Animparadise بهشت انیمه انیمیشن مانگا

 

 


دانلود زیر نویس فارسی انیمه ها  تبلیغات در بهشت انیمه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 18

موضوع: آموزش را یگان vb6

  1. #1
    گرافیست تیم ZABOZA
    Graphic
    MADARA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    محل سکونت
    تهران
    نگارشها
    323

    news آموزش را یگان vb6

    درس اول Lesson one


    آشنای با محیط برنامه نویسی وساختن ظاهر یک برنامه

    در جلسه ی اول فقط می خواهیم شما را با محیط برنامه نویسی آشنا کنیم:




    بسم الله الرحمن الرحیم

    هنگامی که شما 6 VB را باز می کنید با صفحه ای به نام New project روبرو می شود که باید روی گزینه ی Standard EXE کلیک کنید و open را بزنید.

    1.form این عبارت صفحه ی اصلی شما می باشد که همه ی اجزای برنامه نویسی روی آن قرار می گیرد مثل مادربورد که تمام اجزای کامپیوتر بر روی آن است.

    2.command این عبارت به معنای فرمان می باشد و همان طور که از اسمش پیداست فرمان برنامه را اجرا میکند که ما بیش تر کد های خود را در آن می نویسیم برای مثال اگر بخواهیم از صفحه ای (form) به صفحه ای دیگر برویم باید بر روی این گزینه کلیک کنیم.این عبارت مثل مغز ما می ماند که به اجزای بدن دستور می دهد.

    2.label این عبارت برای رساند پیام به استفاده کننده است و خیلی کم پیش می آید که بخواهیم در آن کد نویسی کنیم و بیش تر پیام هایی مثل:خوش آمدید،رمز عبور را وارد کنید،از برنامه خارج شوید و هرچه که شما بخواهید در برنامه اتان به استفاده کننده اطلاع دهید.

    3.text box این عبارت امکان را برای استفاده کننده به وجود می آورد که در آن متنی را تایپ کند.برای مثال وقتی شما وارد سایت گوگل می شوید و موضوع مورد جست و جوی خود را در آن وارد می کنید.

    4.Proprties این ستونی است که در قسمت راست قرار دارد و شما هر تغیری را که بخواهید بر روی هر کدام از label-text box-command های خود به عمل بیاورد باید با این ستون آشنا باشید که در این جلسه به بعضی از آن ها اشاره میشود.

    Back color.1 ((نکته:به طور کلی به همه ی label-command-text box می گویندActivex ))این گزینه رنگ پشت زمینه یActivex مورد نظر را تغییر می دهد.مثلا ما می خواهیم رنگ پشت زمینه ی text box خود را عوض کنیم با نشانه گر موس یک بار روی آن کلیک می کنیم ودر ستون پروپرتی(استلاح برنامه نویسان) back color آن را عوض می کنیم.

    2.caption این گزینه نام اجزای برنامه نویسی را تغییر می دهد مثلا ما می خواهیم صفحه ی اصلی مان به جا نام form1 نام دیگری داشته باشد.بر روی فرم یک بار کلیک کرده و caption آن راتغییر می دهیم در بقیه ی موارد نیز همین طور است به غیر از text box که برای خالی کردن حروف داخل آن یا نوشتن چیزی در آن باید در ستون پروپرتی به گزیینه ی Text مراجعه کنیم.

    3.font این عبارت همان طور که از اسمش پیداست fontمطلب نوشته شده را تغییر می دهد.

    بقیه ی موارد را در جلسات بعد اشاره می کنیم البته اگر می خواهید با همه ی گزینه های ستون پروپرتی آشنا شوید خودتان باید آن ها را امتحان کنید.

    برای افزودن به تعداد فرم های خود باید بر روی گزینه ی add form در بالای صفحه کلیک کنیم که در تصویر به آن اشاره شده است.

