بازگشت   AnimParadise forums > موضوعات متفرقه از انيمه و انيميشن > مباحث مفيد يا مشترك
ثبت نام
Anime Google AnimParadise Toolbar تولبار بهشت AnimParadise iGoogle AnimParadise Sitemap نقشه سايت

به انجمن بهشت انيمه و انيميشن و مانگا خوش آمديد.

در حال حاضر شما به صورت مهمان هستيد كه دسترسى محدودى را در نمايش مباحث و دسترسى به امكانات انجمن در اختيار شما قرار مى دهد. با ثبت نام در انجمن آزاد و مجانى شما به تمامى پست ها، ارسال پيام خصوصى به اعضا، شركت در نظرسنجى ها، آپلود مطالب دلخواه و هر چيزى كه انجمن براى اعضاى خود تهيه ديده است دسترسى كامل خواهيد داشت. ثبت نام سهل و آسان ميباشد لطفا براى عضويت از ثبت نام در انجمن بهشت انيمه انيميشن و مانگا!استفاده نماييد.

در صورت بروز هر گونه مشكلى در فرآيند ثبت نام لطفا از طريق تماس با ماموضوع را به ما اطلاع دهيد.

با تشكر بهشت انیمه انيميشن و مانگا

در اين بخش به مباحث عمومي مفيد يا مشترك پرداخته مي شود

[کامپیوتر] Mirc ابزاری برای دانلود مستقیم

;

سلام راستش رو بخواهید من هم زیاد با این نرم افزار کار نکردم ولی در حد دانلود 60-70 تا قسمتی که دنبالش بودم و تو تورنت پیدا نکردم و یا سید نداشت، خیلی به دردم خورد. نا گفته نمومه، من الان هروقت بیکار می شم و می خوام انیمه های

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-03-2008, 08:23 AM   #1
مدير بخش انيمه وان پيس

Aurion آواتار ها

نگارشها: 682
تصاوير من: (130)
Aurion به MSN ارسال پیام Aurion به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به Aurion
مدال هاي دريافتي
Cool [کامپیوتر] Mirc ابزاری برای دانلود مستقیم

سلام

راستش رو بخواهید من هم زیاد با این نرم افزار کار نکردم ولی در حد دانلود 60-70 تا قسمتی که دنبالش بودم و تو تورنت پیدا نکردم و یا سید نداشت، خیلی به دردم خورد. نا گفته نمومه، من الان هروقت بیکار می شم و می خوام انیمه های جدید رو تست کنم از این نرم افزار استفاده می کنم. سرعتش، سرعت دانلود مستقیمه، اگه لیمیتر نداشته باشید.
اصل نرم افزار، نرم افزاره چت ه. ملت می رند و اتاق های جدا درست می کنند و شروع به صحبت می کنند.
اما در بعضی از این اتاق ها، یک سری نام کاربری که علامت % بغلشون داره پیدا می شند که به اصطلاح به اونها XDCC BOT می گن. اینها با فرستادن یک پیام براشون و درخواست شماره پک، فایل رو برای شما به صورت مستقیم می فرستند.
حالا بیشتر توضیح می دم ولی نقدا یکی از این پیام ها رو براتون می نویسم:
/msg K-F|smoker xdcc send #125

حالا از کجا بفهمیم که این فایل شماره 125 چیه؟
چند روش مختلف داره که معمولا فقط یکیش برای هر بات مفهوم پیدا می کنه، ولی من همیشه اول یک همچین پیامی واسشون می فرستم، خودشون می گن چی کار کنم:
/msg k-f|smoker xdcc list

(توجه کنید که اون قسمت K-F|smoker اسم اون باتی است که من میخوام ازش فایل بگیرم.
گاهی من رو به یک صفحه وب ارجا می دن!
گاهی می گن پیان رو به صورت دیگه ای مثل زیر بفرسنم و غیره
/msg k-f|smoker xdcc send #1

حالا از کجا این اتاق هایی رو که این جر بات ها رو دارند پیدا کنیم؟
معمولا توسایت های ساب کنند، و بانی انیمه ها یک IRC لینک می گذارند که با # شروع میشه! مثلا #vegapunk که IRC مربوط به گروه ساب کننده وگاپانک می شه. اگه نرم افزار MIRC رو رو کامپیئترتون نصب داشته یاشید و بر روی اون کلیک کنید، اول یک سوال ازتون می پرسه که" آیا مایل به اجرای یک نرم افزار خارجی برای اجرا هستید؟" که اگه گزینه Lunch رو بزنید خود به خود به اون سایت می رید. شنیده ام که اگه از OPERA استفاده کنید دیگه MIRC هم نمی خواهید!

