|
| |||||||
|
به انجمن بهشت انيمه و انيميشن و مانگا خوش آمديد. در حال حاضر شما به صورت مهمان هستيد كه دسترسى محدودى را در نمايش مباحث و دسترسى به امكانات انجمن در اختيار شما قرار مى دهد. با ثبت نام در انجمن آزاد و مجانى شما به تمامى پست ها، ارسال پيام خصوصى به اعضا، شركت در نظرسنجى ها، آپلود مطالب دلخواه و هر چيزى كه انجمن براى اعضاى خود تهيه ديده است دسترسى كامل خواهيد داشت. ثبت نام سهل و آسان ميباشد لطفا براى عضويت از ثبت نام در انجمن بهشت انيمه انيميشن و مانگا!استفاده نماييد. در صورت بروز هر گونه مشكلى در فرآيند ثبت نام لطفا از طريق تماس با ماموضوع را به ما اطلاع دهيد. با تشكر بهشت انیمه انيميشن و مانگا |
مکانی برای بحث در مودر انیمه ناروتو . کلیه تاپیکهایی که مربوط به انیمه می باشند در این قسمت قرار میگیرند اعم از تفریحی ، نظر سنجی و تبادل نظر .در این بخش هرگونه مطلب اسپویل باید درون تگ قرار گیرد . و در تاپیک انیمه ناروتو نیز به هیچ وجه اجازه اسپویل حتی درون تگ وجود ندارد .محبوب ترین شخصیت داستان ناروتو (سری جدید);تاپیک قدیمی رو بستیم و به جاش این تاپیک جدید رو باز کردیم تا رای گیری جدیدی رو با کاراکترای جدید شروع کنیم. تو این سری اسم ساسکه و ناروتو رو نمیزارم چون همه می دونیم جزو عزیزترین کاراکترا هستن! قوانین تاپیک قدیمی دربارۀ این تاپیک هم صادق هستش ... |
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کارکترای محبوب شما چه کسانی هستن؟ | |||
| جیرایا_ساما (سانین) | | 55 | 53.40% |
| سوناده_ساما (سانین) | | 20 | 19.42% |
| اروچیمارو_ساما (سانین) | | 19 | 18.45% |
| پین | | 9 | 8.74% |
| دیدارا | | 5 | 4.85% |
| زتسو | | 3 | 2.91% |
| توبی | | 5 | 4.85% |
| کیسامه | | 5 | 4.85% |
| ایتاچی | | 36 | 34.95% |
| ساسوری | | 8 | 7.77% |
| کاکاشی | | 58 | 56.31% |
| آسوما | | 6 | 5.83% |
| کرنای | | 4 | 3.88% |
| گای | | 11 | 10.68% |
| یاماتو | | 12 | 11.65% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 103. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 |
| Kakke ![]() | محبوب ترین شخصیت داستان ناروتو (سری جدید) تاپیک قدیمی رو بستیم و به جاش این تاپیک جدید رو باز کردیم تا رای گیری جدیدی رو با کاراکترای جدید شروع کنیم. تو این سری اسم ساسکه و ناروتو رو نمیزارم چون همه می دونیم جزو عزیزترین کاراکترا هستن! قوانین تاپیک قدیمی دربارۀ این تاپیک هم صادق هستش ... پس لطفا قبل از هر کاری قوانین رو دوباره مطالعه کنید. همگی موفق باشید ![]() |
| | |
| 14 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما a_naruto تشكر كرده اند |
| | #2 |
| عاري ساما ![]() تاریخ عضویت: Sep 2007 محل سکونت: در کنار جیرایا جهت تکمیل آخرین کتاب ارو سنین
نگارشها: 5,605
تصاوير من: (17)
My Mood | پاسخ : محبوب ترین شخصیت داستان ناروتو (سری جدید) محبوب ترین دل ها استاد اعظم , مرد دوست داشتنیه انیمه ناروتو قوی ترین سنین جیرایا سما ( ارو سنین ) ![]()
__________________ به علت مشغله فکری و درسی و کاری و هر چیز دیگه ای که فکرش رو بکنید کمتر پیدام میشه راستی با ارو داریم میریم آبتنی ![]() |
| | |
| 7 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما alitopol تشكر كرده اند |
| | #3 |
| Kakke ![]() | پاسخ : محبوب ترین شخصیت داستان ناروتو (سری جدید) |
| | |
| 6 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما sensei kakashi hatake تشكر كرده اند |
| | #4 |
| San ![]() | پاسخ : محبوب ترین شخصیت داستان ناروتو (سری جدید) من به همشون راي دادم. همشون دوست داشتني هستند. به خصوص جيرايا و كاكاشي و تسوناده.. ![]() ![]() البته گزينه ها كمه. مثلا گارا، ساي، ساكورا، هيدان، كاكوزو، كونان نيستند .... ![]() |
| | |
| 3 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما Sharingan تشكر كرده اند |
| | #5 |
| Kakke ![]() | پاسخ : محبوب ترین شخصیت داستان ناروتو (سری جدید) |
| | |
| 7 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما Itachi Uchiha تشكر كرده اند |
| | #6 | |
| مدير بخش انيمه ناروتو ![]() | پاسخ : محبوب ترین شخصیت داستان ناروتو (سری جدید)
