|
| |||||||
|
به انجمن بهشت انيمه و انيميشن و مانگا خوش آمديد. در حال حاضر شما به صورت مهمان هستيد كه دسترسى محدودى را در نمايش مباحث و دسترسى به امكانات انجمن در اختيار شما قرار مى دهد. با ثبت نام در انجمن آزاد و مجانى شما به تمامى پست ها، ارسال پيام خصوصى به اعضا، شركت در نظرسنجى ها، آپلود مطالب دلخواه و هر چيزى كه انجمن براى اعضاى خود تهيه ديده است دسترسى كامل خواهيد داشت. ثبت نام سهل و آسان ميباشد لطفا براى عضويت از ثبت نام در انجمن بهشت انيمه انيميشن و مانگا!استفاده نماييد. در صورت بروز هر گونه مشكلى در فرآيند ثبت نام لطفا از طريق تماس با ماموضوع را به ما اطلاع دهيد. با تشكر بهشت انیمه انيميشن و مانگا |
کلیه تاپیک های تصویری و ادبی شامل والپیپر ، داستانی و .... که در مباحث گرافیکی و ادبی هستند در این تاپیک قرار میگیرند .انتخاب شخصیت های ناروتو - Naruto;شخصیت های انتخاب شده: ایتاچی -( only4you_mehr(pabarjam كاكاشي - Kakashi جیرایا - alitopol ناروتو - a_naruto نجی - Rasengan گارا - Raha تماری Senponzakura - ساسکه Sasuke Uchiha - پاپت مستر ساسوري - MiAD پین - BRADER SHIAN سای - as30r زنبور های شینو - Shinigami راك لي - Dead_Man |
![]() |
| | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 |
| Kakke ![]() | انتخاب شخصیت های ناروتو - Naruto شخصیت های انتخاب شده: ایتاچی -(only4you_mehr(pabarjam كاكاشي - Kakashi جیرایا - alitopol ناروتو - a_naruto نجی - Rasengan گارا - Raha تماریSenponzakura- ساسکهSasuke Uchiha- پاپت مستر ساسوري - MiAD پین -BRADER SHIAN سای - as30r زنبور های شینو - Shinigami راك لي - Dead_Man هیناتا - lady مایتو گای - Kazekage-Gaara سوناده و چوجی - MASTERS تن تن – Temari ساکورا - Nini دیدارا - boy_sama شینو - katsoo کیوبی - ichigo چوجی - choji شيكامارو - shikomaru ویرایش توسط a_naruto : 02-24-2008 در ساعت 09:33 AM. |
| | |
| | #2 |
| در مرخصى ![]() | پاسخ : به جای شخصیت های ناروتو منم خودم ميشم ، كاكاشي ![]() ولي منظورتو از درست كردن يه ناروتو جديد نگرفتم چطوري ميخواي اين كارو بكني؟![]()
__________________ Critical Point Broken. Crown Clown, Activate![]() ![]() انیمه انیمیشن مانگا - Anime Animation Manga ![]() ![]() Naruto Fan Club همكارى براى گردآورى و توزیع كمیك استریپ ![]() مانگاهای موجود در آرشیو بهشت از ساعت 10 شب تا 12 شب در خدمت خواهم بود |
| | |
| 2 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما Kakashi تشكر كرده اند |
| | #4 |
| عاري ساما ![]() تاریخ عضویت: Sep 2007 محل سکونت: در کنار جیرایا جهت تکمیل آخرین کتاب ارو سنین
نگارشها: 5,605
تصاوير من: (17)
My Mood | پاسخ : به جای شخصیت های ناروتو - Naruto خب مشخص که من باید جیرایا باشم
__________________ به علت مشغله فکری و درسی و کاری و هر چیز دیگه ای که فکرش رو بکنید کمتر پیدام میشه راستی با ارو داریم میریم آبتنی ![]() |
| | |
| alitopol ،اين كاربران از شما تشكر كرده اند |
| | #6 |
| Kakke ![]() | پاسخ : به جای شخصیت های ناروتو - Naruto می تونی بازی کنی همزمان تو یه صحنه ؟ اگه واسه اینا نقش نبود باشه واسه تو اصلا 5 تا هوکاگه رو هم بازی کن : دی نقش خودمو نمی خوای : دی شوخی کردم : دی ویرایش توسط only4you_mehr : 12-29-2007 در ساعت 09:49 PM. |
| | |
| only4you_mehr ،اين كاربران از شما تشكر كرده اند |
| | #7 |
![]() | پاسخ : به جای شخصیت های ناروتو - Naruto در جواب این جمله ی "من دوستدارم دوتا نقش بازی کنم!!!! هم نقش کاراکتر محبوبم نروتو و هم نقش نجی! آیا امکانش هست؟" باید عرض کنیم که وقتی شما رودر روی خودت قرار بگیری حس بدی بهت دست میده...پس از من اینو داشته باش که بهتره یکیو بیخیال شی:d من میخوام نقش درخت رو بازی کنم.یه خیزران ترجیحاً!!!!
__________________ Our Fury Shall Be Unleashed What was tha?...I think that was Sparda!!...What?Sparda?oh... noooo...Run...now...Run |
| | |
| Arkenia ،اين كاربران از شما تشكر كرده اند |
| | #9 |
| ناظر انجمن ![]() | پاسخ : به جای شخصیت های ناروتو - Naruto ولی من می تونم گارا و هیناتا باشم چون توی هیچ صحنه ای به هم برخورد ندارند ![]() |
| | |
| Raha ،اين كاربران از شما تشكر كرده اند |
| | #10 |
| مدير بخش انيمه بليچ ![]() | پاسخ : به جای شخصیت های ناروتو - Naruto وای ، گارا و ایتاچی رزرو شدن که.... پس من میشم هاکو .... همون رفیق ِ نقاب دار ِ زابوزا!
__________________ Now, is your time to die We've gathered here to say goodbye No, more, you'll cry No reason left for you to fight Feel, pain, no more Emotions never felt before |
| | |
| Senbonzakura ،اين كاربران از شما تشكر كرده اند |
| | #11 |
| مدیر بازنشسته ![]() | پاسخ : به جای شخصیت های ناروتو - Naruto
__________________ دهان ات را می بویند مبادا که گفته باشی دوست ات می دارم. دل ات را می بویند روزگار غریبی ست . نازنین و عشق را کنار تیرک راه بند تازیانه می زنند. عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد |
| | |
| BRADER SHIAN ،اين كاربران از شما تشكر كرده اند |
| | #12 |
| مدير بازنشسته | تابستون کار ما در ناروتو فنس بله بله چه تاپیک جالبی بود الان فک کنم به 90 صفحه 15 پستی رسیده من ساسکه ![]()
__________________ |
| | |
| 2 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما Sasuke Uchiha تشكر كرده اند |
| | #13 |
| Kakke ![]() | پاسخ : به جای شخصیت های ناروتو - Naruto من مشکلی ندارم دوتا نقشو با هم بازی کنم، یادتون نره یکی از بهترین روش های مبارزۀ من استفاده از Kage Bunshin no Jutsu و Henge no Jutsu به صورت همزمان هستش! حالا از شوخی بگذریم اگر کسی کاراکتر نجی رو خیلی خیلی دوستداره من حاضرم فقط نقش ناروتو رو بازی کنم. اگرم نه، خودم به بهترین شکل ممکن نقش نجی رو ایفا می کنم! ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| naruto, ناروتو, های, انتخاب, شخصیت |