-
03-21-2015, 05:12 AM
پاسخ : Re: پاسخ : Re: اخبار فروم
عید همگی مبارک! ;-)
با زحمت های پگاه عزیز استایل نوروزی سال جدید، به حالت دیفالت روی فروم قرار گرفته و در دسترس هست.
همینطور برای تنظیم این قالب به صورت دستی، کافیه از قسمت قالب های فروم، قالب AP-Norooz 94 رو انتخاب کنید.
دوستانی که میل دارن مقداری حال و هواشون رو عوض کنن، می تونن از این قالب استفاده کنن.
ممنون پگاهی. @};-
-
23 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :
Alice, ali_sh, arya, Baloot, Crown Clown, divan, DivineBlade, Dr_of_Love, Fa fA, hamedf, Itachi Uchiha, KAKASHI_LOVER, Kaveh, pucira_mja, rick, Roksana, Sasuke-Sonic, Shippuden, Sh_shlove6, slimshady21, totoro, Yotsubato, Yu-chhiang
-
10-30-2015, 12:31 PM
Happy Halloween!!
استایل هالووین به صورت پیش فرض تنظیم شده و از الان در دسترس هست.
همینطور برای بهره بردن از این قالب، می تونید استایل فعلیتون رو از پایین ترین قسمت انجمن به AP-Dark Red تغییر بدید.
ممنون از پگاه عزیز که امسال هم بهمون لطف کرد. @};-
پ.ن: خب اینطور که من دارم میبینم گویا یک سری جک و جانور ناقص العضو و اینها هم به بخش اسمایلی ها و این مسائل اضافه شده :دی
هیچی دیگه...:دی
هالووین خوبی داشته باشین لول
ویرایش توسط Shaparak : 10-30-2015 در ساعت 01:47 PM
-
18 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :
Alice, arya, Baloot, Crown Clown, Dr_of_Love, hamedf, KAKASHI_LOVER, Kaveh, parastu, pucira_mja, rick, Roksana, Sasuke-Sonic, Shippuden, Sh_shlove6, slimshady21, Yotsubato, Yu-chhiang
-
12-25-2015, 11:34 AM
سلام به همگی
چند روزی بیشتر به سال جدید میلادی نمونده، برای تغییر حال و هوا پگاه عزیز زحمت کشیده و بنری رو طراحی کرده که به صورت پیش فرض تنظیم شده و از دیشب در دسترس هست.
همینطور برای بهره مندی از این بنر و سایر مسائل جانبیش، می تونید استایل فعلیتون رو از پایین ترین قسمت انجمن به AP-Chrismas تغییر بدید.
ممنون ;-)
ویرایش توسط Shaparak : 12-25-2015 در ساعت 11:48 AM
-
17 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :
Alice, Baloot, Crown Clown, divan, Fa fA, hamedf, KAKASHI_LOVER, Kaveh, pucira_mja, Roksana, Sasuke-Sonic, Shippuden, Sh_shlove6, Siavash, slimshady21, Yotsubato, Yu-chhiang
-
12-25-2016, 09:23 PM
چه کریسمس به کریسمس شد:دی
هیچی دیگه همون چیزهایی که بالاتر هم گفتم؛ فقط اینکه دست پگاه بازم درد نکنه ;-)
-
11 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :
Boss Hunter, Crown Clown, Fa fA, hamedf, KAKASHI_LOVER, Kaveh, Miss Kaiba, pucira_mja, Roksana, Shippuden, Sh_shlove6
-
04-21-2020, 07:27 AM
روز بخیر ;-)
سرور فروم رو عوض کردیم و در حال حاضر اگر از دکمۀ تشکر استفاده کنید، میبینید که ارور میده. این مشکل به دلیل ناسازگاری پلاگین تشکر و نسخه جدید پی اچ پی هست. رفعش میکنیم. چنانچه با مشکل دیگهای روبرو شدین، لطفا به من اطلاع بدین.
ممنون
بعد التحریر: مشکل حل شده.
ویرایش توسط Shaparak : 04-30-2020 در ساعت 04:47 AM
-
3 كاربر برای این ارسال مفيد سپاسگزاری كرده اند :
Tags for this Thread
علاقه مندی ها (Bookmarks)
علاقه مندی ها (Bookmarks)
قوانین ارسال