حالا این MIRC رو از کجا پیدا کنیم؟

لینک دانلودش اینه:
http://mirc.com/get.html

ولی معمولا پیام روبرو رو به شما میده: مشترک گرامی دسترسی به این سایت امکان پذیر نمی باشد
اگه نتونستید وارد سایت بشد (با استفاده از نرم افزارهایی مثل U88) به من یک PM بزنید، براتون ایمیلش می کنم (به همراه نرم افزار U88)

یک سری اطلاعات کامل هم تو لینک زیر هست:
Kaizoku Fansubs / Forums / How to use IRC
اگه رسیدم کلش رو ترجمه می کنم، می گذارم تو سایت، اگر هم نه که یک خورده انگلیسی بخونید، کم کم یاد می گیرید

ویرایش توسط Aurion : 01-15-2008 در ساعت 09:37 AM.
Aurion هم اکنون آنلاین است.   بهشت انيمه پاسخ با نقل قول
10 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما Aurion تشكر كرده اند
قدیمی 01-14-2008, 12:20 PM   #2
مدير بخش انيمه وان پيس

Aurion آواتار ها

Aurion به MSN ارسال پیام Aurion به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به Aurion
مدال هاي دريافتي
پاسخ : Mirc ابزاری برای دانلود مستقیم

در MIRC سه قدم کلی برای شروع کار داریم:

1: درست کردن یک آی دی که همیشه به اون نام دیده خواهید شد.

2: پیوستن به یک سرور

3: پیوستن به کانال مورد نظر

برای درست کردن آی دی فقط کافیه دو عدد اسم که به نظر خودتون شبیه به اون پیدا نمیشه رو در منوی زیر بنویسید.:

این منو، از طریق tools و بعد انتخاب گزینه Option یا استفاده از کلید میان بر Alt + O قابل دسترسی است.

پس از پر کردن لیست فوق به روی گزینه Server (در گوشه سمت چپ، بالا، در زیر گزینه Connect ) می روید و سرور خود را انتخاب می کنید.

پس از انتخاب سرور، دوباره به صفحه نشان داده شده بر می گردید و بر روی کلید Connect To Server کلیک می کنید و وارد سرور می شوید.

در اینجا با نوشتن
/list
می توانید لیست تمامی کانال های موجود در سرور را پیدا کنید.

با انتخاب آن و دو بار کلیک بر روی کانال می توانید وارد کانال شوید و از آن استفاده کنید

البته با دانستن نام کانال هم می توانید با انتخاب گزینه Join Channel از منوی Command هم وارد کانال مربوطه بشید.

افرادی که در کانال هستند معمولا علامت هایی در کنار اسمشون هست که بیانگر کارکرد اونها در کانال داره.
% به منظور XDCC BOT استفاده می شه که قابلیت دانلود فایل رو به شما می ده و شما با فرستادن پیام
/msg
می تونید از اون درخواست فایل کنید
@ بیانگر ادمین های کانال هست که معمولا آدم های خطرناکی هستند و با کوچکترین انگولک بی مورد، شما رو از کانال بیرون می اندازند.
+ کسانی هستند که یک صفحه چت دیگه دارند و با استفاده از دستور
/CTCP
می تونید وارد اون صفحه بشی (البته این قسمت رو مطمئن نیستم، و ازش تا حالا استفاده نکردم) به این جور افراد TDCC می گند (البته باز هم حدس و گمان خودم رو بیان کردم)