    شعار ما هرگز فراموشتان نشود:

    A new VISUAL A new LIFE

    به معنی:

    یک ایده ی جدید یک زندگی جدید


    ویرایش توسط MADARA : 09-10-2011 در ساعت 05:55 PM


  2. #2
    گرافیست تیم ZABOZA
    Graphic
    MADARA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    محل سکونت
    تهران
    نگارشها
    323

    Thumbs up پاسخ : آموزش را یگان vb6

    درس دوم lesson Two

    کدنویسی با دستور های If و Else و Msgbox و Endif و End وThen


    if به معنی اگر می باشد و در برنامه نویسی برای بیان شرط به کار می ور.مثال :اگر در داخل Textbox

    123 بود، آن گاه صفحه ی (form) بعدی را نشان بده.

    یک مثال در زنگی روزمره:اگر امروز باران نیاید من به کوه می روم.

    Then به معنی آنگاه می باشد و کاری است که ما درصورت درستی شرط انجام می دهیم.اگر امروز باران نیاید من به کوه می روم.

    Else به معنی در غیر این صورت می باشد که هنگامی که شرط ما بر قرار نبود اجرا می شود.

    اگر امروز باران نیاید من به کوه می روم درغیر این صورت(اگر باران بیاید) به کوه نمی روم.

    End if برای بستن و تمام کردن شرط می آید و وجودش بسیار بسیار واجب است.

    Msgbox برای رساندن پیام به استفاده کننده است مثلا وقتی شما می خواهید از برنامه ای یا بازی ای خارج شوید از شما می پرسد:آیا می خواهید خارج شوید؟در ضمن این یکی از کارآیی های Msgbox است و شما می توانید هر چیزی را به هر زبانی در آن بنویسید و وظیفه ی آن اجرای نوشته ی پیام شما می باشد.

    End به معنی پایان می باشد وهنگامی که می خواهید به استفاده کننده این امکان را دهید که از برنامه خارج شود یک Comman رست می کنید و بر روی آن دوبار کلیک می کنید و وقتی صفحه ی کد نویسی باز شد در مکانی که خودش مشخص کرده End را می نویسیم.

    حالا ما با این دستورات آشنا شدیم و می خواهیم یک برنامه بنویسیم.

    VB6 را باز می کنیم یک Text box و یک command می سازیم و دو Form درست می کنیم.

    یک بار بر روی text box کلیک می کنیم و در قسمت پروپرتی text آن را خالی می کنیم.

    یک بار بر روی Command کلیک می کنیم و caption آن را به OK تبدیل می کنیم.

    وبه سلیقه ی خود بقیه ی موارد را انجام می دهیم.

    وحالا موقع کد نویسی است:دو بار بر روی Command کلیک می کنیم تا داخل محل کد نویسی شویم.

    می خواهیم برنامه ای را بنویسیم که اگر استفاده کننده در داخل Text عدد 123 را وارد کرد داخل صفحه ی بعدی شود و اگر چیزی به غیر از 123 وارد کرد برنامه به او پیام دهد که رمز ورود را اشتباه وارد کرده اید.

    حالا همین را به زبان برنامه نویسی VB6 مینویسیم:


    If text1.text="123" Then

    form2.show

    else

    "رمز ورود اشتباه است" msgbox

    End If
    نکته:

    Text1 همان Text box خودمان است و Text هم همان قسمتی است که در پروپرتی وجود دارد یعنی اگر تکست1، تکستش 123 بود form2 را نشان بده.مثل این که بگوییم اگر موز، پوستش زرد بود آن را می خورم

    ترجمه:

    اگر تکست1 مساوی بود با 123 آنگاه

    Form2 را نشان بده

    در غیر این صورت

    Msgbox که جعبه ی پیام رسان است را باز کن و داخلش بنویس "رمز ورود اشتباه است "

    پایان شرط

    شما باهمین کد دستوری if می توانید برنامه هایی از قبیل دیکشنری - آزمون کامپیوتری-رمزعبور-بازی-... بسازید.If کی از اساسی ترین پایه های برنامه نویسی است

    A New Visual A New Life

    یک ایده ی جدید یک زندگی جدید



    دوستان اگر سوالی مرتبط با این درس داشتند بپرسند

  3. 20 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :

  4. #3
    Registered User ASUMA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2010
    محل سکونت
    جهنم همینجاست به جان خودم
    نگارشها
    4,020

    پاسخ : آموزش را یگان vb6

    سلام ، درس در همینجا به پایان رسیده ؟
    vi veri veniversum vivus vici
    به قدرت حقیقت ، من جهان هستی رو فتح میکنم

  5. 12 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :

  6. #4
    Registered User Sasuke-Naruto آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    محل سکونت
    دهکده کونوها (تهران)
    نگارشها
    1,124

    پاسخ : آموزش را یگان vb6

    درس ادامه نداره؟

    نکنه بصورت فشرده درس دادی؟
    سلسله موي دوست حلقه دام بلاست*هر كه در اين حلقه نيست فارغ از اين ماجراست


  7. 11 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :

  8. #5
    گرافیست تیم ZABOZA
    Graphic
    MADARA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    محل سکونت
    تهران
    نگارشها
    323

    Talking پاسخ : آموزش را یگان vb6

    با عرض پوزش بسیار از تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی بهشت انیمه به خاطر این فاصله ی زمانی:




    آموزش ساخت دیکشنری:

    Lesson3


    1-ابتدا برنامه ی ویژوال بیسیک را باز می کنیم و بعد گزینه ی standard EXE رو انتخاب می کنیم.

    2-بعد دو text box
    می سازیم.

    3-یک command button
    می سازیم.

    4-در میز کار برنامه نویسی دو بار روی command کلیک می کنیم تا صفحه ی کد نویسی باز شود.

    5-می نویسیم:


    Private Sub Command1_Click()
    If Text1.Text = "hi" Then
    Text2.Text = "hello"
    ElseIf Text1.Text = "necessary" Then
    Text2.Text = "need"
    End If
    End Sub


    بقیه ی لغات را نیز به همین تر تیب اضافه کنید و آخرسر end if رابگذارید.

    6-حالا اگر می خواهید وقتی لغتی را نوشتید که در دیکشنری شما نبود به شما پیامی دهد که این لغت در دیکشنری نیست

    باید این کد را بنویسید:

    Private Sub Command1_Click()
    If Text1.Text = "hi" Then
    Text2.Text = "hello"
    ElseIf Text1.Text = "necessary" Then
    Text2.Text = "need"
    Else
    MsgBox "Sorry we cannot find this word"
    End If
    End Sub


    بقیه ی لغات را نیز به همین تر تیب قبل از else اضافه کنید و آخرسر end if رابگذارید.

    7-حالا برای درست کردن ظاهر برنامه آماده شوید بر روی فرم یک ابتدا سایز تکست ها و کمند ها تان را یک اندازه درست کنید تا ظاهری زیبا به خود بگیرد بعد در کنار میز کار برنامه نویسی شما یک ستونی به نامproprties دارید.
    یک بار بر روی تکست کلیک کنید و بعد در ستون پروپرتیز در قسمت text ،نوشته ی text1 که در رو بروی آن واقع شده است را پاک کنید تا دا خل تکست شما خالی شود و همین کار را برای تکست دو نیز انجام دهید.

    8-بر روی کمند یک،یک بار کلیک کنید و در ستون پروپرتیز که در اصطلاح برنامه نویسان به پروپرتی معروف است در گزینه ی caption که روبروی آن نوشته شده است:Command1 آن را پاک کنید یعنی Command1 را پاک کنید.و هر چیزی دلتان می خواهد به جای آن بنویسید.مثلا-translate-ok-ترجمه کن-جست و جو کن-و....

    9-حالا بر روی فرم یک،یک بار کلیک کنید (درقسمتی که هیچ یک از ابزار برنامه نویسی در آن نیست و خالی است)و در قسمت caption رو برویش را پاک کنید و بعد هرچه دلتان می خواهد بنویس مثلا:دیکشنری من می بینید که در بالای فرمتان نوشته ی شما نشان داده می شود.

    10-بر روی back color کلیک کنید و رنگ فرم خود را انتخاب کنید

    11-موارد دیگری هم هست که به زیبایی فرم شما می افزاید و شما خود باید با استفاده از خلاقیت خود از آن ها استفاده کنید.

    حالا که این کد دیکشنری را یاد گرفتید دیگر چه چیز هایی می توانید با آن بسازید؟




    A new VISUAL A new LIFE


    direcetd by MADARA


    ویرایش توسط MADARA : 08-02-2011 در ساعت 07:36 PM
    همیشه خوب می بینی ، همیشه حق ما با توست
    واسه مثل شما دیدن چه قدر چشمارو باید شست؟

  9. 17 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :

  10. #6
    گرافیست تیم ZABOZA
    Graphic
    MADARA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    محل سکونت
    تهران
    نگارشها
    323

    Talking پاسخ : آموزش را یگان vb6

    بسم الله الرحمن الرحیم


    باسلام خدمت دوستان عزیز درس چهارم برنامه نویس را آغاز می کنیم

    Lesson 4

    این درس، درس بسیار ساده و پیش پا افتاده ی است و مقصود از تدریس آن آشنایی شما با دیگر ابزار برنامه نویسی است.

    آموزش ساخت شناساگر اعداد :


    ابتدا برنامه ی vb6 را باز می کنیم و standard EXE را انتخاب می کنیم
    این بار سه لیبل(Label) و یک تکست باکس(text box) می سازیم
    لیبل یک را در بالای فرم1(form1) قرار می دهیم
    لیبل2 و تکست1 را در روبروی یکدیگر قرار می دهیم و لیبل3 را زیر آن ها می گذاریم
    در عکس ها کاملا مشخص شده است
    بر روی لیبل1،یکبار کلیک می کنیم و در قسمت پروپرتی(proprties) کپشن(Caption) آن را خالی می کنیم و به جای آن مطالبی که در اغلب برنامه ها می نویسند،مینویسیم مثل:خوش آمدید-برنامه ی شناساگر اعداد-welcome-....-
    بر لیبل2 که روبروی تکست1 قرار دارد یک بار کلیک می کنیم و در قسمت پروپرتی Caption آن را خالی می کنیم و به جای آن جملاتی از قبیل :عدد را وارد کنید-عدد مورد نظر را بنویسید-Enter the number-...- را می نویسم.
    بر روی تکست یک کلیک کرده و در قسمت پروپرتی قسمتی به نام Text وجود دارد روبروی آن نوشته شده است text1 آن را پاک کنید وهیچ چیز جای آن ننویسید.
    لیبل سه که زیر آن ها قرار دادید را باز هم مثل لیبل2و1 ، یک بار روی آن کلیک کنید و Caption آن را خالی کنید ولی این بار هیچ چیز ننویسید
    دوباره بر لیبل 1 کلیک کنید و در قسمت پروپرتی قسمتی به نام AutoSize می بینید آن را به True تبدیل کنید
    آنگاه خواهید دید که لیبل شما به اندازه ی سایز نوشته ی شما شده است و اگر هم لیبل شما بدون نوشته بود آن کوچک می شود این کار را بر روی تمام لیبل هایتان بکنید.
    بر روی لیبل1 ، یک بار کلیک کنید و در قسمت پروپرتی BackStyle را انتخاب کنید آن را از Opaque به Transparent تبدیل کنید می بینید که پشت نوشته ی شما خالی شده است اگر دوست دارید این کار را روی بقیه ی لیبل هایتان انجام دهید.
    بر روی قسمت Font روید و فنت لیبل هایتان و تکست خود را عوض کنید.
    بر روی قسمت ForeColor روید و هر رنگی را که می خواهید برای نوشته ی تکست یا لیبلتان انتخابکنید
    البته توجه داشته باشید که اگر مثلا شما می خواهید فنت تکست را تغییر دهید بر روی تکست، یک بار کلیک کنید تا فنت آن را در قسمت پروپرتی تغییر دهید.
    دوستان به این نکات توجه داشته باشن که از این به بعد دیگر به این جور موارد توضیح داده نمیشود.
    بر روی فرم خود کلیک کنید و رنگ و اندازه ی آن راتنظیم کنید.البته برای تغییر رنگ آن باید به قسمت BackColor رفت
    حالا می رویم سراغ کد نویسی
    بر روی تکست1،دوبار کلیک می کنیم تا وارد صفحه ی کد نویسی شوید
    می نویسم:

    Private Sub Text1_Change()
    If Text1.Text > 100 Then
    Label3.Caption = "The number is biger than 100"
    End If
    If Text1.Text < 100 Then
    Label3.Caption = "The number is smaller than 100"
    End If
    If Text1.Text = 100 Then
    Label3.Caption = "The number is = 100"
    End If
    End Sub


    ترجمه:
    اگر تکست1،کپشنش(Caption یعنی نوشته ی داخل آن )
    بزرگتر از 100 بود آن گاه لیبل سه در داخل خود بنویسد:
    The number is biger than 100
    پایان شرط
    اگر تکست1،کپشنش(Caption یعنی نوشته ی داخل آن)
    کوچکتر از 100 بود آن گه لیبل3 درون خود بنویسد
    The number is smaller than 100
    پایان شرط
    اگر تکست1،کپشنش مساوی بود با 100 آنگاه
    لیبل3 درون خود بنویسد
    the number is=100
    پایان شرط
    حالا برنامه ی خود را Play کنید و از آن استفاده کنید


    تصاویر:
    http://www.pic.iran-forum.ir/images/a2k4xswrjrxnx1fxk1iz.jpg

    http://www.pic.iran-forum.ir/images/...9gql7ty00t.jpg


    A new VISUAL A new LIFE


  11. 18 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :

  12. #7
    گرافیست تیم ZABOZA
    Graphic
    MADARA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    محل سکونت
    تهران
    نگارشها
    323

    پاسخ : آموزش را یگان vb6

    دوستان توجه داشته باشند که من برای این انگلیسی می نویسم چون بین دوکتیشن(" ")اگر فارسی بنویسم درست قرار نمی گیرد مثلا:
    if text1.text="سلام"then
    ........
    اینجوری میشه

  13. 14 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :

  14. #8
    Registered User Sasuke-Naruto آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    محل سکونت
    دهکده کونوها (تهران)
    نگارشها
    1,124

    پاسخ : آموزش را یگان vb6

    ممنون خیلی خوب داری یاد میدی

  15. 13 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :

  16. #9
    گرافیست تیم ZABOZA
    Graphic
    MADARA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    محل سکونت
    تهران
    نگارشها
    323

    پاسخ : آموزش را یگان vb6

    به نام خدا
    درس پنجم_______________Lesson 5



    ساخت ساعت

    چگونگی استفاده از تایمر
    چگونگی ذخیره کردن یا EXE کردن برنامه


    از این به بعد چون درس ها یه ذره پیچیده می شه همراه با فیلم خواهند بود.
    یه دلیل دیگه هم اینه که بعضی ها vb6 ندارن و با محیطش آشنا نیست شاید بادیدن فیلن علاقه مند شن.
    همه ی مراحل در فیلم آمده است.دوستان اگر سوالی پیش اومد می تونن بپرسن.
    حجم:11,241 KB
    دوستان منتظر درس بعدی باشند خیلی جالب و شیرینه
    اگر تو دانلود مشکل داشتین بگین لینکشو عوض می کنم


  17. 14 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :

  18. #10
    گرافیست تیم ZABOZA
    Graphic
    MADARA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    محل سکونت
    تهران
    نگارشها
    323

    پاسخ : آموزش را یگان vb6

    نقل قول نوشته اصلی توسط Sasuke-Naruto نمایش پست ها
    ممنون خیلی خوب داری یاد میدی
    خواهش میکنم

  19. 13 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :

  20. #11
    کاربر افتخاری فروم
    Graphic
    Alice آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    محل سکونت
    Library
    نگارشها
    2,044

    پاسخ : آموزش را یگان vb6

    های دستت بسی درد نوکنه...هر کسی انقدر حوصله نداره که بشینه vb6 یاد بده...دمت گرم...
    من همین ++C رو میخوام کار کنم جونم در میاد ولی با آموزشای تو راحت از پس این یکی برمیام!!!

  21. 13 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :

  22. #12
    گرافیست تیم ZABOZA
    Graphic
    MADARA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    محل سکونت
    تهران
    نگارشها
    323

    پاسخ : آموزش را یگان vb6

    نقل قول نوشته اصلی توسط Alice نمایش پست ها
    های دستت بسی درد نوکنه...هر کسی انقدر حوصله نداره که بشینه vb6 یاد بده...دمت گرم...
    من همین ++C رو میخوام کار کنم جونم در میاد ولی با آموزشای تو راحت از پس این یکی برمیام!!!
    خیلی ممنون.آره vb6 پایه ی همه ی زبان هی برنامه نویسیه.از دلفی و خیلی صطح بالا تر گرفته تا حتی Excle

  23. 13 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :

  24. #13
    گرافیست تیم ZABOZA
    Graphic
    MADARA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    محل سکونت
    تهران
    نگارشها
    323

    پاسخ : آموزش را یگان vb6

    به نام خدا
    درس ششم_____________________Lesson Six

    Timer_Part1______________قسمت اول کار برد های تایمر



    درسی بسیار شیرین......
    کامند ها حرکت می کنند...
    لیبل ها تکان می خورند.....
    این درس رو از دست ندهید فوقالعاده ست مطمئنم همه عاشق برنامه نویسی میشن اونایی که ریاضی دوست دارن.....

    حجم:

    14,666 KB

    لطفا ببخشید که یذره حجمش زیاده...دیگه تکرار نمیشه
    چون اولش خیلی زیاد شد بعدش خواستم نصفش کنم برنامه ای نداشتم از W movie maker استفاده کردم هم کیفیتش یذره بد شد هم حجمش زیاد کم نشد ولی دیگه اینجوری نمیشه...دی

    موفق باشید

  25. 14 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :

  26. #14
    گرافیست تیم ZABOZA
    Graphic
    MADARA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    محل سکونت
    تهران
    نگارشها
    323

    پاسخ : آموزش را یگان vb6

    توضیحاتی چند درباره ی فیلم تایمر قسمت اول

    درفیلم گفتیم:
    *********************
    بر روی تایمر دوباریک،یکبار کلیک کرده و مینویسیم:

    Private Sub Timer1_Timer()
    Command1.Top = 3900
    End Sub
    اینتروال را 100 قرار دهید
    *********************
    و ترجمه ی آن می شود
    top
    به معنی بالا و پایین بود یا از نظر طولی در چه نقطه ای بودن را نشان میدهد و ترجمه ی این کد میشود:
    مقدار طولی کامند یک 3900 باشد
    *********************
    و گفتیم:
    بر روی لیبل دو،دوبار کلیک کنید و بنویسید:

    Private Sub Timer2_Timer()
    Command1.Top = 3800
    End Sub
    اینتر وال را 100 قرار دهید
    *********************
    و ترجمه ی آن مانند دبالایی است با تغییر 3900 به 3800
    *********************
    خب،چرا ما این کد را این جوری نوشتی و چرا در تایمر نوشتیم و اصلا چرا با این کد باید کامند ما حرکت کند؟
    جواب این ها می شود:
    اول این که گفتیم تایمر ای ن قابلیت رو دارد که کد و دستور مارا در فاصله ی زمانی که در اینتروال تایین می کنیم تکرار کند
    وقتی ما این دو کد را در دو تایمر قرار می دهیم تایمر ها با فصلهی زمانی مشخص این دو کار را ودام تکرار می کنند:
    تاپ کامند یک در 3800 قرار گیرد
    تاپ کامند یک در 3900 قرار گیرد
    وقتی تایمر مدام این ها را تکرار کند خب مسلم است که کامند ما بالا و پایین می شود.
    *******************
    ما دو باره در فیلم گفتیم:
    *******************
    بر روی تایمرسه،دوبار کلیک کنید و بنویسید

    Private Sub Timer3_Timer()
    If Label1.Left > 1000 Then
    Label1.Left = Label1.Left + 1
    End If
    *******************
    و تر جمه ی آن:
    ترجمه:
    left
    این کلمه در اینجا به معنی چپ یا راست بودن یا عرض است
    و ترجمه ی کد میشود
    اگر عرض لیبل یک،بزرگ تر از 1000 بود آنگاه یک عدد به عرض آن اضافه کن.
    این به این معنی است که لیبل شما به طرف جلو حرکت کند.
    ********************
    وگفتیم:
    ********************
    بر روی تایمر چهار،دوبار کلیک می کنیم و
    می نویسیم:

    Private Sub Timer4_Timer()
    If Label1.Left > 2600 Then
    Label1.Left = 1001
    End If
    End Sub
    ******************
    تر جمه ی آن می شود:
    اگر عرض لیبل یک بزرگتر از 2600 شد آنگاه
    عرض لیبل یک را به 1001 تبدیل کن
    ******************
    و هم چنین در فیلم اشاره شد:
    ******************
    چرا 1001؟
    جواب:
    چون ما در تایمر سه نوشتیم که اگر عرض لیبل بیشتر از 1000 بود به حرکت بیوفت
    و ما کد تایمر چهار را به این دلیل نوشتیم که وقتی لیبل تا یه حدی به جلو می رود ،برگردد و حرکتش را دوباره ادامه دهد وگرنه لیبل جلو میرفت و از صفحه خارج می شد
    *******************
    حالا کمی بیشرتوضیح می دهم:
    ببینید ما در تایمر سه نوشتیم اگر عرض لیبل یک بزرگتر از 1000 بود
    آنگاه یک عدد به عرض آن اضافه کن
    وهم چنین ما این کد را در تایمر نوشتیم. باز هم می گم تایمر قابلیت تکرار فرمان مارو دارد
    و وقتی این کد را بنویسیم با عث میشود لیبل یک به حلو حرکت کند.
    چون یه دونه یدونه به عرض آن اضافه می شود.
    پس ما به همین خاطر در تایمر چهار می نویسیم،1001 که شرط ما در تایمر سه بر قرار شود و عرض لیبل یک بیشتر از 1000 شود و آن به حرکت در آید.
    *****************
    موفق باشید
    بازهم اگر سوالی پیش اومد بپرسین
    می گم من هم مثل شهب سنسه دچار دوگانگی در گفتار شدم XD

  27. 12 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :

  28. #15
    گرافیست تیم ZABOZA
    Graphic
    MADARA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    محل سکونت
    تهران
    نگارشها
    323

    Red face پاسخ : آموزش را یگان vb6

    به نام خدا

    و حالا.................
    جیجی جینگ

    کاربرد های تایمر قسمت دوم_____درس هفتم______Timer Part2



    فیلم آموزشی:




    http://www.4shared.com/file/hdD2Ok6E/TiemrPart2.html


    Tiemr.Part2.rar (7,358 KB)

    Sorce & Code______________برنامه ی ذخیره شده ی باز به همراه کد های این درس:



    http://www.4shared.com/file/OOzjt1Zj/Sorce__Codes.html

    Sorce & Codes.rar 1,194 KB



    Thank you for downloading





    ویرایش توسط MADARA : 09-08-2011 در ساعت 04:14 PM

  29. 11 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
بهشت انیمه انیمیشن مانگا کمیک استریپ