شدیداً استقبال می کنم.<!--StartFragment --> <!--StartFragment --> Sama - <!--StartFragment --> <!--StartFragment --> <!--StartFragment --> <!--StartFragment --> <!--StartFragment --> <!--StartFragment --> <!--StartFragment -->
__________________ ![]() عشق است b_s در صورت مشاهده هرگونه پست توهین آمیز و خلاف قوانین سایت با کلیک روی این آیکن موضوع را به مدیران ارشد اطلاع دهید | |
| | |
| 9 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما naruto_341 تشكر كرده اند |
| | #7 |
| Sempai ![]() | پاسخ : محبوب ترین شخصیت داستان ناروتو (سری جدید) ای ول ایتاچی اوله من میدونستم فقط ایتاچی |
| | |
| 3 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما phoenix تشكر كرده اند |
| | #8 |
| Kakke ![]() | پاسخ : محبوب ترین شخصیت داستان ناروتو (سری جدید) فکر کنم ایتاچی اول بشه ولی خوب نی نی به سوناده ساما رای داد |
| | |
| 2 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما nini تشكر كرده اند |
| | #9 |
| Kakke ![]() | پاسخ : محبوب ترین شخصیت داستان ناروتو (سری جدید) جيرايا و كاكاشي ![]()
__________________ به علت يك مشكل بزرگ به اين زوديها نميتونم برم جشن خواهیم گرفت__ ساده و شاید و هم تنها____ کیکی و شمعی____ مبارک است ! کسی اما تبریک نمیگیوید این سختی را____ میپرسیدی ام قبلا ! حالا فراموشت شده ام پشت درياها قايقي خواهم ساخت خواهم انداخت به آب دور خواهم شد از اين خاک غريب قايق از تور تهي ودل از آرزوي مرواريد هم چنان خواهم راند نه به آبي ها دل خواهم بست و در آن تابش تنهايي ماهي گيران هم چنان خواهم راند پشت درياها شهريست دست هر کودک ده ساله ي شهر شاخه ي معرفتي است پشت درياها شهريست که در آن وسعت خورشيد به اندازه ي چشمان سحر خيزان است پشت درياها شهريست قايقي بايد ساخت |
| | |
| 3 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما narotu تشكر كرده اند |
| | #10 |
| Kakke ![]() | پاسخ : محبوب ترین شخصیت داستان ناروتو (سری جدید) دوستان می تونن به چند گزینه هم زمان رای بدن! ... از هر گروه حداقل یکی رو انتخاب کنید. |
| | |
| 5 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما a_naruto تشكر كرده اند |
| | #11 |
| Sensei ![]() | وای محبوب ترین !!!! مممممممم .... ایتاچی ههه !!! وای ![]() آنونه !!
__________________ ![]() |
| | |
| 3 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما kotori_sonya تشكر كرده اند |
| | #12 |
| Sempai ![]() | پاسخ : محبوب ترین شخصیت داستان ناروتو (سری جدید) به نظر من کاکاشی و جیرایا بهترینن. به ایتاچی و گای هم رای دادم. |
| | |
| 6 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما Kakashi Hatake تشكر كرده اند |
| | #13 | |
| مدير روابط عمومي ![]() | پاسخ : محبوب ترین شخصیت داستان ناروتو (سری جدید)
من فقط به یک نفر رأی دادم . نمی دونسم میشه به چند نفر رأی داد. بازم اشکالی نداره ![]()
__________________ I will Die but not before my Time so I will Live until the Last راهنمای ساده برای کاربران تازه وارد----- قوانين توزيع انيمه و نحوه دريافت انيمه قوانین و اساسنامه AnimParadise------ ليست انيمه هاى موجود در آرشيو انجمن | |
| | |
| 2 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما ziex تشكر كرده اند |
| | #14 |
| San ![]() تاریخ عضویت: Mar 2008 محل سکونت: در حال فرار از دست بر و بچ خائن Order OF Black Knights
نگارشها: 231
تصاوير من: (9)
My Mood | پاسخ : محبوب ترین شخصیت داستان ناروتو (سری جدید) علاقه من به کاکاشی و جیرایا ساما برابره ولی علاقم به جیرایا ساما یه خورده برابر تره !! ![]()
__________________ I AM ZERO ![]() |
| | |
| 4 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما Zero Sama تشكر كرده اند |
| | #15 |
| Sensei ![]() | پاسخ : محبوب ترین شخصیت داستان ناروتو (سری جدید) |
| | |
| 3 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما kotori_sonya تشكر كرده اند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| محبوب, ناروتو, ترین, جدید, داستان, سری, شخصیت |
| ابزارهای موضوع | |