دلایلی که ممکنه یک فایل رو به شما ندهند:
1: تعداد کسانی که دارند از اون BOT استفاده می کنند زیاد باشه. در این جور موارد، شما رو تو یک صف (Queue) بسیار طولانی می گذارند که نوبتتون بشه.
2: سرعت دانلود شما از مینیموم سرعت تعیین شده برای استفاده از Bot کمتر باشه، مثلا منی که از ADSL استفاده می کنم و سرعت دانلودم در بهترین حالت 15.3 کیلو بایت در ثانیه است، از Bot ی که مینیموم سرعت دانلودش 25 کیلو بایت در ثانیه هست نمی تونم استفاده کنم و بعد از 2 دقیقه استفاده از اون BOT، فرستادن فایل را قطع می کنند و پیام می دهند که سرعت شما برای دانلود کم هست.
3: شما رو از کانال Ban کرده باشند یا دسترسی شما رو قطع کرده باشند:
الف: به حرف مدیران گوش نکرده باشید
ب: سرعت دانلود شما باعث کند شدن سرور اونها بشه (مثل فریدا خانوم)
ج: در نوشته هاتون قوانین رفتاری رو رعایت نکرده باشید (یا به یک زبان غیر مفهوم نوشته باشید)
د: بی جهت و به طور مستمر به ادمین ها یا بات ها پیام بفرستید

4: درحال دانلود یک فایل از باتی که فقط اجازه یک فایل در آن واحد رو به شما می ده، باشید

5: تمام عرض باند بات، توسط دیگر کاربرها گرفته شده باشه
9 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما Aurion تشكر كرده اند
قدیمی 01-15-2008, 09:36 AM   #3
مدير بخش انيمه وان پيس

Aurion آواتار ها

مدال هاي دريافتي

وقتی می خواهند شما رو تو یک سایتی به کانالشون دعوت کنند، معمولا یک آدرس این شکلی به شما می دهند:
#Vegapunk@irc.Rizon.net

از این جمله می تونید برای رفتن مستقیم به کانال مربوطه (کلیک بر روی آن و اجرای نرم افزار MIRC برای رفتن به کانال) استفاده کنید.
یا اینکه به صورت کاملا دستی به اونجا برید. در این حالت
#Vegapunk
اسم کانال و
Rizon
اسم سرور است.
اگر توجه کرده باشید، هر یک از سرورها در نرم افزار MIRC داخل یک پوشه است و سرورهای هم نام معمولا داخل آن قرار می گیرند. ولی در سرور Rizon و دیگر سرورهایی که من استفاده کرده ام معمولا یک سرور به نام Random یا Rizon Random وجود داشته، که من همیشه به اونها متصل شده ام.
پس از اتصال به سرور، همون کارهایی رو که در دو پست قبل گفتم رو انجام می دید و فایل هاتون رو می گیرید.
7 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما Aurion تشكر كرده اند
قدیمی 01-15-2008, 09:59 AM   #4
مدير بخش انيمه وان پيس

Aurion آواتار ها

مدال هاي دريافتي

این هم یک سری لیست کانال هایی که من تا حالا ازشون استفاده کردم و انیمه هایی که از توشون پیدا کردم:
(البته لیست اونها خیلی بلند و بالا تر بود ولی من همین ها رو می خواستم)

#Vegapunck@irc.rizon.net (One Piece)

#Instantz@irc.rizon.net (Eyeshield 21)

#Exiled-Destiny@irc.rizon.net (Still Searching)

و سایت هایی که می تونید لیست برخی از BOT ها رو اونجا پیدا کنید:
(جالبه بدونید بعضی از این سایت ها کانال خاص خودشون رو ندارند و BOTهاشون در کانال های دیگه پخش اند)

L9I Anime | There's No Better Place Than This

Anime-4ever | #anime-4ever @ irc.immortal-anime.net

Exiled-Destiny Online

Heart Of Madness

این آخریه رو که چک کردم، مثل اینکه فعلا مشکل داره، ولی قبلا درست بود. امیدوارم بعدا هم درست بشه.
7 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما Aurion تشكر كرده اند
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

Animparadise موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
داستان بازی ها alitopol بازى - Game 27 امروز 09:17 PM
معرفی برای دانلود انیمه های پايان يافته - Completed amir21 مشاركت در دانلود انيمه 1377 08-18-2008 02:48 AM
معرفی سایت برای دانلود مستقیم انیمه Aurion مشاركت در دانلود انيمه 29 06-13-2008 05:40 PM
FTP server تکاور برای دانلود مانگا و غیره takavar General Anime Discussion - انيمه 51 03-07-2008 04:07 PM
راهنما برای فعالیت در بخش مشاركت در دانلود انيمه amir21 مشاركت در دانلود انيمه 1 10-22-2007 12:25 AM

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال