|
| |||||||
|
به انجمن بهشت انيمه و انيميشن و مانگا خوش آمديد. در حال حاضر شما به صورت مهمان هستيد كه دسترسى محدودى را در نمايش مباحث و دسترسى به امكانات انجمن در اختيار شما قرار مى دهد. با ثبت نام در انجمن آزاد و مجانى شما به تمامى پست ها، ارسال پيام خصوصى به اعضا، شركت در نظرسنجى ها، آپلود مطالب دلخواه و هر چيزى كه انجمن براى اعضاى خود تهيه ديده است دسترسى كامل خواهيد داشت. ثبت نام سهل و آسان ميباشد لطفا براى عضويت از ثبت نام در انجمن بهشت انيمه انيميشن و مانگا!استفاده نماييد. در صورت بروز هر گونه مشكلى در فرآيند ثبت نام لطفا از طريق تماس با ماموضوع را به ما اطلاع دهيد. با تشكر بهشت انیمه انيميشن و مانگا |
|
![]() |
| | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 |
| كاربر فعال انيميشن ![]() | مركز دانلود انيميشنهاي شادي بخش اين تاپيك رو باز ميكنم كه مكاني باشه براي دانلود و جمع آوري انيميشن هاي كوتاه ايشالا با همكاري بقيه دوستان و توي مدت كوتاهي يه آرشيو خوب و كامل داشته باشيم . از هر گونه لينك دانلود و ديويدي آماده به مصرف به شدت استقبال به عمل مياد كاپيتان گروه شيطاني - اسمايلي ![]() ليست كل انيميشنهاي دانلود شده Scrat Gone Nutty NoTime for Nuts juravlinie perja The Danish Poet The ChubbChubbs Burning Safari Do penguins fly Gopher Broke shrek karaoke party STICK FIGURE The one who wanted to kill the Sherif The Madagascar Penguins pixars Jungle Knick Knack Lifted Mater and the Ghostlight Pixar Toy Story Bloopers boundin geris game luxo mikes new car one man band For the birds Ice Egg ack Jack Attack Killer Bean II reds.dream tin toy Bunny Something Fishy Bruce Lee A Bug s Life outtakes Super Stunt the little matchgirl ویرایش توسط Smiley : 05-01-2008 در ساعت 02:43 PM. |
| | |
| 29 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما Smiley تشكر كرده اند |
| | #2 |
| كاربر فعال انيميشن ![]() | چراغ اول ! Pixar Studios - Jack Jack Attack Size: 52.86MB Format: Video Clip(AVI) Duration: 4m 31s Bit Rate: 384kbps Dimension: 672x368 Pixar - Geris Game password : www.softarchive.net ![]() Pixar Studio - Lifted Pixar Studios - Mater and the Ghostlight www.softarchive.net ![]() Pixar - Toy Story Bloopers ![]() باشد كه روزي به بخش دانلود انيميشن كوتاه سايت هم اضافه شود |
| | |
| 17 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما Smiley تشكر كرده اند | Asura, choji, Devil Never Cry, END_BOY, H2O, Haji, hinata, Inuyasha, kakashi_sakura_naruto, liliumel, linghuchong, Mahla, Maximillion, Mordad, robin, yasi, Yugi |
| | #3 |
| عاري ساما ![]() تاریخ عضویت: Sep 2007 محل سکونت: در کنار جیرایا جهت تکمیل آخرین کتاب ارو سنین
نگارشها: 5,605
تصاوير من: (17)
My Mood | پاسخ : مركز دانلود انيميشنهاي شادي بخش خب درراستای کمک به افشین خندون خودمون لینک های خفن در خفن زیر رو معرفی می کنم : The Complete Collection of Disney and Pixar Classic Movies some extra Movies : Movies Kids - Mininova 37.87 GB Pixar.Short.Films.Collection.Volume.1.1984-2006.DVDRip.XviD-FRAGMENT : Movies Animation - Mininova 705.43 MB Pixar Movies : Movies Kids - Mininova 4.76 GB Pixar Short Films Collection. Volume 1 : Anime DVD-R - Mininova 5.65 GB کی اعصاب داره همش رو بگیره ؟؟ قربونت به من هم یه کپی بده . ![]()
__________________ به علت مشغله فکری و درسی و کاری و هر چیز دیگه ای که فکرش رو بکنید کمتر پیدام میشه راستی با ارو داریم میریم آبتنی ![]() |
| | |
| 18 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما alitopol تشكر كرده اند |
| | #4 |
| Sensei ![]() | پاسخ : مركز دانلود انيميشنهاي شادي بخش سلام! این ها رو من دارم! پایه آپلود و دانلود هم هستم!:d همین! |
| | |
| 13 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما P.o.D تشكر كرده اند |
| | #5 |
| كاربر فعال انيميشن ![]() | پاسخ : مركز دانلود انيميشنهاي شادي بخش علي جان مثل هميشه گل كاشتي عجب چيزايي پيدا كردي پسر اون 37 گيگابايتيه ... هميني كه نوشته درسته ! تقريبا همه انيميشن هاي پيكسار و والت ديزني توشه اگر روزي روزگاري خواستيم آرشيو جمع كنيم همين تورنته عاليه . الان كه دارم تست ميكنم سيد هم داره ميده پس مشكلي نداره بقيه هم سالمن ... يكي از بچه ها يادمه گفته بود كلي انيميشن كوتاه داره . يه آمار بده كه كدومارو نداريم بذاريم دانلود بشه . محدوده حجم بين 40 تا 80 مگابايت هست ظاهرا ... اكثر بچه هايي كه ADSL دارن ميتونن POD جان از اينا كه گذاشتي منم دوتارو دارم .... For the birds خيلي قشنگه به خصوص طراحيش ممنون |
