Medical Brothers من Kimi wa petto رو دیدم خوشم نیومد. بعدش Nobuta رو دیدم اون بهتر بود ولی خیلی حالت تینیجری دارن! حالا میگید کدوم رو ببینم؟؟ |
| | |
| | #8 |
| chan ![]() | پاسخ : مشاوره براي ديدن سريال اگر بگید چه انتظاری از سریالی که دوست دارید ببینید دارید بهتر میشه راهنمایی کرد به نظرم از ژاپنی ها خیلی خوشتان نیامده چه طوره یه کره ای را امتحان کنید مثلا Full House هم کمدی هم رمانتیک( زیاد هم نوسان نداره تقریبا تا اخر تعادلش را حفظ کرده) |
| | |
| | #9 | |
![]() | پاسخ : مشاوره براي ديدن سريال
توکمدی ها بهتره با GTO یا danesha otoKo شروع کنی اگه رمانتیک دوست داری با Full House یا hana yori dango یک و دو شروع کنی که این دو تا سریال قشنگترین سریالهای این مجموعه هستن و بهتره یکی شون رو بزاری برای اخر اگه میخوای یه درام ببینی اخر سر اعصابت خورد بشه Boku no Ikiru Michi رو ببین. | |
| | |
| 5 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما mahdi1629 تشكر كرده اند |
| | #10 | |
| chan ![]() | پاسخ : مشاوره براي ديدن سريال
* این سری Boku no Ikiru Michi متاسفانه زیر نویس نداره ** از یه سری 3 تایی سریال ( تریلوژی) در مورد زندگی سریالهایی که بهش می گن Human Drama که بازیگر اصلی هر سه سری هم kusanagi tsuyoshi از گروه SMAP که برای بازی توی ان دو سری دیگه جایزه بهترین بازیگر را گرفته ***اهنگ اخر سریال هم از همین گروه SMAP هست که واقعا قشنگ هم موسیقی هم خود شعرش ( هر چند برای همچین سریالی اهنگ خیلی شادی) همه ی اینها را گفتم بگم سری بدی نیست فقط زیادی غمگین ! حالا اگر کسی دید و خوشش امد ان 2 سری دیگه را هم دانلود کنه خیلی خوب میشه ![]() اهنگ اخرش را هم می توانید به صورت کلیپ از این جا بگیرید ( مراسم اختتامیه ی Kouhaku Uta Gassen) به اسم sekai ni hitotsu dake no hana performance حالا همه ی این حرف ها مشخص نمی کنه که من روی این سری تعصب دارم که! ویرایش توسط Yen Yen : 02-24-2008 در ساعت 08:16 PM. | |
| | |
| 5 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما Yen Yen تشكر كرده اند |
| | #11 |
![]() | پاسخ : مشاوره براي ديدن سريال خوب با اجازه اساتید...دوستانی که سریال دوست دارن بهشون پیشنهاد میکنم بدون اتلاف یک دقیقه سریال و درام بسیار زیبای جومونگ با بازی سون ایل گوک رو ببینن...عالیه واقعا..یعنی محشر...همه چی توش به کار رفته..از همه زیباتر اینکه درام خیلی قوی داره..و بازیگران مشهور زیادی توش ایفای نقش کردن..سریال محصول 2006 کره جنوبی هستش.. |
| | |
| 4 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما linhu تشكر كرده اند |
| | #12 |
| Sempai ![]() | پاسخ : مشاوره براي ديدن سريال ممنون از همه من کمدی زیاد خوشم نمیاد، فکر کنم همین Full House , hana yari dango رو ببینم چون زیاد ازشون شنیدم بیشتر خواهرم این سریالها رو دوست داره. یه چیزی باشه که خیلی هم مورد نداشته باشه! که بدم ببینه. مثل نوبوتا که خوب بود |
| | |
| | #14 | |
| مدير بخش سينما و سريال ![]() | پاسخ : مشاوره براي ديدن سريال
رو به شدت پیشنهاد میکنم ، سریال بسیار بسیار قشنگیه ، آهنگهای فیلم هنوزم که هنوزه تک تکش برای من جذاب و قشنگن ، مخصوصا 3 تا از اونها که تا الان هم هنوز جزو Favorite های من به حساب می یان .![]() ![]() داستان با این که یک جورایی کمی کمدیه ولی واقعا جذاب و دوست داشتنیه . من خودم به شخصه با داستانهای کمدی اصلا ؛ چه فیلم ، چه سریال ، خیلی میونه ندارم ، ولی این طنزی که تو این سریال هست جذابیت سریال رو بیشتر کرده . شاید بیشتر هم به خاطر هنرپیشه هاش باشه . هنرپیشه های مرد که Lee Dong Wook و lee jun ki ![]() ![]() ![]() فوق العاده ان و همینطور هنرپیشه دختر سریال که با حرکاتش خیلی دوست داشتنیه .من kimi wa petta رو گذاشتم که ببینم ولی اصلا جذبم نکرد و به همون قسمت اول بسنده کردم و رفتم سراغ یه سریال دیگه منم اصلا از سریالهای ژاپنی متاسفانه خوشم نمی یاد ، ، چون حرف زدنشون رو دوست ندارم و همینطور اینکه فضای داستانهاشون با کره ای ها متفاوته . با ین ین جون کاملا مفاوقم که شما احتمالا باید سریالهای کره ای رو انتخاب کنید ، من خودم به شخصه واقعا سریالهای کره ای رو دوست دارم و شاید یه جورایی معتاد این سریالها شده باشم . ![]() | |
| | |
| 5 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما Azar تشكر كرده اند |
| | #15 |
| chan ![]() | پاسخ : مشاوره براي ديدن سريال نمی دانم چه طور شد که این سری را یادم رفت یه سری کاملا غیر احساسی ژاپنی Bambino! بازیگرش هم matsumoto jun در کمال امنیت می توانید نگاهش کنید به نظر یه سریال اموزشی در مورد کار کردن در یک محیط ژاپنی ^_^ خیلی هم کمدی نیست ( البته پیشنهاد نمی کنم به عنوان اولین سریال بگیریدش ولی برای سری دوم یا سوم محض تغییر ذائقه خیلی خوبه) |
| | |
| 4 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما Yen Yen تشكر كرده اند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مشاوره, ديدن, سريال |