| | |
| 4 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما Smiley تشكر كرده اند |
| | #6 |
| مدیر بازنشسته ![]() | اسمایلی جان تاپیک بسیار جالبیه ! دوستان هر کی هرچی داره بده به اسمایلی!وگرنه ......خلاصه درورد به اسمایلی شیطانی کاپیتان گروه شیاطین که تصمیم دره چیزای باحال رو جمع اوری کنه!![]()
__________________ دهان ات را می بویند مبادا که گفته باشی دوست ات می دارم. دل ات را می بویند روزگار غریبی ست . نازنین و عشق را کنار تیرک راه بند تازیانه می زنند. عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد ویرایش توسط BRADER SHIAN : 01-16-2008 در ساعت 10:53 AM. |
| | |
| | #7 |
| Sensei ![]() | پاسخ : مركز دانلود انيميشنهاي شادي بخش سلام! از لینک هایی که گذاشتین این ها رو دانلود کردم! boundin - 2003 ![]() jack jack attack - 2005 ![]() knick knack- 1989 ![]() lifted - 2006 ![]() luxo - 1986 ![]() mater and ghostlight -2006 ![]() Mikes new car - 2002 ![]() one man band - 2005 ![]() The adventures of andre and wally - 1984 ![]() Tin toy - 1988 ![]() |
| | |
| 13 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما P.o.D تشكر كرده اند |
| | #8 |
| همكار بخش بليچ ![]() | پاسخ : مركز دانلود انيميشنهاي شادي بخش |
| | |
| 8 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما MohammadAlizadeh تشكر كرده اند |
| | #9 |
| مدیر بازنشسته ![]() | خوب من برگشتم اولین کار ضروری استیکی کردن این تاپیک مفید! |
| | |
| | #10 |
| Kakke ![]() | پاسخ : آمار یعنی داری اون 37 گیگه رو میگیری؟؟!!! |
| | |
| | #11 |
| كاربر فعال انيميشن ![]() | پاسخ : آمار سلام ... اونارو فعلا صبر كن قراره به زودي يه خبرايي بشه
__________________ دانلود فيلمها و سريالهاي انيميشن با همكاري دوستان گل بهشتي مركز دانلود انيميشنهاي شادي بخش - همكاري براي گرد آوري كميك استريپ موسيقي متن انيميشن - مشاوره ديدن سريالهاي آسيايي Cool Smileys # 1 # 2 |
| | |
| 2 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما Smiley تشكر كرده اند |
| | #12 |
| كاربر فعال انيميشن ![]() | آنچه گذشت اين ليست تمام انيميشن كوتاه هايي هست كه تا به امروز دانلود شده تا جايي كه تونستم سعي كردم بهترين كيفيتشون رو پيدا كنم ( ولي هنوز نميتونم بگم همه شون با كيفيت عالي هستند ) بيشترشون رو براي دل خودم دانلود كردم ولي اگر كسي خواست با كمال ميل براش ميفرستم ![]() Scrat Gone Nutty NoTime for Nuts juravlinie perja The Danish Poet The ChubbChubbs Burning Safari Do penguins fly Gopher Broke shrek karaoke party STICK FIGURE The one who wanted to kill the Sherif The Madagascar Penguins pixars Jungle Knick Knack Lifted Mater and the Ghostlight Pixar Toy Story Bloopers boundin geris game luxo mikes new car one man band For the birds Ice Egg ack Jack Attack Killer Bean II reds.dream tin toy Bunny Something Fishy Bruce Lee A Bug s Life outtakes Super Stunt the little matchgirl و هنوز هم ادامه دارد !! ویرایش توسط Smiley : 02-06-2008 در ساعت 12:09 AM. |
| | |
| 10 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما Smiley تشكر كرده اند |
| | #13 |
| كاربر فعال انيميشن ![]() | پاسخ : مركز دانلود انيميشنهاي شادي بخش ُُScart Collection DVDrip اسكارت شخصيت كميك سري عصر يخبندان ... همه فيلمهايي كه بازي كرده (!!) با كيفيت عالي دانلود شد ! ![]() AVI | MPEG2 Video 640x480 25.00fps 9000Kbps | PCM 44100Hz stereo 1411Kbps | DVDRip | 350 Mb. ویرایش توسط Smiley : 02-23-2008 در ساعت 08:08 AM. |
| | |
| 3 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما Smiley تشكر كرده اند |
| | #14 |
| Hime Sama ![]() | Re: مركز دانلود انيميشنهاي شادي بخش افشين جان منم سری يه 4 مجموعه beltesassar's short animation festival رو دارم که شامل اينا ميشه :
|
| | |
| 5 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما linghuchong تشكر كرده اند |
| | #15 |
| كاربر فعال انيميشن ![]() | پاسخ : Re: مركز دانلود انيميشنهاي شادي بخش مرسي خواهر جان |
| | |
| 2 كاربر بدليل پست مفيدتان از شما Smiley تشكر كرده اند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |